Νέα

Εθισμός στον αγοραίο έρωτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gavelos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αναφερόμενος στα posts των φίλων ananias και masazonomahos.

Και οι δυο αναφέρθηκαν σε κάτι στο οποίο και εγώ συμφωνώ. Στο οτι δηλαδή η ικανοποίηση σεξουαλικών αναγκών ενός άντρα μέσω της πορνείας κάνει τον άντρα να αντιμετωπίζει το ''κυνήγι'' της γκόμενας διαφορετικά.

Οταν κάτι δηλαδή δεν το πολυέχεις ανάγκη δεν θα παρακαλέσεις για αυτό. Δεν θα γίνεις μουνόδουλος να παρακαλάς γκόμενες.

Οι ΑμερικανοΑγγλοι αρέσκονται να μιλούν γύρω απο το σεξ με μεταφορικές έννοιες. Λένε για κάποια η για κάποιον ότι είναι hot ( ζεστός κυριολεχτικά ) και εννοούν ότι είναι sexy. Η μεταφορική χρήση είναι εμφανής 

Λένε λοιπον για τον άντρα ότι είναι cool ( που κυριολεχτικά σημαίνει ψυχρός και κατ' επέκταση ήσυχος ) και υπονοούν ότι είναι ελκυστικός.

Η γλώσσα όταν ξέρεις να την ερμηνεύεις σου δείχνει το δρόμο. Ο άντρας για να είναι ελκυστικός και άρα επιτυχημένος με τις γυναίκες πρέπει να είναι cool. Πρέπει δηλαδή να είναι ψύχραιμος και άνετος και να μην δείχνει ότι καίγεται για τις γυναίκες. Και η πορνεία σου δίνει ένα τρόπο να έχεις αυτή τη συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες μια και λύνει το πρόβλημα ικανοποίησης της σεξουαλικής ανάγκης.

Σε άλλα μου Posts  εχω αναφερθεί στο παραπάνω  το γεγονός ως βασική αιτία της γυναικείας προκατάληψης απέναντι στις πουτάνες. Οι γκόμενες συνειδητοποιούν ότι οι πουτάνες ακυρώνουν το βασικότερο όπλο τους στην έλξη και στον έλεγχο των ανδρών. Και για αυτό τις μισούν.

Ξεχνούν βέβαια ότι χωρίς τις πουτάνες δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν έξω μόνες τους.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
το θεμα είναι τα μπουρδελα είναι εθισμος?ειναι αναγκη?ειναι ψυχαναγκασμος?τι από όλα αυτά είναι και πολλοι συναγωνιστες εχουν εθιστει ?
θα προσπαθήσω να απαντήσω στην ερώτησή σου που είναι και η βασική ερώτηση του thread.

Κατά την άποψή μου ο άντρας στη σύγχρονη δύση εχει να αντιμετωπίσει μια πολύ μεγάλη στρέβλωση.

Τα κοινωνικά δεδομένα και πρότυπα επιβάλουν την μονογαμία σαν ηθική προσέγγιση και την πολυγαμία σαν ανήθικη ανώριμη έκλυτη συμπεριφορά.

Η φύση όμως του άντρα οπως και όλων των ανώτερων θηλαστικών είναι να είναι όν πολυγαμικό. Τα ένστικτά του αυτό του υπαγορεύουν. Και τα ένστικτα είναι εξαιρετικά δυνατοί και  αμείλικτοι μηχανισμοί. Δεν είναι τυχαίο ότι το σεξ αποτελεί σε πολλές περιπτώσεις τον πυρήνα της μπίζνας του marketing και της διαφήμισης. Ακόμη και τοστιέρες να διαφημίσει ό άλλος μια μουνάρα θα βάλει στη διαφήμιση.

Θα πει κάποιος. Μα καλά ζώα είμαστε να πράτουμε μόνο με βάση τα ένστικτά μας ?? Σωστά είναι η απάντηση. Δεν θα ζείς μόνο με βάση τα ένστικτα σου. Αλλά δεν μπορείς και να πας κόντρα σε αυτά γιατί θα καταλήξεις με ψυχικά προβλήματα.

Οι περισσότεροι λοιπον αντρες εχοντας να διαλέξουν ανάμεσα στο να γίνουν ''ανήθικοι'' η ψυχοπαθείς επιλέγουν το πρώτο.

Κοντολογίς εχουν τη μόνιμη σχέση η το γάμο τους και χρησιμοποιούν και τη πορνεία κυρίως για να ικανοποιούν τα ένστικτά τους.

Απαντώντας λοιπον την ερώτησή σου. Οι πουτάνες και η πορνεία εν γένει είναι ο ποιο εύσχημος τρόπος να εξισοροπισθεί η κοινωνική στρέβλωση που παραπάνω περιέγραψα.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο οι κοινωνίες, με βαριά φαινομενικά καρδιά, τις ανεχονται. Πέραν του γεγονότος ότι ο ''κύκλος εργασιών΄΄ του ημιπαράνομου αυτού ''θεσμού'' είναι τεράστιος.

Καταλήγοντας λοιπον. Τα μπουρδέλα και η πορνεία δεν είναι ούτε εθισμός ούτε ψυχαναγκασμός. Είναι απλά μια ανάγκη ( το δεύτερο επίθετο που χρησιμοποίησες ).

Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στη χρήση τους η στην υπερβολή της χρήσης τους. Το πρόβλημα βρίσκεται στο άν εκεί μπορείς να βρείς όλα όσα μπορείς να πάρεις απο μια γυναίκα. Δηλαδή αν η γυναίκα μπορεί να δώσει στον άντρα μονο σέξ η και κάτι παραπάνω. Και σε αυτό το σημείο αρχίζουν τα ''παρατράγουδα'' στη χρήση της πορνείας.

Κατά την άποψή μου σε αυτό το σημείο ακολουθείς τον απλό κανόνα ''Keep it simple''. Τα μπουρδουκλώματα σε αυτα τα θέματα καταλήγουν συνήθως σε επώδυνες καταστάσεις.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Κατά την άποψή μου ο άντρας στη σύγχρονη δύση εχει να αντιμετωπίσει μια πολύ μεγάλη στρέβλωση.

Όλη η σύγχρονη Δύση όπως έχει δομηθεί κυρίως τις τελευταίες δεκαετίες αποτελεί από μόνη της μια μεγάλη στρέβλωση.
Εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια εξελικτικής διαδικασίας έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με τον ρόλο του σύγχρονου άνδρα όπως αυτός καλλιεργείται τελευταία.
Όσα σε γενικές γραμμές ορθά περιγράφονται πιο πάνω σε διάφορα ποστ δεν αποτελούν παρά όψεις της δυτικής παρακμής. Μόνο σε αυτό το πλαίσιο αντλούν άλλωστε νόημα.

ΙΜΗΟ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Όλη η σύγχρονη Δύση όπως έχει δομηθεί κυρίως τις τελευταίες δεκαετίες αποτελεί από μόνη της μια μεγάλη στρέβλωση.
Εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια εξελικτικής διαδικασίας έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με τον ρόλο του σύγχρονου άνδρα όπως αυτός καλλιεργείται τελευταία.
Όσα σε γενικές γραμμές ορθά περιγράφονται πιο πάνω σε διάφορα ποστ δεν αποτελούν παρά όψεις της δυτικής παρακμής. Μόνο σε αυτό το πλαίσιο αντλούν άλλωστε νόημα.

ΙΜΗΟ

Ολες οι κοινωνίες σε όλες τις εποχές διέπονται απο στρεβλώσεις φίλε.
Δεν είναι σύγχρονο φαινόμενο αυτό !!

Ας μην ξεχνάμε για παράδειγμα ότι δεν πάνε πάνω απο 200 χρόνια που η δουλεία ήταν θεσμοθετημένη και αναγνωρισμένη νομικά απο τα κράτη.

Αλλο παράδειγμα. Ο θεσμός του διαζυγίου μόλις πριν δυο ( αν δεν απατώμαι ) δεκαετίες έγινε δεκτός στη καθολική κοινωνία της Ιρλανδίας. Και χρειάστηκε δημοψήμισμα για αυτό. Και το αποτέλεσμα υπερ του ναι στο δημοψήφισμα ήταν οριακό.

Είναι ''σκληρά καρύδια'' οι θεσμοί στις κοινωνίες. Και αυτό γιατί αντανακλούν τις συλλογικές ιδεοληψίες μας. Είναι πολύ δύσκολο κάποιος να απαλλαγεί απο τις ιδεοληψίες του. Απαιτεί αυτό που λέγεται ενδοσκόπηση. Και αυτό απαιτεί κόπο και πόνο. Σαν τη κωλονοσκόπηση ένα πράγμα !! :grin: :grin:

Οι άλλες παραστάσεις απο άλλες κοινωνίες βοηθούν πολύ σε αυτό. Για αυτό και μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω. Ξεσκουρίαζει το κεφάλι μου ( και όχι μόνο  :grin: :grin: ).

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Δεν είναι ιδεοληψία φίλε ότι ο άνδρας είναι κυνηγός και τροφοσυλλέκτης.
Κλείσε τον σε ένα μικρό δωμάτιο δίχως θέα καθημερινά και τον έχεις καταστρέψει.
Αυτά.

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Γαμαω στα μπουρδελα απο το μακρινο 1979,απειχα για λιγα χρονια (9) και συνεχιζω μεχρι και σημερα χωρις τυψεις γιατι οι πληρωμενες οι αγαπες δεν πονανε και σε κρατανε σε φορμα για τη συζυγο,αρκει να το αντεχεις οικονομικα.
Στα 30 χρονια που πασ στουσ οικουσ ανοχησ με ποσεσ ιεροδουλεσ θα εχεισ παει?

OP
OP
gavelos

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στη χρήση τους η στην υπερβολή της χρήσης τους. Το πρόβλημα βρίσκεται στο άν εκεί μπορείς να βρείς όλα όσα μπορείς να πάρεις απο μια γυναίκα. Δηλαδή αν η γυναίκα μπορεί να δώσει στον άντρα μονο σέξ η και κάτι παραπάνω. Και σε αυτό το σημείο αρχίζουν τα ''παρατράγουδα'' στη χρήση της πορνείας.
και την πιο τελεια γυναικα να εχει ενας μπουρδελακιας τα μπουρδελα τυπε δεν θα τα αφησει.εγω πιστευω οτι η πολυγαμια είναι ένα εμφυτο χαρακτηριστικο των μπουρδελακιδων και ισως οι μπουρδελακιδες λογω της πολυγαμιας τους να εχουν πεσει με τα μουτρα στα μπουρδελα.θα μου πεις γιατι δεν εφαρμοζουν την πολυγαμια τους εκτος μπουρδελων.π.χ να εχουν πολλες διαφορετικες γκομενες.αν γινει αυτό εγω πιστευω οτι τα προβλήματα θα είναι πιο πολλα σ αυτόν τον αντρα παρα στον μπουρδελακια.ετσι τα μπουρδελα είναι η πιο γρηγορη χρονικα και οικονομικα λυση,δεν σπαταλάμε χρονο χρημα ενεργεια και απ οτι να παιζουμε ταυτόχρονα σε διπλο η τριπλο ταμπλο.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
και την πιο τελεια γυναικα να εχει ενας μπουρδελακιας τα μπουρδελα τυπε δεν θα τα αφησει.

Δεν είσαι μπουρδελάκιας εσύ. ΛΑΜΟΓΙΟ είσαι. Ο μπουρδελάκιας δεν έχει γκόμενα και γαμάει 4 φορές την εβδομάδα στα μπουρδέλα.

keyfinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Like
10
Πόντοι
1
Σε άλλα μου Posts  εχω αναφερθεί στο παραπάνω  το γεγονός ως βασική αιτία της γυναικείας προκατάληψης απέναντι στις πουτάνες. Οι γκόμενες συνειδητοποιούν ότι οι πουτάνες ακυρώνουν το βασικότερο όπλο τους στην έλξη και στον έλεγχο των ανδρών. Και για αυτό τις μισούν.

Ξεχνούν βέβαια ότι χωρίς τις πουτάνες δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν έξω μόνες τους.
Δεν παίζει αυτό το τελευταίο που γράφεις. Οι περισσότερες κοπέλες πλέον γνωρίζουν μαθήματα αυτοάμυνας και γενικότερα η αστυνομία τις προστατεύει από τέτοια ζητήματα.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Δεν κρατω ημερολογιο με ποσες εχω παει.Ομως σιγουρα θαναι πανω απο 3000.Το καλο μουνακι με κραταει φορμαρισμενο,αποδιδω καλυτερα στη δουλεια μου και τα φερνω βολτα με τα εξοδα.Αυτες τις μερες γουσταρω ΕΒΕΛΙΝΑ και ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ godiva εναλλαξ.Μεγαλωσα κιολας παλια εφευγα απο το ενα εμπαινα στο αλλο.Απιστευτες καυλες.Και βεβαιως πολυ καιρο τωρα μονο με το 30αρι και οχι πανω απο 15 λεπτα.Σημερα σειρα εχει η ΕΒΕΛΙΝΑ που ειναι πρωι στο νο2 στα τριδυμα.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Αν δεν υπήρχε η μονογαμία όλες οι γυναίκες θα μαζευόταν σαν χαρέμι γύρω από τον πιο πλούσιο. Τότε να δεις πόση αγαμία θα υπήρχε και τι συγκρουσιακές καταστάσεις θα προξενούσε.
Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι γενικό φαινόμενο, καθότι το θήλυ επιδιώκει την αποκλειστικότητα του ανδρός προς αυτό.

koproskulo21

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Κριτικές
17
Like
1.214
Πόντοι
2.300
Είμαστε αρρωστοι και είναι πια αργα.............

OP
OP
gavelos

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Δεν είσαι μπουρδελάκιας εσύ. ΛΑΜΟΓΙΟ είσαι. Ο μπουρδελάκιας δεν έχει γκόμενα και γαμάει 4 φορές την εβδομάδα στα μπουρδέλα.
ποιος νομος το λεει αυτό τυπε?πες μου αρθρο και παραγραφο.
από την άλλη μηπως εσυ δεν εισαι μπουρδελακιας?γιατι αν ησουν θα εβλεπες ότι πολλοι συναγωνιστες μπουρδελιαριδες είναι παντρεμένοι αλλοι αρραβωνιασμένοι αλλοι εχουν σχεση και αλλοι είναι ελευθεροι.σχεδον οι μισοι που πανε στα μπουρδελα είναι αρραβωνιαμενοι παντρεμένοι ειτε σε σχεση.
οποτε ασε τους χαρακτηρισμούς για το ποιος είναι λαμογιο και μαθε να απαντας με επιχειρηματα.

OP
OP
gavelos

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Πολύ μεγάλο κατόρθωμα να είσαι ελεεινό λαμόγιο.  :jerking:
τυπε εισαι ενας τρολακιας που το παιζει μπουρδελακιας και δεν εχεις γραψει ουτε μια κριτικη.
οποτε το λαμογιο εισαι εσυ αν και δεν εισαι πρωταρης εδώ μεσα τρολακιδες περασαν πολλοι.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Μπουρδελιάρης είναι αυτός που πάει στα μπουρδέλα χωρίς να φοβάται μην τον κάνει τσακωτό η γυναίκα του ή η γκόμενά του.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Οι υπόλοιποι είστε λαμόγια που πάτε τοίχο-τοίχο. Και φυσικά οι γυναίκες σας είναι διεκδικήσιμες πλέον αφού τις απατάτε.  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom