argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.380
- Πόντοι
- 9.297
Έχει μπερδέψει την Εθνική ομάδα με σύλλογο ο τύπος....Είσαι ρατσιστής?
Σε είχα για δημοκρατικό τύπο....
Έχει μπερδέψει την Εθνική ομάδα με σύλλογο ο τύπος....Είσαι ρατσιστής?
Σε είχα για δημοκρατικό τύπο....
Εσύ βρωμάς θείο?Δεν γουσταρω καθολου τους ελληναραδες...βρωμανε
Να φέρουμε και Αλβανούς και Σομαλους να νιώσεις πιο καλά;Καλυτερα μαυροι στην ομαδα παρα βρωμιαρηδες ελληνες
Για μένα Έλληνας είναι αυτός που έχει στοιχειώδη εθνική συνείδηση και μιλάει λίγο και τη γλώσσα. Κι αν εγώ έχω κάποτε κανα εγκονι στην Αμερική που δεν έχει έρθει ποτέ του στην Ελλάδα και δε μιλάει τη γλώσσα, δε θα τον θεωρήσω Έλληνα. Αμερικανό θα τον θεωρήσω.Απλά κάνεις λάθος...ελληνικά μιλάει και ο πρόεδρος των Πακιστανών στην Ελλάδα.Πιο Έλληνας από τον Ντορσε'ι' και αυτός ενώ ο Ντορσε'ι' είναι μισος Έλληνας;
Εγω ειμαι Πειραιωτης...καμμια σχεση με ελληνεςΕσύ βρωμάς θείο?
Αν ήταν ο Λίλας θα σου έλεγε ναι.Να φέρουμε και Αλβανούς και Σομαλους να νιώσεις πιο καλά;
Μέγας πατριώτης...δεν νοθευσε το D.N.A.του με κάτι λευκό και ελληνικό.Black powah!!!Να ξέρετε ο Αντετοκούμπο μας διαβάζει....για αυτό δεν παντρεύτηκε ελλεεεινιδα
Kαι οι Μασσαλοι δεν είναι Γάλλοι αλλά κάτι άλλο....Εγω ειμαι Πειραιωτης...καμμια σχεση με ελληνες
Ρε μαλάκα....Εγω ειμαι Πειραιωτης...καμμια σχεση με ελληνες
Το D.N.A.ειναι πιο ισχυρό από την γλώσσα...όπως και η πίστη πιο δυνατή από την φωτιά.Για μένα Έλληνας είναι αυτός που έχει στοιχειώδη εθνική συνείδηση και μιλάει λίγο και τη γλώσσα. Κι αν εγώ έχω κάποτε κανα εγκονι στην Αμερική που δεν έχει έρθει ποτέ του στην Ελλάδα και δε μιλάει τη γλώσσα, δε θα τον θεωρήσω Έλληνα. Αμερικανό θα τον θεωρήσω.
Πιο DNA μωρέ.Αν κάνουμε όλοι μας εδώ ένα τεστ DNA, θα ψάχνουμε την καταγωγή μας στα πέρατα των Βαλκανίων και της Ανατολής.Το D.N.A.ειναι πιο ισχυρό από την γλώσσα...όπως και η πίστη πιο δυνατή από την φωτιά.
Χίλια συγγνώμη που μπήκα στην χώρα σου λαθραια και έφαγα σε εστιατόριο κοντά στο λιμάνι...Εγω ειμαι Πειραιωτης...καμμια σχεση με ελληνες
Οι "πολίτες του κόσμου" έχουν θέση μόνο στις πλαζ της Κουβας και στα εργαστήρια πυρηνικών της Β.Κορεας.Πιο DNA μωρέ.Αν κάνουμε όλοι μας εδώ ένα τεστ DNA, θα ψάχνουμε την καταγωγή μας στα πέρατα των Βαλκανίων και της Ανατολής.
Αμα περασες καλα χαλαλι...αλλα μην ξαναγινει τυπεΧίλια συγγνώμη που μπήκα στην χώρα σου λαθραια και έφαγα σε εστιατόριο κοντά στο λιμάνι...
Μάλιστα αφέντη....Αμα περασες καλα χαλαλι...αλλα μην ξαναγινει τυπε
?????Οι "πολίτες του κόσμου" έχουν θέση μόνο στις πλαζ της Κουβας και στα εργαστήρια πυρηνικών της Β.Κορεας.
ο ντορσει ειναι 25% ελληνας (εχει ελληνα παππου). Ειναι οντως ελληνας λοιπον; Παραπανω DNA μη ελληνικο εχει παρα ελληνικο. Βασικα ειναι 50% αφρικανος 25% εβραιος και 25% ελληνας Φανταστικο ελληνικο DNAΤο D.N.A.ειναι πιο ισχυρό από την γλώσσα...όπως και η πίστη πιο δυνατή από την φωτιά.
Θα βάλουμε διόδια στο Leroy?Αμα περασες καλα χαλαλι...αλλα μην ξαναγινει τυπε