Νέα

Εθισμός στο σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 597
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε εθισμένοι στο sex (sex addicts) ?

• Ναί

Ψήφοι: 134 68,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 62 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Μάγκες, το ΣΕΞ είναι ιδιαίτερα εξαστησιογόνο!!! Χειρότερο από τα ναρκωτικά !!!!! Προσωπικά εδώ και 8-9 χρόνια που έχω σεξουαλική ζωή και ιδιαίτερα τα τελευταία 5 χρόνια αν δεν κάνω σεξ 3-4 φορές την εβδομάδα ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ !!! Μπορεί να μην καπνίσω για μια εβδομάδα. Δεν με πειράζει καθόλου. Αλλά το σεξ πραγματικά μου λείπει!!! ευτυχώς είχα για πολύ καιρό γκόμενα και την έβρισκα την άκρη μου! Τώρα είναι κάπως πιο δύσκολα, αλλά με τόσα πουτανάκια που κυκλοφορούν όλα βολεύονται!!! Ίσως να είναι τελικά καλύτερα να μην έχεις γκόμενα. Παίζεις πολύ πιο άνετα αρκεί μη μασάς. Και είμαι σίγουρος πως και στις γυναίκες λείπει το σεξ, παρά τις μαλακίες που λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα και 2-3 μήνες να μην κάνουν τίποτα...

I am addicted to SEX !!!!!

puroteen

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
το sex ειναι το ψωμι της ζωης.ποτε δεν το χορταίνεις.
Το τρως κάθε μερα,χορταίνεις αλλα την επόμενη μέρα το θέλεις πάλι.

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1

Αυτός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των πάντων Κύριοι.
Φίλε έ-γ-ρ-α-ψ-ε-ς !!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Και εγω μια απο τα ιδια :p Κανω τρελες οικονομιες για να τα χαλαω μεχρι το τελευταιο ευρω στα ατακτα πορνιδια και μπορει να σκιζομαι στην δουλεια το καλοκαιρι για να τα χαλασω ολα στις πουτανες τον χειμωνα!

view

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
και εγω πριν εμφανισθούν οι παρενεργειες, το ιδιο ενιωθα....ειμαι sex addict αυτό δεν κοβετε με τιποτε...όταν όμως εμφανήστηκαν τα πρωτα σημάδια...μου κόπηκε εντελώς η όρεξη σε σημειο που λεω ό,τι δεν θα ξανασχοληθώ ποτέ..δεν κοιτάω ποια με τον ίδιο τρόπο τις γυναίκες και έξω απο τα παλιά λημμέρια δεν θελω να περναω..άρα είμαστε όντως ολοι μας εθισμένοι στο σέξ ή απλα γουστάρουμε την ποικιλια..

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

παρακαλώ να κλείσει το θέμα...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!

Επισκέπτης
  και όποιος πούστης με ξαναπεί μεγάλο να κάνει να γαμήσει 1 μήνα και όταν έρθει η ώρα να του βγεί η γκόμενα τραβεστί...... :2funny:

Talos: Δεν φταιμε εμεις που μεγαλωσαμε,... φταιει η ζωη που ειναι μικρη ( η πουτανα).

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535
Αρχίζω να νιώθω άρρωστος... Θέλω  :booty: , θέλω :knockinb: και :humpleg: ...

Μήπως δεν είμαι καλα;;;  :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειμαι αρρωστος!!!!δυστηχως η αρρωστια αυτη ειναιν αθεραπευτη.γι αυτο και ξενητευθηκα!!!!!!!!

nionios102

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μην  το θεωρήσετε  υπερβολή  αλλά είμαι στα  δευτέρα αντα και  το σεξ  το θέλω  κάθε  μέρα και  μπορεί  και  δυο  φoρες την ημέρα. και διαλέγω τα  μικρά  πουτανακια και  πάω  και  με τις  ίδιες πάντα μόνο αν δεν βρω  κάποια  από  αυτές  πάω  για  καινούργιο  μωρό. συν  της  άλλης  δεν είμαι  και  παντρεμένος. και  συλλογίζομαι  αν  παντρευτώ  και  δεν  γουστάρει  η  γυναίκα  μου  κάθε  μέρα  τι  κάνουμε  τότε. μάλλον  καλύτερα  ένα  πουτανακι που  γουστάρει  να  γαμιεται  συνέχεια. δεν  μπορώ  να  σκεφτώ  την  ζωή  μου  χωρίς  σεξ. αν  κάνω  αποχή  μια  εβδομάδα  μετά  πάω  με  τέσσερα  πουτανακια  σε  μια μέρα  μάλιστα  εν  πουτανακι  με  έχει  καταλάβει  και  με  λέει  ζιγκολο. εχω  μεγάλη  αρρώστια  και  μάλλον  θέλω  γιατρούς  όχι  γιατρό. 

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Μην  το θεωρήσετε  υπερβολή  αλλά είμαι στα  δευτέρα αντα και  το σεξ  το θέλω  κάθε  μέρα και  μπορεί  και  δυο  φoρες την ημέρα. και διαλέγω τα  μικρά  πουτανακια και  πάω  και  με τις  ίδιες πάντα μόνο αν δεν βρω  κάποια  από  αυτές  πάω  για  καινούργιο  μωρό. συν  της  άλλης  δεν είμαι  και  παντρεμένος. και  συλλογίζομαι  αν  παντρευτώ  και  δεν  γουστάρει  η  γυναίκα  μου  κάθε  μέρα  τι  κάνουμε  τότε. μάλλον  καλύτερα  ένα  πουτανακι που  γουστάρει  να  γαμιεται  συνέχεια. δεν  μπορώ  να  σκεφτώ  την  ζωή  μου  χωρίς  σεξ. αν   κάνω  αποχή  μια  εβδομάδα  μετά  πάω  με   τέσσερα  πουτανακια  σε  μια μέρα  μάλιστα  εν  πουτανακι  με  έχει  καταλάβει  και  με  λέει  ζιγκολο. εχω  μεγάλη  αρρώστια  και  μάλλον  θέλω  γιατρούς  όχι  γιατρό. 

Εννοεις "γιατρινες" ετσι?

tasos_g

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Like
5
Πόντοι
1
ενοειτε φιλεμου ασε που ειμαι τις αποψης κιολας οτι το μουνι αν δε το γλυψεις δε μπορεις να το γαμησεις :boobies: :uglystupid:

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
ενοειτε φιλεμου ασε που ειμαι τις αποψης κιολας οτι το μουνι αν δε το γλυψεις δε μπορεις να το γαμησεις :boobies: :uglystupid:

Οχι ολα!  Μερικα μεταξυ μας δεν γλυφονται με τιποτα (και φυσικα οπως λες δεν πηδιουνται κι΄ολας)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μην  το θεωρήσετε  υπερβολή  αλλά είμαι στα  δευτέρα αντα και  το σεξ  το θέλω  κάθε  μέρα και  μπορεί  και  δυο  φoρες την ημέρα. και διαλέγω τα  μικρά  πουτανακια και  πάω  και  με τις  ίδιες πάντα μόνο αν δεν βρω  κάποια  από  αυτές  πάω  για  καινούργιο  μωρό. συν  της  άλλης  δεν είμαι  και  παντρεμένος. και  συλλογίζομαι  αν  παντρευτώ  και  δεν  γουστάρει  η  γυναίκα  μου  κάθε  μέρα  τι  κάνουμε  τότε. μάλλον  καλύτερα  ένα  πουτανακι που  γουστάρει  να  γαμιεται  συνέχεια. δεν  μπορώ  να  σκεφτώ  την  ζωή  μου  χωρίς  σεξ. αν   κάνω  αποχή  μια  εβδομάδα  μετά  πάω  με   τέσσερα  πουτανακια  σε  μια μέρα  μάλιστα  εν  πουτανακι  με  έχει  καταλάβει  και  με  λέει  ζιγκολο. εχω  μεγάλη  αρρώστια  και  μάλλον  θέλω  γιατρούς  όχι  γιατρό. 
Ετσι παιχταρα μου!
Αθεραπευτα Σεξομανης fOR Ever

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6