Νέα

Έσπασα το φράγμα των 1000

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teo78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αυτό κατάλαβες εσύ.Αναμενόμενο.

Εσυ και ο γκαμπας θα πρεπει να καταλαβετε
πως οταν ενα θρεντ / μια αποψη κτλπ κτλπ δεν σας αρεσει
απλα την αγνοειτε παντελως. Το εκανα και εγω αυτο το λαθος παλιοτερα
να απανταω σε θρεντς που δεν γουσταρα μονο και μονο για να κανω αντιλογο
ε μαλακια ειναι αυτο τσαμπα τσακωνεσαι και δεν αλλαζει και ο αλλος.

Και γιατι να αλλαξει αλλωστε αυτος ετσι τι βρισκει... ο αλλος τι δηλαδη τι μπηκε να πει?
να τον πικαρει? ξερεις δεν εχεις γαμησει καμια τσαμπα? Οχι ρε φιλε δεν γουσταρω να γαμαω τσαμπα
θελω να πληρωνω και να εχω παντα ΔΙΚΙΟ  :grin:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
απλα την αγνοειτε παντελως. Το εκανα και εγω αυτο το λαθος παλιοτερα
να απανταω σε θρεντς που δεν γουσταρα μονο και μονο για να κανω αντιλογο
ε μαλακια ειναι αυτο τσαμπα τσακωνεσαι και δεν αλλαζει και ο αλλος.

Και γιατι να αλλαξει αλλωστε αυτος ετσι τι βρισκει... ο αλλος τι δηλαδη τι μπηκε να πει?
να τον πικαρει? ξερεις δεν εχεις γαμησει καμια τσαμπα? Οχι ρε φιλε δεν γουσταρω να γαμαω τσαμπα
θελω να πληρωνω και να εχω παντα ΔΙΚΙΟ  Grin

:rockon:

Επισκέπτης
απλα την αγνοειτε παντελως.
τώρα σ'αυτό δεν μπορώ παρά να σου δώσω δίκιο.να σου πω μόνο κι εγώ ότι αυτος είναι καλύτερος τρόπος να διατυπώνεις την άποψή σου.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
το σιτε φτιχτηκαι κατα βαση για εμας που εχουμε αυτο το παθος .οι αλλοι το μπουλο .υπαρχει και το cosmo

Α γεια σου! Το σαιτ λεγεται μπουρδελα.κομ κι εμεις που γραφουμε εδω ειμαστε πουτανιαρηδες, τελεια και καυλα! Οσοι δε γουσταρουν να φυγουν, τι σκατα κανουν εδω?

Οχι ρε φιλε δεν γουσταρω να γαμαω τσαμπα θελω να πληρωνω και να εχω παντα ΔΙΚΙΟ  :grin:

:rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τώρα σ'αυτό δεν μπορώ παρά να σου δώσω δίκιο.να σου πω μόνο κι εγώ ότι αυτος είναι καλύτερος τρόπος να διατυπώνεις την άποψή σου.

Η μαλακια ξερεις ποια ειναι?
Οτι με αυτο που εκανε αναιρεσε αυτο που
εχει σαν υπογραφη οτι δηλαδη "αν δεν μπορεις ή δεν θες να κανεις κατι τοτε μην την λες και μην "αυθαδιαζεις" σε αυτους που το κανουν" αυτο φανταζομαι ισχυει για ΟΛΟΥΣ τους τομεις... αν θες να εισαι σωστος αλλιως ή δεν εισαι αντικειμενικος ή εισαι εγωιστης. Ετσι δεν ειναι?

Οσο για αυτο που του ειπα α ναι, ξεχασα να διευκρινισω πως δεν το ειπα με εχθρικη ή τσαμπουκαλιστικη διαθεση  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε ή θα τον αφηνες ησυχο ή θα ειχαμε μακελειο
πηρες την σωστη αποφαση δικε μου :grin:
μονο προσεχε μην στην πεσει η αγγελικουλα :2funny:

περα απο την πλακα δεν καταλαβαινω ακομη
πως εφτιαξε τετοιο κλωνο  :grin:
Θα θελε να ψαρεψει καμια.  :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
249.936
Πόντοι
46.232
Λοιπόν παίδες χθες έσπασα το φράγμα των 1000 πουτανων στην καριέρα μου στον αγοραίο έρωτα. 15 χρόνια περίπου και κάτι μήνες . 66 πουτανες μέσο όσο τον χρόνο. Από αυτές τις 1000 οι 630 ήταν σε μπούρδελα , οι 248 ήταν call girl οι 75 από πιάτσες οι 12 στριπτίτζουδες και οι υπόλοιπες 35 σε διάφορα αλλά μέρη όπως το πορνόμέγαρο και κωλόμπάρα
μπαραβο ρε θηριο....αλλες 1500 περιπου κ θα με φτασεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τι πλακα που εχει αυτο να μετρατε τα πηδηματα...

Ειχα γνωρισει ενα τυπο που μου την ειχε πεσει σε ενα μπαρ το καλοκαιρι προπερσι... ειχε μια ατζεντα που εγραφε τις γκομενες που ειχε.... 1* φιλι , 2* μπαλαμουτι, 3* ολα χωρις διεισδυση και 4* σεξ αλλα με προφυλαξη 5* χωρις προφυλαξη

Απιθανος ξεχασα να τον ρωτησω αν ειναι λογιστης

:s&m_2:

OP
OP
T

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
765
Πόντοι
86
Το σαΐτ λέγετε bourdela com  αυτό σημαίνει ότι γράφουμε εδώ όσοι ασχολούμαστε με τα μπούρδελα και τα συναφή. Οι υπόλοιποι που δεν τους αρέσει αυτό αντί να σχολιάζουν και να ειρωνεύονται καλύτερα θα είναι να μην γράφουν. Τώρα όσον αφορά για κάποιον που είπε ότι τζάμπα μουνι όχι απλά το λέω για την ιστορία είχα 2 μακροχρόνιες σχέσεις και κάποιες άλλες . Αλλά και αυτές μην νομίζετε ότι στοίχισαν λιγότερο

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

Ειχα γνωρισει ενα τυπο που μου την ειχε πεσει σε ενα μπαρ το καλοκαιρι προπερσι... ειχε μια ατζεντα που εγραφε τις γκομενες που ειχε.... 1* φιλι , 2* μπαλαμουτι, 3* ολα χωρις διεισδυση και 4* σεξ αλλα με προφυλαξη 5* χωρις προφυλαξη

ποσα αστερια σου εβαλε εσενα ?

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ποσα αστερια σου εβαλε εσενα ?

κοιτα ηταν ωραιος τυπος αλλα εκανε το λαθος να μου πει για το βιβλιαρακι στο *2 νευριασα και πηγα να φυγω... αλλα με παρακαλεσε να τον αφησω να τον βαλει λιγο μεσα για να βαλει *4 και επειδη ηταν καλο παιδι τον αφησα και μετα εφυγα και φανταζομαι τελειωσε μονος του  :dancing:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

ρε φιλεναδα πριν απο 10 και πλεον χρονια ετυχε να διαβασω το ''ημερολογιο πηδηματος'' οπως εγραφε απ' εξω μιας συναδελφου μου, μεσα περιεγραφε επιδοσεις, μεγεθη, και οτι μπορεις να φανταστεις για τους εκαστοτε γκμενους και αρπαχτες, αυτο μας λεει οτι εχετε πλακα ολες;;

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
κοιτα ηταν ωραιος τυπος αλλα εκανε το λαθος να μου πει για το βιβλιαρακι στο *2 νευριασα και πηγα να φυγω... αλλα με παρακαλεσε να τον αφησω να τον βαλει λιγο μεσα για να βαλει *4 και επειδη ηταν καλο παιδι τον αφησα και μετα εφυγα και φανταζομαι τελειωσε μονος του  :dancing:
αρα τη δουλεια του την εκανε σχεδον...
πηρες και τα 4... μια χαρα

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Vanessa, στο σπιτι σου εχεις ενυδρειο;

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εχω ενα μικρο με 4 χρυσοψαρα για πες για πες

Stories

Νέο!