ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Για να Τσιτωσουνε ?
για να βρισκονται ενιοτε στην πιατελα, αν επιμενουν να τις τρωμε. αλλιως δε συμπεριλαμβανονται στο μενου
Για να Τσιτωσουνε ?
αντε και πουτσο απο τραβελιΛοιπόν παίδες χθες έσπασα το φράγμα των 1000 πουτανων στην καριέρα μου στον αγοραίο έρωτα. 15 χρόνια περίπου και κάτι μήνες . 66 πουτανες μέσο όσο τον χρόνο. Από αυτές τις 1000 οι 630 ήταν σε μπούρδελα , οι 248 ήταν call girl οι 75 από πιάτσες οι 12 στριπτίτζουδες και οι υπόλοιπες 35 σε διάφορα αλλά μέρη όπως το πορνόμέγαρο και κωλόμπάρα
Δεν νομιζω οτι συμπεριλαμβανονται πια sorry !!! :-για να βρισκονται ενιοτε στην πιατελα, αν επιμενουν να τις τρωμε. αλλιως δε συμπεριλαμβανονται στο μενου
Δεν νομιζω οτι συμπεριλαμβανονται πια sorry !!! :-
ωραιος τυποςΛοιπόν παίδες χθες έσπασα το φράγμα των 1000 πουτανων στην καριέρα μου στον αγοραίο έρωτα. 15 χρόνια περίπου και κάτι μήνες . 66 πουτανες μέσο όσο τον χρόνο. Από αυτές τις 1000 οι 630 ήταν σε μπούρδελα , οι 248 ήταν call girl οι 75 από πιάτσες οι 12 στριπτίτζουδες και οι υπόλοιπες 35 σε διάφορα αλλά μέρη όπως το πορνόμέγαρο και κωλόμπάρα
ωραιος τυπος
τυπε δηλαδη εχεις μπλοκακι και οταν γαμας καποια το σημειωνεις?
Βαζει ενα "ν" και ανα σελιδα βγαζει συνολο....Μετα βγαζει συνολο σελιδων και......γενικο συνολο
Να υποθεσω οτι απληρωτο μουνι,δενννννν...ετσι???
Ωραιο "ρεκορ" για παινεμα λεμε
τυπε φαντασου να μαζευει τροπαια απο καθε πουταναΒαζει ενα "ν" και ανα σελιδα βγαζει συνολο....Μετα βγαζει συνολο σελιδων και......γενικο συνολο
Με την καβα ειναι δυσκολα τα πραγματα, θα πρεπει να το μετραει διχωs να εχει πιειδεν ειναι τοσο απλα τα πραματα τυπε.
μετραει κ τη καβα ο πουτανιαρης.
τυπε φαντασου να μαζευει τροπαια απο καθε πουτανα
ενα στρινγκ ενα σουτιεν
και στα αποτυχημενα γαμησια τυπε τι θα κανει?Μπορει και να κραταει τις καποτες Τυπε και να γραφει ονομα πανω στην καθε μια !!!
Τι ειπα παλι !!!
ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΣ
Μπράβο και πάλι
χαρά μεγάλη
του μπουρδελιάρη
που δεν παρκάρει !
χίλια μουνιά σε δέκα χρόνια
πέντε κιλά καυτή κολόνια !
Μπράβο του παίχτη και σ΄άλλα τόσα
να βάλει φρένο, αλλά στα πόσα ;
Γνώμη δικιά μου, όσο αντέχει
όσο τη τσέπη, γεμάτη έχει !
Μέχρι ταπί, στεγνός να μείνει
ο πουτανιάρης να επιμείνει !
Οσο για μένα, που είμαι ζηλιάρης
μπατίρης μόνιμος και πουτανιάρης
δάνειο θα πάρω για να γαμήσω
όταν η κρίση, θα κάνει πίσω !
Να υποθεσω οτι απληρωτο μουνι,δενννννν...ετσι???
Ωραιο "ρεκορ" για παινεμα λεμε
τυπε τι εγινε με τον αχαχουχα?Εσυ εχεις καλυτερο ?
Εχεις 1000 μουνια γαμημενα απο σενα
τα οποια ηταν ολα τσαμπα? Αν ναι οκ
Αν οχι βουλωνε!
Αυτό κατάλαβες εσύ.Αναμενόμενο.Εσυ εχεις καλυτερο ?
Εχεις 1000 μουνια γαμημενα απο σενα
τα οποια ηταν ολα τσαμπα? Αν ναι οκ
Αν οχι βουλωνε!