Νέα

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geman30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Σπανουλης

• Να μεινει

Ψήφοι: 50 70,4%
  • Επομενος

Ψήφοι: 21 29,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    71

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.213
Πόντοι
5.006
Ο Γιόκιτς από πολλούς χαρακτηρίζεται ως ο νέος Σαμπόνις.
Είδα κι εγώ τώρα την τελευταία βολή του Σλούκα. Φαίνεται να χτυπάει το στεφάνι ο Βραζιλιάνος. Τι στον πούτσο κοίταζε ο πάγκος μας;;;

Eδω  αλλιως τα λενε :

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν ξερω ανα ο ντραζεν ηταν ο καλυτερος ευρωπαιος αλλα ο γκαλης ειναι ο ευρωπαιος με τη μεγαλυτερη επιρροη σε οποιοδηποτε αθλημα σε ευρωπαικη χωρα

τα παιδια στο σπλιτ(ζανταρ) το 1989 που εκανα μικρος διακοπες λεγαν ---την μπαλα τωρα ο γκαλης και παρομοιοζαν τον ευατο τους με τον γκαλη και οχι κουκοτσ νταζεν -περιεργο μου φαιεται λλα αυτο λεει πολλα

μπορει καποιος να βρει την τελευταια χαμενη βολη του σλουκα και αν ειναι αντικανονικο το διωξιμο;

στο 6:44

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Είδα κι εγώ τώρα την τελευταία βολή του Σλούκα. Φαίνεται να χτυπάει το στεφάνι ο Βραζιλιάνος. Τι στον πούτσο κοίταζε ο πάγκος μας;;;

Στο Ακρόπολις θα το σφύριζαν τύπε  :2funny:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Η κουβέντα εδώ είναι αν η στεφάνη ταρακουνήθηκε όταν την άγγιξε ο Βραζιλιάνος. Θέμα διαιτητικής ερμηνείας. Το ότι δε διαμαρτυρήθηκε κανείς ακόμα και να αποδεικνυόταν ότι τελικά καλώς έδιωξε, δείχνει τα πάντα για την κατάσταση στην Εθνική. Εδώ έγινε σύσκεψή μέχρι και για το αν δικαιούται 3 βολές ο Σλούκας. Όχι για την πιο κρίσιμη φάση του ματς.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
καλα τυφλος ειμαι;;

η μπαλα μετα τη βολη χτυπα στεφανη μετα νταπλο ανοδικη πορεια μετα καθοδικη και ο βραζιλιανος την διωχνει μετα το νταμπλο και καθοδικη πορεια προς καλαθη σσ πρωτα στεφανι μετα νταμπλο μετα παει για μεσα αλλα αυτο το διευκρινιζει στο νο 4 κανονισμου

το νομερο 2 ομως ειναι ξεκθαρο παραβαση αφου φαινεται χτυπα με την παλαμη του πρωτα τη στεφανι και μετα την μπαλα που μπορει μεν να μην επιρεαζει την μπαλα αλλα χτυπωντας την στεφανη παιρνει πλεονεκτημα θεωρητικο και εστω μισο χιλιοστο αν το μετακινει τον διευκολυνει για να συνεχισει η παλαμη του να βγαλει την μπαλα

βεβαια δεν δικαιολογει το χαλι μας και οτι κανεις εστω δεν διαμαστυρηθηκε σε μια πολυ δυσκολη φαση

τα χαλια μας ειναι εμφανει και το μπου αποφασισε οτι ειμαστε χαλια διοτι δεν εχουμε γκαλη

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

μάλλον εννοειτε ότι η επαφή του παίχτη με το στεφάνι είναι τόσο ανεπαίσθητη που δεν επηρεάζει. Δεν έπρεπε όμως να δουν ριπλέι για να το σιγουρέψουν αυτό οι ρεφς;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
μάλλον εννοειτε ότι η επαφή του παίχτη με το στεφάνι είναι τόσο ανεπαίσθητη που δεν επηρεάζει. Δεν έπρεπε όμως να δουν ριπλέι για να το σιγουρέψουν αυτό οι ρεφς;
stou sdna φαινεται ταρακουνημα εστω και χιλιοστων της στεφανης αλλα στον αγωνα ουτε που φανηκε

και μονο οτι δεν διαμαρυρηθηκε ο παγκος μας φαινεται ποσο μυρωδιαδες ειναι

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
καλα τυφλος ειμαι;;

η μπαλα μετα τη βολη χτυπα στεφανη μετα νταπλο ανοδικη πορεια μετα καθοδικη και ο βραζιλιανος την διωχνει μετα το νταμπλο και καθοδικη πορεια προς καλαθη σσ πρωτα στεφανι μετα νταμπλο μετα παει για μεσα αλλα αυτο το διευκρινιζει στο νο 4 κανονισμου

ποιο νο4 ρε συ; Καλά τα γράφεις: στεφάνι, ταμπλό, κάθοδος προς το καλάθι, παρεμβολή. Η μπάλα είναι σε κάθοδο μετά το ταμπλό. Και καθόλου να μην είχε ακουμπήσει ο αμυνόμενος το στεφάνι, αυτό αρκεί για να μετρήσει το καλαθι. Νομίζω. Ας μας διαφωτίσουν οι πιο σχετικοί

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
ποιο νο4 ρε συ; Καλά τα γράφεις: στεφάνι, ταμπλό, κάθοδος προς το καλάθι, παρεμβολή. Η μπάλα είναι σε κάθοδο μετά το ταμπλό. Και καθόλου να μην είχε ακουμπήσει ο αμυνόμενος το στεφάνι, αυτό αρκεί για να μετρήσει το καλαθι. Νομίζω. Ας μας διαφωτίσουν οι πιο σχετικοί
μαν δεν το ξερω αυτο
λλα ισως εννεοει οτι αν πρωτα χτυπισει στεφανι τοτε και νταμπλο να παει δεν παιζει ρολο οπως αν ενα σουτ παει ταμπλο απευθειας

δεν ξερω ομως τον κανοννισμο

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, που δεν είμαι και σίγουρος, αν ακουμπήσει στεφάνι έχει δικαίωμα να διώξει αμέσως. Ταμπλό και κάθοδος απαγορεύεται μόνον σε σουτ απευθείας. όχι στεφάνι, ταμπλό και κάθοδος

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εκ πρωτης οψεως δειχνει καθαρο διωξιμο της μπαλας. ΒΑΡ γιατι δε χρησιμοποιηθηκε; Οτι του ΒΑΡαει κανει κανεις; Για κατι ασχετες φασεις πολυ πριν τη ληξη, καταφευγουν οι διαιτητες στη χρηση ΒΑΡ. Γιατι οχι και σε αυτη τη τελευταια κρισιμη φαση; Να εξετασουν.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, που δεν είμαι και σίγουρος, αν ακουμπήσει στεφάνι έχει δικαίωμα να διώξει αμέσως. Ταμπλό και κάθοδος απαγορεύεται μόνον σε σουτ απευθείας. όχι στεφάνι, ταμπλό και κάθοδος

μάλλον έχεις δίκιο. το διώξιμο είναι νόμιμο, ξεκαθαρίστηκε, τον ήπιαμε νομίμως!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
...

Συνημμένα

• bbbbb.jpg
    bbbbb.jpg
    156,2 KB · Εμφανίσεις: 72

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ιταλια-Σερβια τωρα σε εξελιξη, προηγειται η Σερβια 20 ποντους, και οι διαιτητες βλεπουν και ξαναβλεπουν 5 λεπτα στο ΒΑΡ φαουλ και σπρωξιδι μεταξυ του Χακετ και ενος Σερβου.

lostos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
8
Πόντοι
0

αν η μπάλα έχει χτυπήσει στεφάνη μπορεί να την διώξει νόμιμα ο αμυνόμενος και ας βρίσκει ταμπλό στη συνέχεια

εντύπωση μου κάνει που διάβασα παραπάνω σε σχόλιο για το αν ταλαντώνεται η στεφάνη η όχι όταν την χτυπάει με το χέρι του ο παίχτης, εδώ το διχτάκι τραβάνε και το καλάθι μετράει δίχως να τεθεί ποτέ το ερώτημα αν υπάρχει ταλάντωση ή όχι της στεφάνης

νομίζω ότι το λιγότερο έπρεπε να είχαν τσεκάρει ριπλέι της φάσης οι διαιτητές, εκτός αν πέσαμε θύμα νον κολ που το θεωρώ και το πιθανότερο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αν η μπάλα έχει χτυπήσει στεφάνη μπορεί να την διώξει νόμιμα ο αμυνόμενος και ας βρίσκει ταμπλό στη συνέχεια

εντύπωση μου κάνει που διάβασα παραπάνω σε σχόλιο για το αν ταλαντώνεται η στεφάνη η όχι όταν την χτυπάει με το χέρι του ο παίχτης, εδώ το διχτάκι τραβάνε και το καλάθι μετράει δίχως να τεθεί ποτέ το ερώτημα αν υπάρχει ταλάντωση ή όχι της στεφάνης

νομίζω ότι το λιγότερο έπρεπε να είχαν τσεκάρει ριπλέι της φάσης οι διαιτητές, εκτός αν πέσαμε θύμα νον κολ που το θεωρώ και το πιθανότερο

κι όμως έχει σημασία η ταλάντωση. Αυτό λέει ο κανονισμός. Τσέκαρε και το τουίτ του Γκόντα. Το λέει στα σχόλια από κάτω

lostos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
8
Πόντοι
0
κι όμως έχει σημασία η ταλάντωση. Αυτό λέει ο κανονισμός. Τσέκαρε και το τουίτ του Γκόντα. Το λέει στα σχόλια από κάτω

το είδα τώρα ναι, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τους διαιτητές που δεν τσέκαραν ριπλέι για να δουν αν υπήρχε ταλάντωση ή όχι σε τόσο καθοριστική φάση

εκτός αν ως ταλάντωση εννοούν την περίπτωση να κατεβάσει κάποιος ορατά την στεφάνη πράγμα που φυσικά δεν έγινε

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.827
Πόντοι
6.536

Μαλακίες,αφού χτυπάει πρώτα το στεφανι ο παίκτης.

Τελείωσε αυτό,τους Τούρκους σε κάθε κρίσιμο ματς τους έχουμε νικήσει εκτός από αυτό στην έδρα τους.
Μετά χρειάζονται δύο ήττες της Βραζιλίας.Με ΗΠΑ θα είμαστε αουτσάιντερ σαφως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom