vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.615
- Πόντοι
- 5.827
Τι νούμερο φοράς;Ασε ειμαι κοντη χοντρη και ασχημη.
Τι νούμερο φοράς;Ασε ειμαι κοντη χοντρη και ασχημη.
να ταν μονο αυτα...
Τι νούμερο φοράς;
Και μένα μου βγάζεις την εικόνα ανέραστου μισογυνη 40αρη , αλλά δεν το κάνω θέμα.
αυτοκινητατο την βγαζει η βιολεττα τυπε? :SAλλα πραγματα ψαχνει η βιολετα.... οχι γκομενακι απο εδω μεσα
ψαχνει πραγματα και καταστασεις μεσα στο αυτοκινητο.
αυτοκινητατο την βγαζει η βιολεττα τυπε? :S
δεν νομιζω δικε μου φαινεται για πιο classy γυναικα
Αντρες!!
Μιας και η σημερινη νυχτα ειναι βαρετη, μιας και ολοι μια παρεα ειμαστε,
Τι πιστευετε για τα ''εσωρουχα αυτοκινητου'' και μαλιστα, απο τα πρώτο ραντεβου?
Ευχαριστώ.
να ταν μονο αυτα...
Βαρετή δεν είναι η νύκτα, μιάς και μόλις είχαν εκραγεί οι βόμβες στο Μαραθώνιο της Βοστώνης.
Για να έλθουμε στο θέμα μας όμως....: Εσύ τα φοράς από το πρώτο ραντεβού?
Βιολέτα, εξαρτάται με τί σκοπό θέλεις να βγεις με τον συγκεκριμένο.
α) Αν θες απλά να πηδηχτείς μαζί του, τότε επιστράτευσε όλη σου την σεξουαλικότητα (με ή χωρίς τρύπα στο βρακί σου) και πέρνα καλά για 2-3 βράδυα (ίσως και περισσότερο). Το αυτοκίνητο είναι λίγο άβολο κατά την γνώμη μου για το 1ο πήδημα. Υπάρχουν και τα ξενοδοχεία...
Εάν επιμένεις να φορέσεις (και να χρησιμοποιήσεις) το συγκεκριμένο βρακί στο πρώτο ραντεβού, τότε δοκίμασε σε τουαλέτα με καθρέφτες. Είναι ασυγκρίτως πιό ....kinky
β) Αν βλέπεις το παλληκάρι κάπως πιό σοβαρά (και όχι σαν το πήδημα της μιάς βραδυάς), τότε αν θα μείνει, σίγουρα δεν θα μείνει για πολύ. Γενικά, όπως σου είπανε και αρκετοί, ο άντρας γουστάρει να είναι κυνηγός.
Δεν μας είπες επίσης ο υποψήφιος σε ποιά κατηγορία ανήκει
γ) Από αντρική ψυχολογία υστερείς κάπως...
Αν κάνεις τον κόπο να διαβασεις λίγες απαντήσεις πίσω,
θα δεις την αποψη μου επι του θέματος.
Θεωρώ πιο σεξυ να μην ''τα δινεις όλα στην φορά''.
Συμφωνώ. Το σιγά σιγά κρατάει το ενδιαφέρον πιο ζωντανό. Αν σκυλοπηδηχτείς με έναν τύπο πριν καλά καλά να τον γνωρίσεις το μόνο βέβαιο είναι πως θα τον τρομάξεις και θα λακίσει σύντομα.
Ίσως να ακούγεται παλιομοδίτικο, αλλά και το αργό έχει τη χάρη του. Κρατάει ένα άρωμα μυστηρίου βρε παιδί μου, που έχει έναν έντονο ερωτισμό.
Αντρες!!
Μιας και η σημερινη νυχτα ειναι βαρετη, μιας και ολοι μια παρεα ειμαστε,
Τι πιστευετε για τα ''εσωρουχα αυτοκινητου'' και μαλιστα, απο τα πρώτο ραντεβου?
Ευχαριστώ.
τυπε ειδες την πτωση στον dow jones?Συμφωνώ. Το σιγά σιγά κρατάει το ενδιαφέρον πιο ζωντανό. Αν σκυλοπηδηχτείς με έναν τύπο πριν καλά καλά να τον γνωρίσεις το μόνο βέβαιο είναι πως θα τον τρομάξεις και θα λακίσει σύντομα.
Ίσως να ακούγεται παλιομοδίτικο, αλλά και το αργό έχει τη χάρη του. Κρατάει ένα άρωμα μυστηρίου βρε παιδί μου, που έχει έναν έντονο ερωτισμό.
Τι ειναι τα εσωρουχα αυτοκινητου ???? Εγω ξερω οτι οι γυναικες αλλαζουν ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ για να οδηγήσουν , αλλάζουν και εσώρουχα ????
ΥΓ Ανοιγει θέμα γυναικειο νικ και μεσα σε ενα βράδυ φτανει τις 17 σελίδες !!!!!!!!!!!
Τι ειναι τα εσωρουχα αυτοκινητου ???? Εγω ξερω οτι οι γυναικες αλλαζουν ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ για να οδηγήσουν , αλλάζουν και εσώρουχα ????
ΥΓ Ανοιγει θέμα γυναικειο νικ και μεσα σε ενα βράδυ φτανει τις 17 σελίδες !!!!!!!!!!!
ο dow jones na paei na .....εδώ χαθήκαν πόδια ,χέρια ματia ,τί να λέμε τώρα ? >τυπε ειδες την πτωση στον dow jones?
σπαμ ηταν μετα τις 2 σελιδεςΕίναι πολύ σέξυ να ανοίγει ένα θρεντ μια κοπελα σε καθαρά αντρικό σάιτ.
Γι αυτό και η ανταπόκριση.