Dyvoir
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 328
- Πόντοι
- 21
Δεν υπάρχει καμία περιοχή ούτε στη Γερμανία ούτε στην Ευρώπη που να διαθέτει τέτοια ποικιλία μπουρδέλων σαν τη Ρηνανία. Πολλά μαγαζιά όμως δεν αξίζουν τον κόπο να τα επισκεφτείς. Κατά συνέπεια εδώ μιλάμε μόνο για τα καλύτερα μαγαζιά. Σ'αυτήν την κατηγoρία ανήκουν επίσης τα FKK-/Sauna Club
και το
(στην Ολλανδία, μόνο λίγα βήματα έξω από τη Ρηνανία και κοντά στο Golden Time),
όλα κοντά στο Ντύσσελντορφ/στην Κολωνία. Από εμφάνιση όλα είναι διαφορετικά. Τι προτιμάς; Καταπληκτικές εγκαταστάσεις, εξαιρετικό ρόστερ, Καλό φαγιτό, όμορφο εξωτερικό χώρο, ηρεμία και Wellness ή Party-Time και μεγάλες φασαρίες; Κάθε μαγαζί έχει τον δικό του τρόπο. 'Αμα θες να πας Golden Time, όπως σου πρότεινε ο Pink_floyd, διάβασε προσεκτικά τις αναφορές μου στο συγκεκριμένο Thread για το Golden Time. Επίσης έχω γράψει αναλυτικές αναφορές για το FKK Living Room και για το FKK Villa Vertigo.
και το
(στην Ολλανδία, μόνο λίγα βήματα έξω από τη Ρηνανία και κοντά στο Golden Time),
όλα κοντά στο Ντύσσελντορφ/στην Κολωνία. Από εμφάνιση όλα είναι διαφορετικά. Τι προτιμάς; Καταπληκτικές εγκαταστάσεις, εξαιρετικό ρόστερ, Καλό φαγιτό, όμορφο εξωτερικό χώρο, ηρεμία και Wellness ή Party-Time και μεγάλες φασαρίες; Κάθε μαγαζί έχει τον δικό του τρόπο. 'Αμα θες να πας Golden Time, όπως σου πρότεινε ο Pink_floyd, διάβασε προσεκτικά τις αναφορές μου στο συγκεκριμένο Thread για το Golden Time. Επίσης έχω γράψει αναλυτικές αναφορές για το FKK Living Room και για το FKK Villa Vertigo.