Νέα

Εθισμός στο σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 597
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είστε εθισμένοι στο sex (sex addicts) ?

• Ναί

Ψήφοι: 134 68,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 62 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ενα αποσπασμα ακολουθει

Sexual addiction is the behavior of a person who has an unusually intense sex drive or obsession with sex. [1] Sex addicts are people who, desperately afraid of any truly intimate relationship, repeatedly and compulsively try to connect with others through highly impersonal nonintimate behaviors: masturbation, empty affairs, frequent visits to prostitutes, voyeurism, and the like. Sex addicts—numbering in the millions, both men and women, young and old, of all races and religions—become mesmerized with the thrill and rush of adrenaline that they can achieve only through their obsessive, highly ritualized patterns of sexual behavior.[2] Sexual addiction, also called sexual compulsion is a form of psychological addiction.

για μας μιλαει ο doc τους αρρωστους.

Και κατι αλλο βλακα εσυ με τη διαφημιση σταματα το δεν αστειο πλεον, δεν ξερεις ουτε να ποσταρεις ποτε εμαθες το ιντερνετ χτες? μογγολε.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
ενα αποσπασμα ακολουθει

Sexual addiction is the behavior of a person who has an unusually intense sex drive or obsession with sex. [1] Sex addicts are people who, desperately afraid of any truly intimate relationship, repeatedly and compulsively try to connect with others through highly impersonal nonintimate behaviors: masturbation, empty affairs, frequent visits to prostitutes, voyeurism, and the like. Sex addicts—numbering in the millions, both men and women, young and old, of all races and religions—become mesmerized with the thrill and rush of adrenaline that they can achieve only through their obsessive, highly ritualized patterns of sexual behavior.[2] Sexual addiction, also called sexual compulsion is a form of psychological addiction.

Και κατι αλλο βλακα εσυ με τη διαφημιση σταματα το δεν αστειο πλεον, δεν ξερεις ουτε να ποσταρεις ποτε εμαθες το ιντερνετ χτες? μογγολε.

Ωχ! Εχουμε σοβαρο προβλημα δηλαδη!  Και ο μογγολος που κολλαει?  Σεξοαρρωστος και αυτος?
Καλυνηχτα.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ενα αποσπασμα ακολουθει

μηπως τα παραλεει;;;  :boobies: :boobies:
στο τελος θα μας βγαλουν αρρωστους επειδη εχουμε καβλες και χαιρομαστε τη ζωη.... νομιζω οτι το παρον αποσπασμα αναφερεται σε βαριες κλινικες περιπτωσεις (που θα ηθελα να γνωρισω :dancing:)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Μην  το θεωρήσετε  υπερβολή  αλλά είμαι στα  δευτέρα αντα και  το σεξ  το θέλω  κάθε  μέρα και  μπορεί  και  δυο  φoρες την ημέρα. και διαλέγω τα  μικρά  πουτανακια και  πάω  και  με τις  ίδιες πάντα μόνο αν δεν βρω  κάποια  από  αυτές  πάω  για  καινούργιο  μωρό. συν  της  άλλης  δεν είμαι  και  παντρεμένος. και  συλλογίζομαι  αν  παντρευτώ  και  δεν  γουστάρει  η  γυναίκα  μου  κάθε  μέρα  τι  κάνουμε  τότε. μάλλον  καλύτερα  ένα  πουτανακι που  γουστάρει  να  γαμιεται  συνέχεια. δεν  μπορώ  να  σκεφτώ  την  ζωή  μου  χωρίς  σεξ. αν   κάνω  αποχή  μια  εβδομάδα  μετά  πάω  με   τέσσερα  πουτανακια  σε  μια μέρα  μάλιστα  εν  πουτανακι  με  έχει  καταλάβει  και  με  λέει  ζιγκολο. εχω  μεγάλη  αρρώστια  και  μάλλον  θέλω  γιατρούς  όχι  γιατρό. 

Αχχχ πως σε καταλαβαίνω... κι εγώ "ομοιοπαθής" είμαι, 40άρης αλλά με καύλες 20άρη και βάλε... ανυπομονώ κάθε βδομάδα να φτάσει το σ/κ για τρελλά γαμήσια non-stop ;)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
τελικα εσυ τι εισαι?? ψυχιατρος?? γιατρος?? νοσοκομα?? αρχιτεκτονας?? :grin: :grin:

Επισκέπτης
δεν ξερω πως θα μαι αργοτερα αλλα τωρα εχω μια μανια που μαλλον σε κακο θα μου βγει,λογω ηλικιας δεν ξερω,οτι λεφτα εχω στα μπουρδελα τα χαλαω,ειλικρινα ειναι κατι που μου δινει χαρα οποτε...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τελικα εσυ τι εισαι?? ψυχιατρος?? γιατρος?? νοσοκομα?? αρχιτεκτονας?? :grin: :grin:

τπτ απ'ολα για μηχανικος παω

δεν ξερω πως θα μαι αργοτερα αλλα τωρα εχω μια μανια που μαλλον σε κακο θα μου βγει,λογω ηλικιας δεν ξερω,οτι λεφτα εχω στα μπουρδελα τα χαλαω,ειλικρινα ειναι κατι που μου δινει χαρα οποτε...

κι εγω μονο που εγω δεν παω σε μπουρδελα  :grin: :grin:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ευα αφου δεν πας σε σπιτια πως ξεσπας το παθος? :huh:

evabb

Μέλος