You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εθισμός στο σεξ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 597
- Εμφανίσεις 48K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Αφιστε τα να πανε φιλοι συμπασχοντες! Μεγαλο θεμα! Μπραβο σ' αυτον που το αρχισε!
Η περιπωση μου: Συμφωνα με τον ιατρικο ορισμο του εθισμου ειμαι προχωρημενη και βαρια περιπτωση εξαρτησης.
Δηλ. δεν με νοιαζει αν δεν καπνησω (δεν καπνιζω δηλ. αλλα που και που ενα πουρακι Αβανας μετα ενα καλο φαϊ η καλυτερα μετα απο ενα καλο γαμησι το παω) δεν με νοιαζει αν δεν πιω το αγαπημενο μου κρασι και ας περασουνε μερες και μηνες ακομη.
Αν δε πηδηξω ομως ρε παιδια 2-3 μερες παει, χτυπαω καφαλι στον τοιχο σκεφτομαι "πανδαισιες" στη δουλεια, στα μιτινκς ("τι ειπε τωρα ρε?" τετοια!) οταν οδηγω, και μη χειροτερα. Καραμπινατη περιπτωση βαριας εξαρτησης.
Συμπερασμα: χρειαζομαι το γρηγοροτερο θεραπεια απεξαρτησης. Δηλ. φανταζομαι καπως τι μπορει να ειναι: Να με κλεισουνε για ενα μηνα σε ενα χαρεμι με 1000 απιθανα και τρελλα μωρα, να το σιχαθω ρε παιδια. Να μ' απολύσουν και να μη μπορω να παρω τα ποδια μου και να μη θελω να ξανακουσω για σεξ! Γινεται?
Πάρε καλύτερα ZOLOFT των 100mg!!!
Αιγινης ;) ;) ;) ;) ;) ;)Ηλιόσπορους δεν έτρωγες, Χρηστίδη;
Πέστα
Σε λίγο θα μας βγάλουν εθισμένους κι αυτούς που αντέχουν να το κάνουν 4 φορές τη μέρα με την κοπέλα που είναι ένα μήνα μαζί, ενώ αν είναι χωρίς σχέση αντέχουν και μήνα χωρίς σέξ. Ήμαρτον δηλαδή η υγιής όρεξη τί είναι ?
αυτο δεν ειναι εθισμος. ειδικα στον πρωτο μηνα που τρελενεσαι με το αλλο ατομο. εθισμος ειναι η 14 φορες την ημερα εχεις δεν εχεις σχεση εισαι δεν εισαι ερωτευμενος εκτος κι αν ειναι αυτη η δουλεια σου
ετσι ειναιαυτο δεν ειναι εθισμος. ειδικα στον πρωτο μηνα που τρελενεσαι με το αλλο ατομο. εθισμος ειναι η 14 φορες την ημερα εχεις δεν εχεις σχεση εισαι δεν εισαι ερωτευμενος εκτος κι αν ειναι αυτη η δουλεια σου
Επισκέπτης
αυτο δεν ειναι εθισμος. ειδικα στον πρωτο μηνα που τρελενεσαι με το αλλο ατομο. εθισμος ειναι η 14 φορες την ημερα εχεις δεν εχεις σχεση εισαι δεν εισαι ερωτευμενος εκτος κι αν ειναι αυτη η δουλεια σου
Ποιος ειναι αυτος που το κανει 14 φορες τη μερα? Και δεν εχει μπει ακομα στο βιβλιο Γκινες ?
Ποιος ειναι αυτος που το κανει 14 φορες τη μερα? Και δεν εχει μπει ακομα στο βιβλιο Γκινες ?
δεν εχω ιδεα παντως εχω εναν γνωστο που τραβαει 6 μαλακιες την μερα, παλια ηταν 10 φορες απορω πως αντεχει. ισως επειδη ειναι 20 κι ακομα παρθενος, και το ονειρο του ειναι να χαση την παρθενια του μαζι μου. αλλα δεν τον θελω και του το λεω και δεν το καταλαβενει :S :S :S
6 σε 24 ωρες ειναι εφικτο...10 χλωμο...περπαταει ευα αυτος?δεν εχω ιδεα παντως εχω εναν γνωστο που τραβαει 6 μαλακιες την μερα, παλια ηταν 10 φορες απορω πως αντεχει. ισως επειδη ειναι 20 κι ακομα παρθενος, και το ονειρο του ειναι να χαση την παρθενια του μαζι μου. αλλα δεν τον θελω και του το λεω και δεν το καταλαβενει :S :S :S
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Σα συγκαμμενος θα περπαταει..6 σε 24 ωρες ειναι εφικτο...10 χλωμο...περπαταει ευα αυτος?
κατσε ρε ευα να του περασει. αμαν πια. τι θα παθεις? κρεας μπαινει, κρεας βγαινει, δεν αφηνει σημαδια και το ζουμι δικο σου.
ε δεν τον θελω ειναι μαροκινος. δεν μπορω δεν μου αρεσει
6 σε 24 ωρες ειναι εφικτο...10 χλωμο...περπαταει ευα αυτος?
νομιζω
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
βασικα ο τύπος τον παιζει ολη μερα απλα παλια εχυνε 10 φορες τωρα μονο 6!!!!
κανε το ψυχικο ρε eva!!!
ΥΓ παντως το ατομικο ρεκορ μου ειναι ή 7 ή 9 αλλα ημουν 16 χρονων τοτε και νεος στο αθλημα
κανε το ψυχικο ρε eva!!!
ΥΓ παντως το ατομικο ρεκορ μου ειναι ή 7 ή 9 αλλα ημουν 16 χρονων τοτε και νεος στο αθλημα
Επισκέπτης
δεν εχω ιδεα παντως εχω εναν γνωστο που τραβαει 6 μαλακιες την μερα, παλια ηταν 10 φορες απορω πως αντεχει. ισως επειδη ειναι 20 κι ακομα παρθενος, και το ονειρο του ειναι να χαση την παρθενια του μαζι μου. αλλα δεν τον θελω και του το λεω και δεν το καταλαβενει :S :S :S
Ρε ακαρδη δεν το λυπασε το παιδι ? Κανε ενα ψυχικο και βοηθατον να χασει την παρθενια του. Και εμεις ειχαμε στο χωριο εναν που την επεζε ολη μερα και μαλιστα δημοσια. Ειχε βγαλει και ενα στοιχακι το οποιο ελεγε την ωρα που την επαιζε και ηταν καπως ετσι : ΤΗ ΒΑΡΑΩ ΤΗ ΧΤΥΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΑ ΚΟΛΑΩ. Αλλα μια μερα ηρθαν στο χωριο κατι τυποι με ασπρες μπλουζες τον πηραν και δεν τον ξαναειδαμε. Για αυτο σου λεω κανε κατι για το φιλο σου. Θελεις να τον επισκεπτεσε σε κανα τρελαδικο ? Παντως ο δικος μας 14 φορες τη μερα δεν την επεζε. Ασχολουταν και με τα χτηματα καμια φορα, οταν φυσικα μπορουσε να παρει τα ποδια του...........
dimis_kavlas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Evabb... αν είναι 20 και τον παίζει μόνο 6 φορές την ημέρα δεν κάνει για σένα!!!! εγώ στα 30μου και είχα πηδιξει σε ένα βράδυ την δικιά μου 9 φορές και σταμάτισα γιατι με παρακαλούσε να την αφήσω να κοιμηθεί!!!!
ελα ρε καθε μερα ετσι?Evabb... αν είναι 20 και τον παίζει μόνο 6 φορές την ημέρα δεν κάνει για σένα!!!! εγώ στα 30μου και είχα πηδιξει σε ένα βράδυ την δικιά μου 9 φορές και σταμάτισα γιατι με παρακαλούσε να την αφήσω να κοιμηθεί!!!!
Evabb... αν είναι 20 και τον παίζει μόνο 6 φορές την ημέρα δεν κάνει για σένα!!!! εγώ στα 30μου και είχα πηδιξει σε ένα βράδυ την δικιά μου 9 φορές και σταμάτισα γιατι με παρακαλούσε να την αφήσω να κοιμηθεί!!!!
ε αμα ηταν ολη την ωρα απο πανω η γυναικα θα τα επαιξε απο την κουραση λογικο ειναι
ευα δεν ξερω αν εχεις εθισμο στο σεξ αλλα στο θρεντ αυτο σιγουρα!!
λες; στο ιντερνετ παντως σιγουρα
Επισκέπτης
μωρη εβακι ακομα για το πηδημα λετε??
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 22K