Νέα

Εθισμός στο σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 597
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε εθισμένοι στο sex (sex addicts) ?

• Ναί

Ψήφοι: 134 68,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 62 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μαροκινος? τι λε ρε? θα περασεις σουπερ. σιγουρα θα εχει κανει περιτομη και θα σκισει στο γαμησει. (λογω τις περιτομης σκληραινει το πουτσοκεφαλο και δυσκλευεται να ερεθιστει το νευρο)
Που να δεις πως κανουν οι αγγλιδες κλπ βορειες για τετοια τεκνα. 10-10 τα παιρνουν.

οτι και να λετε δεν τον θελω. και για να σου φυγει η απορια εχει κανει περιτομη μου το εχει πει αυτο ομως δεν μου λεει  κατι :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Διαφωνω με οτι λες αλλα θα υπερασπισω μεχρι θανατου το δικαιωμα να το λες.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
sorry αλλα δεν γινοταν να μην το ποσταρω αυτο

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Σχεδόν ποτέ δεν μπόρεσα να παραμείνω για μεγάλο χρονικό διάστημα σεξουαλικά "πιστός" σε μία γυναίκα...
Μπορεί να μη μου λείπει κάτι στη σχέση (συναισθηματικά ή σεξουαλικά) ΑΛΛΑ μου λείπει η ποικιλία στο sex... από μικρός (15) που ανακάλυψα την σεξουαλικότητά μου αποφάσισα ότι θέλω στην ζωή μου να γευτώ όσα περισσότερα μουνάκια μπορώ... χωρίς να με νοιάζει αν είναι one night stand... σχέση κλπ, απλά το σεξ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και δεν είμαι διατεθειμένος να εκχωρήσω την ελευθερία μου σε καμία και να ζήσω μέσα σ'  έναν συμβατικό γάμο!
Ξέρω ότι δεν μπορώ να αλλάξω την κοινωνία και τους "ηθικούς" νόμους της αλλά σίγουρα μπορώ να ζήσω τη ζωή μου όπως θέλω εγώ εφ΄ όσον δεν κάνω κακό σε κανέναν...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Και εμεις ειχαμε στο χωριο εναν που την επεζε ολη μερα και μαλιστα δημοσια. Ειχε βγαλει και ενα στοιχακι το οποιο ελεγε την ωρα που την επαιζε και ηταν καπως ετσι : ΤΗ ΒΑΡΑΩ ΤΗ ΧΤΥΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΑ ΚΟΛΑΩ. Αλλα μια μερα ηρθαν στο χωριο κατι τυποι με ασπρες μπλουζες τον πηραν και δεν τον ξαναειδαμε.
:2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
evabb, γιατί δε δίνεις μία ευκαιρία στον μα-Rocco? :2funny:
Φοβάσαι ότι άμα αρχίσει δε θα σταματάει?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
evabb, γιατί δε δίνεις μία ευκαιρία στον μα-Rocco? :2funny:
Φοβάσαι ότι άμα αρχίσει δε θα σταματάει?

τα ποστς εκεινα ειναι πολυ παλια. αυτη η ιστορια τελειωσε. ηταν ενας κοντος πιο κοντος κι απο μενα. η ντεκαβλα μιλαμε. εφαγε και δυο μπλοκ ντιλιτ γτ εχει και δυο μσν και τελος

de21

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα εβακη τι κανεις? :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories