Κι εμενα η γνωμη μου ειναι οτι το διωξιμο ειναι αντικανονικο. Και ειναι καλαθι που μετραει για 2 ποντους και οχι ως βολη, αρα κερδιζεις και τον αγωνα. Ομως, δεν αξιζαμε να κερδισουμε και ορθως χασαμε. Ουτε θα με χαλαγε αν κερδιζαμε ουτε ολα θα ηταν ροδινα ουτε τιποτα. Τωρα δυο δρομοι υπαρχουν. Ή εχασες και διαλυεσαι (το εχουμε ξαναδει), ή εχασες και πεισμωσες (κι αυτο το εχουμε ξαναδει). Ελπιζω στο δευτερο σεναριο, γιατι πιστευω οτι ολοι την αγαπαμε την Εθνικη. Παμε για τη νικη αυριο!
ΥΓ.: Αυτα που γραφω φυσικα δεν ελαφρυνουν τη θεση του προπονητη και των παικτων για το καζο (γιατι στα ματια μου ως τετοιο εκλαμβανεται) με τη Βραζιλια. Στο χερι τους πλεον ειναι να διορθωσουν τα πραγματα και μακαρι να το κανουν γιατι σιγουρα μπορουν (τουλαχιστον οι παικτες, για τον προπονητη εχω ενστασεις)...
ΥΓ.: Αυτα που γραφω φυσικα δεν ελαφρυνουν τη θεση του προπονητη και των παικτων για το καζο (γιατι στα ματια μου ως τετοιο εκλαμβανεται) με τη Βραζιλια. Στο χερι τους πλεον ειναι να διορθωσουν τα πραγματα και μακαρι να το κανουν γιατι σιγουρα μπορουν (τουλαχιστον οι παικτες, για τον προπονητη εχω ενστασεις)...