Νέα

Εσωρουχα Αυτοκινητου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα violetta24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 568
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Aλλα πραγματα ψαχνει η βιολετα.... οχι γκομενακι απο εδω μεσα

ψαχνει πραγματα και καταστασεις μεσα στο αυτοκινητο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Aλλα πραγματα ψαχνει η βιολετα.... οχι γκομενακι απο εδω μεσα

ψαχνει πραγματα και καταστασεις μεσα στο αυτοκινητο.
αυτοκινητατο την βγαζει η βιολεττα τυπε? :S
δεν νομιζω δικε μου φαινεται για πιο classy γυναικα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Αντρες!!
Μιας και η σημερινη νυχτα ειναι βαρετη, μιας και ολοι μια παρεα ειμαστε,

Τι πιστευετε για τα ''εσωρουχα αυτοκινητου'' και μαλιστα, απο τα πρώτο ραντεβου?

Ευχαριστώ.

Βαρετή δεν είναι η νύκτα, μιάς και μόλις είχαν εκραγεί οι βόμβες στο Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Για να έλθουμε στο θέμα μας όμως....: Εσύ τα φοράς από το πρώτο ραντεβού?

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
388
Πόντοι
26
Βιολέτα, εξαρτάται με τί σκοπό θέλεις να βγεις με τον συγκεκριμένο.
α) Αν θες απλά να πηδηχτείς μαζί του, τότε επιστράτευσε όλη σου την σεξουαλικότητα (με ή χωρίς τρύπα στο βρακί σου) και πέρνα καλά για 2-3 βράδυα (ίσως και περισσότερο). Το αυτοκίνητο είναι λίγο άβολο κατά την γνώμη μου για το 1ο πήδημα. Υπάρχουν και τα ξενοδοχεία...
Εάν επιμένεις να φορέσεις (και να χρησιμοποιήσεις) το συγκεκριμένο βρακί στο πρώτο ραντεβού, τότε δοκίμασε σε τουαλέτα με καθρέφτες. Είναι ασυγκρίτως πιό ....kinky  :fuck1:
β) Αν βλέπεις το παλληκάρι κάπως πιό σοβαρά (και όχι σαν το πήδημα της μιάς βραδυάς), τότε αν θα μείνει, σίγουρα δεν θα μείνει για πολύ. Γενικά, όπως σου είπανε και αρκετοί, ο άντρας γουστάρει να είναι κυνηγός.
Δεν μας είπες επίσης ο υποψήφιος σε ποιά κατηγορία ανήκει
γ) Από αντρική ψυχολογία υστερείς κάπως...

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Βαρετή δεν είναι η νύκτα, μιάς και μόλις είχαν εκραγεί οι βόμβες στο Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Για να έλθουμε στο θέμα μας όμως....: Εσύ τα φοράς από το πρώτο ραντεβού?

Ωρα αναρτησης θεματος : 21:27
Ωρα εκρήξεων στην Ελλάδα : 22:00

:idiot: :idiot: :idiot:

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Βιολέτα, εξαρτάται με τί σκοπό θέλεις να βγεις με τον συγκεκριμένο.
α) Αν θες απλά να πηδηχτείς μαζί του, τότε επιστράτευσε όλη σου την σεξουαλικότητα (με ή χωρίς τρύπα στο βρακί σου) και πέρνα καλά για 2-3 βράδυα (ίσως και περισσότερο). Το αυτοκίνητο είναι λίγο άβολο κατά την γνώμη μου για το 1ο πήδημα. Υπάρχουν και τα ξενοδοχεία...
Εάν επιμένεις να φορέσεις (και να χρησιμοποιήσεις) το συγκεκριμένο βρακί στο πρώτο ραντεβού, τότε δοκίμασε σε τουαλέτα με καθρέφτες. Είναι ασυγκρίτως πιό ....kinky  :fuck1:
β) Αν βλέπεις το παλληκάρι κάπως πιό σοβαρά (και όχι σαν το πήδημα της μιάς βραδυάς), τότε αν θα μείνει, σίγουρα δεν θα μείνει για πολύ. Γενικά, όπως σου είπανε και αρκετοί, ο άντρας γουστάρει να είναι κυνηγός.
Δεν μας είπες επίσης ο υποψήφιος σε ποιά κατηγορία ανήκει
γ) Από αντρική ψυχολογία υστερείς κάπως...

Αν κάνεις τον κόπο να διαβασεις λίγες απαντήσεις πίσω,
θα δεις την αποψη μου επι του θέματος.

Θεωρώ πιο σεξυ να μην ''τα δινεις όλα στην φορά''.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Αν κάνεις τον κόπο να διαβασεις λίγες απαντήσεις πίσω,
θα δεις την αποψη μου επι του θέματος.

Θεωρώ πιο σεξυ να μην ''τα δινεις όλα στην φορά''.

Συμφωνώ. Το σιγά σιγά κρατάει το ενδιαφέρον πιο ζωντανό. Αν σκυλοπηδηχτείς με έναν τύπο πριν καλά καλά να τον γνωρίσεις το μόνο βέβαιο είναι πως θα τον τρομάξεις και θα λακίσει σύντομα.

Ίσως να ακούγεται παλιομοδίτικο, αλλά και το αργό έχει τη χάρη του. Κρατάει ένα άρωμα μυστηρίου βρε παιδί μου, που έχει έναν έντονο ερωτισμό.

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
  Συμφωνώ. Το σιγά σιγά κρατάει το ενδιαφέρον πιο ζωντανό. Αν σκυλοπηδηχτείς με έναν τύπο πριν καλά καλά να τον γνωρίσεις το μόνο βέβαιο είναι πως θα τον τρομάξεις και θα λακίσει σύντομα.

Ίσως να ακούγεται παλιομοδίτικο, αλλά και το αργό έχει τη χάρη του. Κρατάει ένα άρωμα μυστηρίου βρε παιδί μου, που έχει έναν έντονο ερωτισμό.

:)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
Αντρες!!
Μιας και η σημερινη νυχτα ειναι βαρετη, μιας και ολοι μια παρεα ειμαστε,

Τι πιστευετε για τα ''εσωρουχα αυτοκινητου'' και μαλιστα, απο τα πρώτο ραντεβου?

Ευχαριστώ.

Τι ειναι τα εσωρουχα αυτοκινητου ???? Εγω ξερω οτι οι γυναικες αλλαζουν ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ για να οδηγήσουν , αλλάζουν και εσώρουχα ????

ΥΓ Ανοιγει θέμα γυναικειο νικ και μεσα σε ενα βράδυ φτανει τις 17 σελίδες !!!!!!!!!!!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

τυπε ειδες την πτωση στον dow jones? :think:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
  Τι ειναι τα εσωρουχα αυτοκινητου ???? Εγω ξερω οτι οι γυναικες αλλαζουν ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ για να οδηγήσουν , αλλάζουν και εσώρουχα ????

ΥΓ Ανοιγει θέμα γυναικειο νικ και μεσα σε ενα βράδυ φτανει τις 17 σελίδες !!!!!!!!!!!

Είναι πολύ σέξυ να ανοίγει ένα θρεντ μια κοπελα σε καθαρά αντρικό σάιτ.

Γι αυτό και η ανταπόκριση.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.195
Πόντοι
6.515

ηταν η νυκτα βαρετη τυπε  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom