Νέα

Εθισμός στον αγοραίο έρωτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gavelos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Τουλαχιστον να συμφωνισουμε οτι απο ολους μας περασε ενα καλό τεμαχιο,που ομως με την συμπεριφορα και τα θελω της,μας αναγκασε σε οπισθοχωρηση και χρηση πληρωμενου σεξ,οκ??

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εμενα τωρα εχει περασει στο σταδιο που τις τραπεζωνουμε κιολας και για να μην ξεφτυλιστουμε τελειως πρεπει να ανεχτω τις μαλακιες κορης,μανας,υποψηφιας πεθερας για κανα δυωρο.Εκει να δειτε εφιαλτης ρε μαγκες,καθε σ/κ μου φερνει κι απο μια

φιλε αστα ουτε να σκεφτομαι δεν θελω

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εντάξει φιλε. Αλλα ήθελαα να καταληξω στο ότι δεν φταινε οι άντρες για αυτή την κατασταση. Άμα ήταν ένας-δύο θα έλεγες μάλλον κάτι πάει στραβα με αυτους. Αλλα το ακους από τους περισσοτερους.

:thumbsup:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
Από τον περίγυρο μου φίλοι γνωστοί και συγγενείς μου λένε γιατί ακολουθω αυτή την τακτική να πηγαίνω με πουτάνες μου λένε είσαι ωραίος καλύπτεις πολλά στάνταρ των γυναικών γιατί δεν κάνεις μια σχέση με κάποια σοβαρή κοπέλα άσε τις πουτάνες μου λένε δεν τελειώνουν ποτέ.
Εγώ την έχω πατήσει πολλές φορές με γκόμενες και δεν μπαίνω πλέον στο τρυπάκι ώστε να κάνω κάποια σχέση με γκόμενα
Έχω μια 6 ετια που είμαι 100% μπουρδελιαρης και για σχέση ούτε θέλω να ακούω.
Μέχρι και μάνα μου μου έφερε στο σπίτι κοπέλες τάχα μου δήθεν εντελώς τυχαία ότι την έφερε να της κάνει τα μαλλιά στο σπίτι επειδή δεν προλάβαινε να πάει κομμωτήριο ώστε να μου κάνει κατάσταση για να κάνω σχέση. μου έλεγε μπροστά της ειδές τι καλή κοπέλα είναι η Χ και μια τέτοια πρέπει να βρεις και εσύ και άλλες τέτοιες παπαρίες.
Χίλιες φορές εθισμένος πουτανίαρης παρά μια ζωή μουνοδουλος σε κάθε πυροβολημένη ελληνίδα
θελουν να γινεις κι εσυ προβατο της μονογαμιας τυπε.Της μονογαμιας που με τον καιρο φθινει κ΄ φερνει την αγαμια.
Περνωντας ο καιρος Θα κλαιγεσαι μαζι με τους αλλους.. Δηλαδη οτι σε αυτη την σχεση δεν περνας καλα, κτλπ..κτλπ..
Με λιγα λογια η σχεση με μια ελλε/νιδα,μονο προβληματα μπορει να φερει,που αργα η' γρηγορα την πληρωνεις ακριβα.
Θα εφευρισκει συνεχως δυσκολους γριφους προς επιλυση, και θα απαιτει τα δικα της θελω' να γινονται δικα σου πρεπει..
Αλλωστε τα ποσοστα αποτυχιας σχεσεων η' γαμου στην χωρα μας μιλανε απο μονα τους. Αρα το ρισκαρεις; Μαλλον οχι.  :sunglasses:
ετσι ειναι δυστηχως η κατασταση στη ελλαδα της κρισης και των μνημονιων
λογο της οικονομικης κρισης θα επρεπε το μουνι να ειναι πιο προσιτο αλλαζοντας το χαρακτηρα τους και τις συμπεριφορες τους προς το καλυτερο οι γυναικες αντιθετως εχει γινει πιο δυσπροσιτο με τις γυναικες να κανουν σαν πυροβολημενες
τα μπουρδελα ειναι η μονη μας διεξοδος ωστε να καλυψουμε τις βιολογικες μας αναγκες
διοτι αν περιμεναμε απο τις ελληνιδες θα πρεπει να γινουμε καληνυχτακιδες παρακαλακιδες πυρφοροι και μουνοδουλοι
Ευτυχως που υπαρχουν αλλοδαπες πασης φυσεως και εκδιδομενες στην χωρα μας τυπε,γιατι αν περιμεναμε απ τις ελλε/δες.. :S
αν κλειναν τα μαγαζια εδω στην ελλαδα  :woldman:
τοτε μια θα ηταν η λυση να  αναζητουμε αρκετοι την ψευδαισθηση που μας προσφερουν τα σλαβικα μουνολιβαδα
ή εστω εναλακτικα για να καλυψουμε την αναγκη μας για σεξ με υπερτατες μουναρες να καταφευγουμε στα γερμανικα fkk clubs
θα γινομασταν ολοι π/μεταναστες..  :sunglasses:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.073
Πόντοι
6.796
Δεν είναι τόσο εθισμός, είναι συνήθεια, απ το να τη παίζεις καλύτερα να γαμας πουτανες όσο στο επιτρέπει η τσέπη σου..
Καλύτερα παντρεμένος και πουτανιαρης παρά παντρεμένος και να παίζεις και το πουλί σου... Καλύτερα να χεις γκόμενα και να γαμας και πουτανες ταυτόχρονα, παρά να χεις γκόμενα και να την παίζεις και μια στο τόσο..

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.073
Πόντοι
6.796
Εντωμεταξυ μια άλλη παγίδα είναι ότι ο πουτανιαρης διαλέγει οπότε συνηθίζει σε υψηλά εμφανισιακά στανταρτς και συνεχή εναλλαγή επιλογών.. Οι πουτανιαριδες απορρίπτουν γυναίκες που εμφανισιακά είναι κατώτερες των πουτανων που γαμανε εξού και δυσκολεύονται να βρουν γκόμενα κάποιοι.. αφού νομίζουν επειδή γαμανε ωραία και φίνα πουτανακια αντίστοιχες γκόμενες πρέπει να τους κάθονται.. αμ δε.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.073
Πόντοι
6.796
Άρα δεν είναι τόσο εθισμός, είναι μια συνήθεια που σε μαθαίνει την εναλλαγή σε υψηλά εμφανισιακά επίπεδα..

Οπότε άντε κάνε σχέση με μια ανθυπομετρια να της γαμας κάθε μέρα..

Όλοι οι πουτανιαριδες περιμένουμε γκόμενα αντίστοιχη των πουτανων που γαμαμε σε κωλο, βυζί, φάτσα κτλ.. Αμ δε φιλτατοι.

Και να μας ανοίγει τα πόδια χωρίς τις υποχρεώσεις της σχέσης, καθημερινή επικοινωνία, ενδιαφέρον, κουβέντα, βολτες, γκρίνια, οπότε έχουμε καυλες να μας ξεκαυλωνει με τον ίδιο ζήλο κτλ κτλ κτλ

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Είχα σταματήσει για πολλά χρόνια προσπάθησα ακολουθήσω κοινωνικά στερεότυπα και τα θέλω του κύκλου μου αλλά μέσα μου δεν ξέφυγα ποτέ με αποτέλεσμα να ξανακυλήσω με μεγαλύτερη λύσσα.

zolie

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
122
Πόντοι
1
Δεν είναι τόσο εθισμός, είναι συνήθεια, απ το...και να την παίζεις και μια στο τόσο..
Εντωμεταξυ μια άλλη παγίδα είναι ότι... να τους κάθονται.. αμ δε.

Άρα δεν είναι τόσο εθισμός, είναι μια συνήθεια που σε μαθαίνει την εναλλαγή σε υψηλά εμφανισιακά επίπεδα..

οπότε έχουμε καυλες να μας ξεκαυλωνει με τον ίδιο ζήλο κτλ κτλ κτλ

τα πες ολα !

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
1.704
Πόντοι
216
Δεν είναι τόσο εθισμός, είναι συνήθεια, απ το να τη παίζεις καλύτερα να γαμας πουτανες όσο στο επιτρέπει η τσέπη σου..
Καλύτερα παντρεμένος και πουτανιαρης παρά παντρεμένος και να παίζεις και το πουλί σου... Καλύτερα να χεις γκόμενα και να γαμας και πουτανες ταυτόχρονα, παρά να χεις γκόμενα και να την παίζεις και μια στο τόσο..

ΕΕΕΕΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!

όπως η πουτανα δεν κοβει το γαμησι, ετσι κι ο μπουρδελιαρης, δυσκολα ξεμακραινει...

Αμα μαθεις από μικρος την 'λυση' του μπουρδελου (γιατι στην ηλικια των 16-17 δεν εχεις την ιδια προσβαση στο γαμησι που εχεις πχ στα 30 σου), μετα θα είναι παντα κατι που θα κινειται παραλληλα στην ζωη σου-ένα παραλληλο συμπαν σου.

Η εξοικειωση με την ολη κουλτουρα του μπουρδελου -ειδικα στα εφηβικα χρονια- παιζει καποιο ρολο στην διαμορφωση του χαρακτηρα μας εν μερει, οποτε αλλαζει ισως και την προσεγγιση μας στην σχεση μας με το άλλο φυλο.
Αυτό μπορει να είναι και θετικο (οικειοτητα με τις γυναικες, εξαλειψη προσωπικων ανασφαλειών, ξεχαρμανιασμα, κλπ), αλλα μπορει να είναι εξισου και αρνητικο (αντικοινωνικη συμπεριφορά εναντι των γυναικων από καποιους που τους εκατσε στραβα η πρωτη επαφη πχ).

Αναπόφευκτα συγκρινω συμπεριφορες φιλων που δεν εχουν καμμια σχεση με μπουρδελα, με την δικη μου και αλλων μπουρδελιαρηδων. Όταν δεν εχεις επιγνωση της επιλογης να γαμησεις εναντι ενός 20αρικου και να τελειώνεις, και γυρεύεις το σεξ αποκλειστικα μεσω του κοινωνικου σου κυκλου, συνεπως και θα αντιμετωπίσεις πολλα προβλήματα από ένα σημειο και μετα!

Μοναδικη εξαιρεση των παραπανω είναι ατομα τα οποια εχουν ιδιαιτερα καλη σχεση και περαση στις γυναικες, και ξερουν υποσυνείδητα να τις χειρίζονται, προκειμενου να γαμανε συχνα ακομα.

Προσωπικα, δεν είναι λιγες οι φορες που ετυχε να ξεκοψω για αρκετα μεγαλο χρονικο διάστημα (9-10 μηνες πχ), όχι επειδή το προσπαθησα, αλλα επειδή ετυχε κανα τυχερο που με καλυπτε σεξουαλικα! Πχ. να χω λυσαξξει να μαι με γκομενα που να θελω να γαμαω συνεχεια, ωσπου να βαρεθω, η αν βρεθει στα καπακια άλλη!
Εκει, δεν μου λεει τπτ ο αγοραίος ερωτας, παρ ολο που λειπει λιγο η εμπειρια του βρωμικου μπουρδελου....

Εν τω μεταξυ, εχετε αναλογιστεί ποτε την συμβολή του σαη, στην συχνοτητα που επισκέπτεστε τα πορδελλα? Πιστευετε ότι θα πηγαίνατε εξισου συχνα, εάν δεν υπηρχε το μπου (ποσο εφιαλτικο σεναριο)

OP
OP
gavelos

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
ΕΕΕΕΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!

όπως η πουτανα δεν κοβει το γαμησι, ετσι κι ο μπουρδελιαρης, δυσκολα ξεμακραινει...

Αμα μαθεις από μικρος την 'λυση' του μπουρδελου (γιατι στην ηλικια των 16-17 δεν εχεις την ιδια προσβαση στο γαμησι που εχεις πχ στα 30 σου), μετα θα είναι παντα κατι που θα κινειται παραλληλα στην ζωη σου-ένα παραλληλο συμπαν σου.

Η εξοικειωση με την ολη κουλτουρα του μπουρδελου -ειδικα στα εφηβικα χρονια- παιζει καποιο ρολο στην διαμορφωση του χαρακτηρα μας εν μερει, οποτε αλλαζει ισως και την προσεγγιση μας στην σχεση μας με το άλλο φυλο.
Αυτό μπορει να είναι και θετικο (οικειοτητα με τις γυναικες, εξαλειψη προσωπικων ανασφαλειών, ξεχαρμανιασμα, κλπ), αλλα μπορει να είναι εξισου και αρνητικο (αντικοινωνικη συμπεριφορά εναντι των γυναικων από καποιους που τους εκατσε στραβα η πρωτη επαφη πχ).

Αναπόφευκτα συγκρινω συμπεριφορες φιλων που δεν εχουν καμμια σχεση με μπουρδελα, με την δικη μου και αλλων μπουρδελιαρηδων. Όταν δεν εχεις επιγνωση της επιλογης να γαμησεις εναντι ενός 20αρικου και να τελειώνεις, και γυρεύεις το σεξ αποκλειστικα μεσω του κοινωνικου σου κυκλου, συνεπως και θα αντιμετωπίσεις πολλα προβλήματα από ένα σημειο και μετα!

Μοναδικη εξαιρεση των παραπανω είναι ατομα τα οποια εχουν ιδιαιτερα καλη σχεση και περαση στις γυναικες, και ξερουν υποσυνείδητα να τις χειρίζονται, προκειμενου να γαμανε συχνα ακομα.

Προσωπικα, δεν είναι λιγες οι φορες που ετυχε να ξεκοψω για αρκετα μεγαλο χρονικο διάστημα (9-10 μηνες πχ), όχι επειδή το προσπαθησα, αλλα επειδή ετυχε κανα τυχερο που με καλυπτε σεξουαλικα! Πχ. να χω λυσαξξει να μαι με γκομενα που να θελω να γαμαω συνεχεια, ωσπου να βαρεθω, η αν βρεθει στα καπακια άλλη!
Εκει, δεν μου λεει τπτ ο αγοραίος ερωτας, παρ ολο που λειπει λιγο η εμπειρια του βρωμικου μπουρδελου....

Εν τω μεταξυ, εχετε αναλογιστεί ποτε την συμβολή του σαη, στην συχνοτητα που επισκέπτεστε τα πορδελλα? Πιστευετε ότι θα πηγαίνατε εξισου συχνα, εάν δεν υπηρχε το μπου (ποσο εφιαλτικο σεναριο)
τυπε συμφωνω σε πολλα που αναφερες πιο πανω αλλα το θεμα μου ηταν το εξης.παρολο που εχω σχεση με μια κοπελα παρολο που ειχα επιλογες να πηδαω ανα τοσο διαφορετικες γυναικες η εμμονη μου στα μπουρδελα παραμενει.μου αρεσει αυτή οι ποικιλια των γυναικων οπου σε συντομο χρονο με ένα αντιτιμο να την πηδαω και μετα να φευγω.η γοητεια της μπουρδελοτσαρκας και η επιλογή κορασιδας.επισης η ανωμαλια και τα βιτσια που βγαζω μεσα κατι που με τις καθημερινες κοπελες δε θα μπορουσα να κανω.επισης ότι κάθε φορα παω με διαφορετικη και όχι παλι με την ιδια.

OP
OP
gavelos

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326

Όλοι οι πουτανιαριδες περιμένουμε γκόμενα αντίστοιχη των πουτανων που γαμαμε σε κωλο, βυζί, φάτσα κτλ.. Αμ δε φιλτατοι.

Και να μας ανοίγει τα πόδια χωρίς τις υποχρεώσεις της σχέσης, καθημερινή επικοινωνία, ενδιαφέρον, κουβέντα, βολτες, γκρίνια, οπότε έχουμε καυλες να μας ξεκαυλωνει με τον ίδιο ζήλο κτλ κτλ κτλ
τυπε εχω παει και με μπαζα αλλα και με μοντελα.αυτο δεν σημαινει ότι εχω υψηλα στανταρ και δεν βρισκω αναλογα των προσδοκιων γιατι πηγαινω και με μπαζα στα μπουρδελα

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.815
Πόντοι
216
εδώ και χρονια μπουρδελακιας με απειρες αποπειρες να κοψω το αθλημα διχως να τα καταφερω και εχω παραδεχτει πια πως είμαι εθισμένος σ αυτό.
τελικα υπαρχουν μπουρδελακιδες που εκοψαν μια και καλη τα μπουρδελα?αν ναι με ποιους τροπους?

Τυπε πρεπει να γαμησεις καποια στιγμη ακαποτα ... μετα θα δεις διαφορετικα τα πραγματα.

DIMA7373

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2016
Κριτικές
24
Like
1.314
Πόντοι
2.391
ΕΧΩ 6 ΧΡΟΝΙΑ περιπου  απεχω λογο αφραγκιας.τωρα πριν κανα 2μηνο εκανα ξανα κατι αλλα μετα απο 6 χρονια μου φανηκε ανοητο.ισως γιατι εχω κατι καλο διπλα μου και κανω τα παντα που γουσταρουμε μαζι.δεν ξερω αν ειναι εθισμος ομως το οτι 6 χρονια ασχολουμε με το τι παιζει στο ιντερνετ σχετικα με το θεμα ασχετα αν δεν συμετεχω.αν ειχα τα λεφτα που χαλουσα πριν ισως να εκανα ξανα 5ωρα ξεφαντοματα με τουλαχιστον 3 διαφορετικες ζουζουνες :happy: :happy: :happy: οπως λεει και μια μικρη καινουργια ψυχη εδω μεσα :grin: :grin: :grin:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.402
Πόντοι
6.955
Εννοεί οτι η αίσθηση του σεξ χωρίς καπότα διαφέρει όσο η νύχτα με την μέρα σε σύγκριση με καπότα προς το καλύτερο ασφαλώς.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
1.704
Πόντοι
216
ΕΧΩ 6 ΧΡΟΝΙΑ περιπου  απεχω λογο αφραγκιας.τωρα πριν κανα 2μηνο εκανα ξανα κατι αλλα μετα απο 6 χρονια μου φανηκε ανοητο.ισως γιατι εχω κατι καλο διπλα μου και κανω τα παντα που γουσταρουμε μαζι.δεν ξερω αν ειναι εθισμος ομως το οτι 6 χρονια ασχολουμε με το τι παιζει στο ιντερνετ σχετικα με το θεμα ασχετα αν δεν συμετεχω.αν ειχα τα λεφτα που χαλουσα πριν ισως να εκανα ξανα 5ωρα ξεφαντοματα με τουλαχιστον 3 διαφορετικες ζουζουνες :happy: :happy: :happy: οπως λεει και μια μικρη καινουργια ψυχη εδω μεσα :grin: :grin: :grin:

τυπε, διακρινω μια ρομαντικη ψυχη εδώ.....

DIMA7373

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2016
Κριτικές
24
Like
1.314
Πόντοι
2.391
τυπε, διακρινω μια ρομαντικη ψυχη εδώ.....

χαχαχαχαα λες τι σε κανει και το πιστευεις αυτο?
το οτι ειμαι καρκινος με οροσκοπο στον ζυγο λες να φταιει
η οτι στο κινεζικο ειμαι βουβαλος :think: :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom