Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
τυπε τι εγινε με τον αχαχουχα?
τον αφησα ησυχο τυπε
τυπε τι εγινε με τον αχαχουχα?
Αυτό κατάλαβες εσύ.Αναμενόμενο.
τυπε ή θα τον αφηνες ησυχο ή θα ειχαμε μακελειοτον αφησα ησυχο τυπε![]()
Εσυ και ο γκαμπας θα πρεπει να καταλαβετε
πως οταν ενα θρεντ / μια αποψη κτλπ κτλπ δεν σας αρεσει
απλα την αγνοειτε παντελως. Το εκανα και εγω αυτο το λαθος παλιοτερα
να απανταω σε θρεντς που δεν γουσταρα μονο και μονο για να κανω αντιλογο
ε μαλακια ειναι αυτο τσαμπα τσακωνεσαι και δεν αλλαζει και ο αλλος.
Και γιατι να αλλαξει αλλωστε αυτος ετσι τι βρισκει... ο αλλος τι δηλαδη τι μπηκε να πει?
να τον πικαρει? ξερεις δεν εχεις γαμησει καμια τσαμπα? Οχι ρε φιλε δεν γουσταρω να γαμαω τσαμπα
θελω να πληρωνω και να εχω παντα ΔΙΚΙΟ Grin
τώρα σ'αυτό δεν μπορώ παρά να σου δώσω δίκιο.να σου πω μόνο κι εγώ ότι αυτος είναι καλύτερος τρόπος να διατυπώνεις την άποψή σου.Εσυ και ο γκαμπας θα πρεπει να καταλαβετε
πως οταν ενα θρεντ / μια αποψη κτλπ κτλπ δεν σας αρεσει
απλα την αγνοειτε παντελως.
το σιτε φτιχτηκαι κατα βαση για εμας που εχουμε αυτο το παθος .οι αλλοι το μπουλο .υπαρχει και το cosmo
Οχι ρε φιλε δεν γουσταρω να γαμαω τσαμπα θελω να πληρωνω και να εχω παντα ΔΙΚΙΟ![]()
τώρα σ'αυτό δεν μπορώ παρά να σου δώσω δίκιο.να σου πω μόνο κι εγώ ότι αυτος είναι καλύτερος τρόπος να διατυπώνεις την άποψή σου.
τυπε ή θα τον αφηνες ησυχο ή θα ειχαμε μακελειο
πηρες την σωστη αποφαση δικε μου
μονο προσεχε μην στην πεσει η αγγελικουλα![]()
μπαραβο ρε θηριο....αλλες 1500 περιπου κ θα με φτασειςΛοιπόν παίδες χθες έσπασα το φράγμα των 1000 πουτανων στην καριέρα μου στον αγοραίο έρωτα. 15 χρόνια περίπου και κάτι μήνες . 66 πουτανες μέσο όσο τον χρόνο. Από αυτές τις 1000 οι 630 ήταν σε μπούρδελα , οι 248 ήταν call girl οι 75 από πιάτσες οι 12 στριπτίτζουδες και οι υπόλοιπες 35 σε διάφορα αλλά μέρη όπως το πορνόμέγαρο και κωλόμπάρα
Βαζει ενα "ν" και ανα σελιδα βγαζει συνολο....Μετα βγαζει συνολο σελιδων και......γενικο συνολο
Μήπως εννοει τις 3.000 μαλακίες?
ποσα αστερια σου εβαλε εσενα ?Τι πλακα που εχει αυτο να μετρατε τα πηδηματα...
Ειχα γνωρισει ενα τυπο που μου την ειχε πεσει σε ενα μπαρ το καλοκαιρι προπερσι... ειχε μια ατζεντα που εγραφε τις γκομενες που ειχε.... 1* φιλι , 2* μπαλαμουτι, 3* ολα χωρις διεισδυση και 4* σεξ αλλα με προφυλαξη 5* χωρις προφυλαξη
Απιθανος ξεχασα να τον ρωτησω αν ειναι λογιστης
![]()
ποσα αστερια σου εβαλε εσενα ?
ρε φιλεναδα πριν απο 10 και πλεον χρονια ετυχε να διαβασω το ''ημερολογιο πηδηματος'' οπως εγραφε απ' εξω μιας συναδελφου μου, μεσα περιεγραφε επιδοσεις, μεγεθη, και οτι μπορεις να φανταστεις για τους εκαστοτε γκμενους και αρπαχτες, αυτο μας λεει οτι εχετε πλακα ολες;;Τι πλακα που εχει αυτο να μετρατε τα πηδηματα...
Ειχα γνωρισει ενα τυπο που μου την ειχε πεσει σε ενα μπαρ το καλοκαιρι προπερσι... ειχε μια ατζεντα που εγραφε τις γκομενες που ειχε.... 1* φιλι , 2* μπαλαμουτι, 3* ολα χωρις διεισδυση και 4* σεξ αλλα με προφυλαξη 5* χωρις προφυλαξη
Απιθανος ξεχασα να τον ρωτησω αν ειναι λογιστης
![]()
αρα τη δουλεια του την εκανε σχεδον...κοιτα ηταν ωραιος τυπος αλλα εκανε το λαθος να μου πει για το βιβλιαρακι στο *2 νευριασα και πηγα να φυγω... αλλα με παρακαλεσε να τον αφησω να τον βαλει λιγο μεσα για να βαλει *4 και επειδη ηταν καλο παιδι τον αφησα και μετα εφυγα και φανταζομαι τελειωσε μονος του![]()
κοιτα ηταν ωραιος τυπος αλλα εκανε το λαθος να μου πει για το βιβλιαρακι στο *2 νευριασα και πηγα να φυγω... αλλα με παρακαλεσε να τον αφησω να τον βαλει λιγο μεσα για να βαλει *4 και επειδη ηταν καλο παιδι τον αφησα και μετα εφυγα και φανταζομαι τελειωσε μονος του![]()