Νέα

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geman30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Σπανουλης

• Να μεινει

Ψήφοι: 50 70,4%
  • Επομενος

Ψήφοι: 21 29,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    71

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Για αυτά που είπε ο Ιωάννου(Πυργιώτης και αυτός έ!!!!)κτλ...

ρε συ, κουβεντιάζουμε για εφαρμογή κανονισμού, σου γράφω ότι ο Ιωάννου αυτά που είπε τα είπε κατόπιν συνεννόησης με διαιτητές κι εσύ λες στα αρχίδια σου; ΟΚ, εμπιστεύσου τον εαυτό σου εσύ και γράφε στα αρχίδια σου τους ειδικούς

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.958
Πόντοι
5.506
αντε παλι....αλλα για αλλα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
ρε συ, κουβεντιάζουμε για εφαρμογή κανονισμού, σου γράφω ότι ο Ιωάννου αυτά που είπε τα είπε κατόπιν συνεννόησης με διαιτητές κι εσύ λες στα αρχίδια σου; ΟΚ, εμπιστεύσου τον εαυτό σου εσύ και γράφε στα αρχίδια σου τους ειδικούς

Ποιούς διαιτητές?Αεριτζίδικη κουβέντα....
Συνεχίζω να τους γράφω στα παπάρια μου τους "ειδικούς"!!! :tooth:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.958
Πόντοι
5.506
μια ερωτηση γιατι δεν μου ειναι ξεκαθαρο...
αν η βραζιλια κανει μονο νικες περναει και μενουμε απεξω?

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Σκεφτείτε και λίγο την εξέλιξη του Β.Ιωαν...Δημοσιογραφάρα,κανένα ρόλο δεν έπαιξε ο μαμρά..

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
μια ερωτηση γιατι δεν μου ειναι ξεκαθαρο...
αν η βραζιλια κανει μονο νικες περναει και μενουμε απεξω?

Σε αυτήν την περίπτωση με  μόνο με 3/3 περνάμε(Μαορί,ΗΠΑ,Τουρκία).

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ολυμπιακος ειμαι μην το λες σε εμενα...
απλα δεν ειναι της ωρας τωρα,

ο σκουρτοπουλος ξερει αριστα το μπασκετ αλλα δεν ειναι για τετοια παιχνιδια
Απλώς μια τελευταία κουβέντα. Βρέθηκα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι της Ρεάλ. Πρωταθλητριών για την ακρίβεια. Το γήπεδο φυσικά τίγκα. Σε ώρα ποδοσφαιρικού αγώνα, επίσης ευρωπαϊκού, επίσης της Ρεάλ. Όταν ρώτησα τους φίλους πως γίνεται να είναι γεμάτα και τα δύο γήπεδα, μου απάντησαν πως το κοινό στο οποίο απευθύνονται οι δύο ομάδες είναι διαφορετικό. Το ένα μπασκετικό καθαρά, το άλλο ποδοσφαιρικό καθαρά. Στην Ελλάδα το κοινό είναι το ίδιο και αυξομειώνεται ανάλογα με τις διεθνείς επιτυχίες. Μετά από καιρό θυμήθηκα την κουβέντα μου με τους Ισπανούς, με αφορμή κάτι γριές που μου μιλούσαν για το λαό στο βόλεϋ. Τη στιγμή που η ποδοσφαιρική τους άλλαζε ΑΦΜ και ονομασίες σαν τα πουκάμισα.
Μακάρι να φτάσει και η Ελλάδα να αποκτήσει αμιγώς μπασκετικό κοινό.

οχι ρε...πουθεναδες ειναι
οταν εμεις παιζαμε μπασκετ αυτοι τρωγανε κορομηλα ακομα
Που τον θυμήθηκες τον Κορομηλά ρε φίλε; :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αν εχω αντιληφθει ορθως, αν κερδισουμε τη Νεα Ζηλανδια, παμε σε ομιλο με

ΗΠΑ 3-0
Βραζιλια 3-0
Τουρκια 2-1
Ελλαδα 2-1

Και παιζουμε με ΗΠΑ και Τουρκια. Η μία νίκη με Τουρκια δεν αρκει. Πρεπει οι βραζιλιανοι να κανουν δυο ηττες ή να κερδισουμε εμεις τις ΗΠΑ. Σωστα ή κανω καπου λαθος? Στην περιπτωση που κερδισουμε εμεις τους Τουρκους και οι Τουρκοι τους Βραζιλιανους (με δεδομενο οτι οι ΗΠΑ κερδιζουν τους παντες) τοτε παμε σε τριπλη ισοβαθμια.
Γνωμη μου? Πολυ δυσκολα τα πραγματα. Τι κωλοσυστημα ομως ειναι αυτο? Θα μεινουμε εκτος 8αδας επειδη θα εχουμε χασει απο τις ΗΠΑ και με εναν ποντο απο την Βραζιλια?

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Απλώς μια τελευταία κουβέντα. Βρέθηκα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι της Ρεάλ. Πρωταθλητριών για την ακρίβεια. Το γήπεδο φυσικά τίγκα. Σε ώρα ποδοσφαιρικού αγώνα, επίσης ευρωπαϊκού, επίσης της Ρεάλ. Όταν ρώτησα τους φίλους πως γίνεται να είναι γεμάτα και τα δύο γήπεδα, μου απάντησαν πως το κοινό στο οποίο απευθύνονται οι δύο ομάδες είναι διαφορετικό. Το ένα μπασκετικό καθαρά, το άλλο ποδοσφαιρικό καθαρά. Στην Ελλάδα το κοινό είναι το ίδιο και αυξομειώνεται ανάλογα με τις διεθνείς επιτυχίες. Μετά από καιρό θυμήθηκα την κουβέντα μου με τους Ισπανούς, με αφορμή κάτι γριές που μου μιλούσαν για το λαό στο βόλεϋ. Τη στιγμή που η ποδοσφαιρική τους άλλαζε ΑΦΜ και ονομασίες σαν τα πουκάμισα.

Τύπε ο ΠΑΟ έχει αμιγώς μπακετικό κοινό πολλά χρόνια τώρα.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Αν εχω αντιληφθει ορθως, αν κερδισουμε τη Νεα Ζηλανδια, παμε σε ομιλο με

ΗΠΑ 3-0
Βραζιλια 3-0
Τουρκια 2-1
Ελλαδα 2-1

Και παιζουμε με ΗΠΑ και Τουρκια. Η μία νίκη με Τουρκια δεν αρκει. Πρεπει οι βραζιλιανοι να κανουν δυο ηττες ή να κερδισουμε εμεις τις ΗΠΑ. Σωστα ή κανω καπου λαθος? Στην περιπτωση που κερδισουμε εμεις τους Τουρκους και οι Τουρκοι τους Βραζιλιανους (με δεδομενο οτι οι ΗΠΑ κερδιζουν τους παντες) τοτε παμε σε τριπλη ισοβαθμια.
Γνωμη μου? Πολυ δυσκολα τα πραγματα. Τι κωλοσυστημα ομως ειναι αυτο? Θα μεινουμε εκτος 8αδας επειδη θα εχουμε χασει απο τις ΗΠΑ και με εναν ποντο απο την Βραζιλια?

Θα παίξει μεγάλο ρόλο(αν γίνει όπως το λες)η διαφορά στην νίκη των Τούρκων επί των Βραζιλιάνων.Θελουμε 1-2 πόντους για να έχουμε βάσιμες ελπιδες και να μην κυνηγάμε χίμαιρες....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ποιούς διαιτητές?Αεριτζίδικη κουβέντα....
Συνεχίζω να τους γράφω στα παπάρια μου τους "ειδικούς"!!! :tooth:

Άρα δεν εμπιστεύεσαι ούτε Ιωάννου, ούτε Γκόντα, ούτε sdna!!! Λογικά θα είναι ανθέλληνες όλοι αυτοί μιας κι αυτά που λένε ή γράφουν δεν συμφέρουν τη χώρα!!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.958
Πόντοι
5.506
ρε τυπε και εγω το ιδιο ειπα σε εναν συναδελφο στην δουλεια σημερα οτι τα γηπεδα στην κινα ειναι τιγκα και ξερεις τι μου ειπε?
οτι ειναι 1και μισο δις εκει ρε....
εμεις πως μπορουμε να γεμιζουμε γηπεδα σε ολα τα σπορ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα πεσει μνημονιο μεχρι το 3074

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θα παίξει μεγάλο ρόλο(αν γίνει όπως το λες)η διαφορά στην νίκη των Τούρκων επί των Βραζιλιάνων.Θελουμε 1-2 πόντους.
Ουσιαστικα θα πρεπει να κερδισουμε εμεις τους Τουρκους με μεγαλυτερη διαφορα απο οσο θα εχουν κερδισει εκεινοι τους βραζιλιανους

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Ουσιαστικα θα πρεπει να κερδισουμε εμεις τους Τουρκους με μεγαλυτερη διαφορα απο οσο θα εχουν κερδισει εκεινοι τους βραζιλιανους

Ναι συν τον ποντο από την ήττα μας χθες.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.958
Πόντοι
5.506
Τύπε ο ΠΑΟ έχει αμιγώς μπακετικό κοινό πολλά χρόνια τώρα.
τυπε ασε τα οπαδικα τωρα μην τα παρω....
και ο θρυλος εχει και η σαλονικα εχει...αστε της μαλακιες
μια κουτσουλια χωρα ειμαστε και τους εχουμε παρει τα σωβρακα στο μπασκετ τουλαχιστον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom