Νέα

Εθισμός στον αγοραίο έρωτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gavelos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Νόμος απαράβατος!

Δεν είναι ζήλια, είναι επίγνωση του τι γίνεται (επειδή εχουμε δει/ακούσει/βιώσει πολλά) κ προσπαθούμε μανιωδώς να τ θάψουμε δίχως αποτέλεσμα...

Γιατί ξέρουμε ότι για πολλούς από εσάς το Μουνί είναι γλυκό, εθιστικό και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να γινει κ εμμονή.
Γνωρίζουμε οτι απαξ κ αφήσεις τον Πούτσο σου να κουμαντάρει το κορμί σου είναι χαμένο παιχνίδι να αγαπήσεις κάποιον άλλο, ακόμα κ τον ίδιο σου τον εαυτό!!!
Οπότε είναι φόβος να έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο σε αυτά που ήδη γνωρίζουμε κ όχι ζήλια.
Έχει να κάνει με εμάς τις ίδιες κ όχι με τον σύντροφο μας .

Όσες φορές ερωτεύτηκα κ αγάπησα έναν άνθρωπο έκοψα την δουλειά γιατί δεν άντεχα να με αγγίζει άλλος.
Αυτό είναι αληθινό συναίσθημα...
Ολα τα αλλα ειναι απλα βόλεμα.

ΥΓ: Δεν έχετε καταλάβει ότι το χύσιμο δεν θα καλύψει τα εσωτερικά σας κενά, ούτε θα σας φέρει την ευτυχία...
Γειά σου Αγαπημένη μου.Με ολο το σεβασμο θα διαφωνήσω.Εστιάζεις στο χυσιμο.Ενω για να φτασεις την επιτυχια η την ισσοροπια ,βρίσκεται αλλού ..είναι αφού χυσεις και εκτονωθείς..να φύγει η κοπέλα.Ετσι ούτε συνδεεσε συναισθηματικά ούτε σε ζαλίζει για δικά της θέματα.Εισαι προσηλωμένος πάντα στους στόχους σου.Βεβαια είναι τι ζητάει ο καθενας.Μερικοι είναι για οικογένεια.Μερικοι χρειάζονται να κάνουν οικογένεια λόγο ανασφάλειας. Μερικοί θέλουν να κανουν οικογενεια...γιατι έτσι λέει η κοινωνία..
Εγώ πάλι...την γράφω την κοινωνία.Στόχος μου είναι η αυτοβελτιωση. Η πνευματική ηρεμία και ισσοροπια. Και η επαγγελματική επιτυχια(αφού δεν σου τρώει τον χρόνο η τα λεφτά για τα καπρίτσια της κάθε μιας).
Πχ...καλύτερα να επενδύσεις σε ένα σεμινάριο,ένα Γυμναστήριο κτλ..παρά σε μια ξιπασμενη ηλιθια για να συντηρήσεις το σεξ..και χωρίς καλές υπηρεσίες μερικές φορες:grin:.
Συμφωνώ σε αυτό που λες..απλά δεν είναι απόλυτο για όλους.Για άλλους η ευτυχία δεν αντιστοιχεί σε μια άλλη οντότητα πέρα από μας και ούτε επηρεάζεται η δική μας διάθεση ανάλογα με την διάθεση του άλλου.(Πως θα ξυπνήσει δηλ).Φιλουρες και χαιρετισμούς και να είσαι πάντα τα καλά.

Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.246
Ενω για να φτασεις την επιτυχια η την ισσοροπια ,βρίσκεται αλλού ..είναι αφού χυσεις και εκτονωθείς..να φύγει η κοπέλα.Ετσι ούτε συνδεεσε συναισθηματικά ούτε σε ζαλίζει για δικά της θέματα.Εισαι προσηλωμένος πάντα στους στόχους σου.Βεβαια είναι τι ζητάει ο καθενας.Μερικοι είναι για οικογένεια.Μερικοι χρειάζονται να κάνουν οικογένεια λόγο ανασφάλειας. Μερικοί θέλουν να κανουν οικογενεια...γιατι έτσι λέει η κοινωνία..
Δεν διαφωνούμε πουθενά...
Το ίδιο λέμε!
Δεν είναι όλοι για σχέσεις και οικογένεια, καλό όμως θα ήταν αυτοί που δεν κάνουν για δεσμεύσεις να μη παίρνουν κανέναν άνθρωπο στο λαιμό τους μόνο κ μόνο επειδή έτσι "πρέπει κ το λέει η κοινωνία" .
Μη σου πω ότι αυτούς τους σέβομαι διπλά , η επιλογή τους δείχνει συνειδητότητα.

Το ζητούμενο είναι να μη κοροϊδεύουμε ανθρώπους κ τον ίδιο μας τον εαυτό.

Καλημέρα κ καλή Κυριακή

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26
Το ίδιο λέμε!
Δεν είναι όλοι για σχέσεις και οικογένεια, καλό όμως θα ήταν αυτοί που δεν κάνουν για δεσμεύσεις να μη παίρνουν κανέναν άνθρωπο στο λαιμό τους μόνο κ μόνο επειδή έτσι "πρέπει κ το λέει η κοινωνία" .

Καλημέρα κ καλή Κυριακή

Νόμος απαράβατος!

Δεν είναι ζήλια, είναι επίγνωση του τι γίνεται (επειδή εχουμε δει/ακούσει/βιώσει πολλά) κ προσπαθούμε μανιωδώς να τ θάψουμε δίχως αποτέλεσμα...

Γιατί ξέρουμε ότι για πολλούς από εσάς το Μουνί είναι γλυκό, εθιστικό και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να γινει κ εμμονή.
Γνωρίζουμε οτι απαξ κ αφήσεις τον Πούτσο σου να κουμαντάρει το κορμί σου είναι χαμένο παιχνίδι να αγαπήσεις κάποιον άλλο, ακόμα κ τον ίδιο σου τον εαυτό!!!
Οπότε είναι φόβος να έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο σε αυτά που ήδη γνωρίζουμε κ όχι ζήλια.
Έχει να κάνει με εμάς τις ίδιες κ όχι με τον σύντροφο μας .

Όσες φορές ερωτεύτηκα κ αγάπησα έναν άνθρωπο έκοψα την δουλειά γιατί δεν άντεχα να με αγγίζει άλλος.
Αυτό είναι αληθινό συναίσθημα...
Ολα τα αλλα ειναι απλα βόλεμα.

ΥΓ: Δεν έχετε καταλάβει ότι το χύσιμο δεν θα καλύψει τα εσωτερικά σας κενά, ούτε θα σας φέρει την ευτυχία...
Οι πουτανες ερωτευονται?

Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.246

karaflo trixompalaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Like
1.385
Πόντοι
206
Δεν έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής εργαζόμενη που είναι πουτανα στην ψυχή,με κάποιες έχω χημεία με άλλες όχι αυτό είναι η διαφορά
Ευτυχώς που υπάρχει το αγοραίο σεξ ,είναι υγεία να εκτονώνεσαι, αν υπάρχει κ χημεια για παραπάνω κουβέντα , αγκαλιές τέλεια

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Το ίδιο λέμε!

Καλημέρα κ καλή Κυριακή
Καλημέρα και καλή Κυριακή φίλη μου

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26
Δεν έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής εργαζόμενη που είναι πουτανα στην ψυχή,με κάποιες έχω χημεία με άλλες όχι αυτό είναι η διαφορά
Ευτυχώς που υπάρχει το αγοραίο σεξ ,είναι υγεία να εκτονώνεσαι, αν υπάρχει κ χημεια για παραπάνω κουβέντα , αγκαλιές τέλεια

Εγγρ.
4 Μαΐ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Μπορεί να συμβεί κ αυτό όταν υπάρχει καλή χημεία...
Όντως! Το έχω ζήσει αυτό που λες. Δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το παραξενο. Η αληθεια είναι ότι τόσο οι εργατριες του σεξ έχουν μια προκαταληψη για τους πελατες τους πολλές φορές, όσο και οι άντρες-πελάτες για τις εργατριες του σεξ. Και η προκαταληψη εχει να κανει με το ότι οι γυναικες αυτού του χωρου πολλές φορες ντρεπονται για αυτο που κάνουν κι έτσι θεωρουν οτι ο άντρας τους δεν θα πρεπει να εχει γνωρισει αυτήν την "σκοτεινή" πλευρα τους. Ή μπορεί να είναι προκατειλημμένες ως προς τους άντρες, ότι είναι "κατώτερης" ποιότητας αφου "αναγκάζονται" να πληρώσουν. Ειναι άσχημο πραγμα να εισαι προκατειλημμενος. Είναι σαν να κλείνεις τα ματια σου μπροστα στις ευκαιριες της ζωης. Όλοι μπορούμε να βρεθούμε σε όλες τις καταστάσεις, αυτό να θυμόμαστε.

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26
Όντως! Το έχω ζήσει αυτό που λες. Δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το παραξενο. Η αληθεια είναι ότι τόσο οι εργατριες του σεξ έχουν μια προκαταληψη για τους πελατες τους πολλές φορές, όσο και οι άντρες-πελάτες για τις εργατριες του σεξ. Και η προκαταληψη εχει να κανει με το ότι οι γυναικες αυτού του χωρου πολλές φορες ντρεπονται για αυτο που κάνουν κι έτσι θεωρουν οτι ο άντρας τους δεν θα πρεπει να εχει γνωρισει αυτήν την "σκοτεινή" πλευρα τους. Ή μπορεί να είναι προκατειλημμένες ως προς τους άντρες, ότι είναι "κατώτερης" ποιότητας αφου "αναγκάζονται" να πληρώσουν. Ειναι άσχημο πραγμα να εισαι προκατειλημμενος. Είναι σαν να κλείνεις τα ματια σου μπροστα στις ευκαιριες της ζωης. Όλοι μπορούμε να βρεθούμε σε όλες τις καταστάσεις, αυτό να θυμόμαστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom