εχετε δικιο... γενικα μιλαω.... γαμισε τα....
Για ποιο πραγμα μιλας? Εστω και γενικα!
εχετε δικιο... γενικα μιλαω.... γαμισε τα....
ενα αποσπασμα ακολουθει
Sexual addiction is the behavior of a person who has an unusually intense sex drive or obsession with sex. [1] Sex addicts are people who, desperately afraid of any truly intimate relationship, repeatedly and compulsively try to connect with others through highly impersonal nonintimate behaviors: masturbation, empty affairs, frequent visits to prostitutes, voyeurism, and the like. Sex addicts—numbering in the millions, both men and women, young and old, of all races and religions—become mesmerized with the thrill and rush of adrenaline that they can achieve only through their obsessive, highly ritualized patterns of sexual behavior.[2] Sexual addiction, also called sexual compulsion is a form of psychological addiction.
για μας μιλαει ο doc τους αρρωστους.
Και κατι αλλο βλακα εσυ με τη διαφημιση σταματα το δεν αστειο πλεον, δεν ξερεις ουτε να ποσταρεις ποτε εμαθες το ιντερνετ χτες? μογγολε.
ενα αποσπασμα ακολουθει
Sexual addiction is the behavior of a person who has an unusually intense sex drive or obsession with sex. [1] Sex addicts are people who, desperately afraid of any truly intimate relationship, repeatedly and compulsively try to connect with others through highly impersonal nonintimate behaviors: masturbation, empty affairs, frequent visits to prostitutes, voyeurism, and the like. Sex addicts—numbering in the millions, both men and women, young and old, of all races and religions—become mesmerized with the thrill and rush of adrenaline that they can achieve only through their obsessive, highly ritualized patterns of sexual behavior.[2] Sexual addiction, also called sexual compulsion is a form of psychological addiction.
για μας μιλαει ο doc τους αρρωστους.
Και κατι αλλο βλακα εσυ με τη διαφημιση σταματα το δεν αστειο πλεον, δεν ξερεις ουτε να ποσταρεις ποτε εμαθες το ιντερνετ χτες? μογγολε.
Μην το θεωρήσετε υπερβολή αλλά είμαι στα δευτέρα αντα και το σεξ το θέλω κάθε μέρα και μπορεί και δυο φoρες την ημέρα. και διαλέγω τα μικρά πουτανακια και πάω και με τις ίδιες πάντα μόνο αν δεν βρω κάποια από αυτές πάω για καινούργιο μωρό. συν της άλλης δεν είμαι και παντρεμένος. και συλλογίζομαι αν παντρευτώ και δεν γουστάρει η γυναίκα μου κάθε μέρα τι κάνουμε τότε. μάλλον καλύτερα ένα πουτανακι που γουστάρει να γαμιεται συνέχεια. δεν μπορώ να σκεφτώ την ζωή μου χωρίς σεξ. αν κάνω αποχή μια εβδομάδα μετά πάω με τέσσερα πουτανακια σε μια μέρα μάλιστα εν πουτανακι με έχει καταλάβει και με λέει ζιγκολο. εχω μεγάλη αρρώστια και μάλλον θέλω γιατρούς όχι γιατρό.
τελικα εσυ τι εισαι?? ψυχιατρος?? γιατρος?? νοσοκομα?? αρχιτεκτονας??
δεν ξερω πως θα μαι αργοτερα αλλα τωρα εχω μια μανια που μαλλον σε κακο θα μου βγει,λογω ηλικιας δεν ξερω,οτι λεφτα εχω στα μπουρδελα τα χαλαω,ειλικρινα ειναι κατι που μου δινει χαρα οποτε...
βρισκεις γκομενους καθε μερα ε...ετσι ειναι οι μοιραιες...τπτ απ'ολα για μηχανικος παω
κι εγω μονο που εγω δεν παω σε μπουρδελα
ευα αφου δεν πας σε σπιτια πως ξεσπας το παθος?
βρισκεις γκομενους καθε μερα ε...ετσι ειναι οι μοιραιες...
ποιες καβατζες μωρε που εχετε ολες κι απο δυο τρεις!α ρε κοσμοπολιταν...δεν το ξεσπαω γι αυτο ειμαι σε καταθλιψη
οχι αλλα οι καβατζες καπου τριγυρναν
ποιες καβατζες μωρε που εχετε ολες κι απο δυο τρεις!α ρε κοσμοπολιταν...
εχεις εμενα συντροφισσα!!εγω ουτε εναν δεν εχω. κι οι καβατζες με το ζορι. αμα τυχει που και που
εχεις εμενα συντροφισσα!!
θαυμαστες?συντροφε εισαι στην ελλαδα κι εκει εχω οχι μονο καβατζα αλλα κατι πολυ πιο σπουδαιο