baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.373
- Πόντοι
- 5.097
η γλιτσα δεν ειναι υπαρκτο προσωπομε τον γλιτσα στην μπροστα οψη
η γλιτσα δεν ειναι υπαρκτο προσωπομε τον γλιτσα στην μπροστα οψη
ε αφου ειμαι η σημαια του σαιτ τι να κανουμε ρε μαν;με τον γλιτσα στην μπροστα οψη
ε αφου ειμαι ο παλιατσος του σαιτ τι να κανουμε ρε μαν;
εισαι νεοπας ακομη εγω εχω φωτο του γλιτσαη γλιτσα δεν ειναι υπαρκτο προσωπο
γαμωτο ,ακουσαν το γελιο 5 τετραγωνα αντε με τις βλκιες σου βραδυατικα
γτ γκαβος ειμαι? εχω παει και στο εξωτερικο αρκετες φορες και σε αρκετες χωρες.οι ελληνιδες εχουν ωραιο προσωπο (οταν κανουν αποτριχωση το μουστακι) αλλα απο σωμα κατω απο μηδεν .Γαμω τα γαριδακια τουςΚαταλαβαίνω ότι ενδεχομένως είσαι ντροπαλός και μικρός άρα έχεις λιγότερες εμπειρίες, αλλά μην σε συνεπαίρνει το κλίμα απο εδω μέσα.
Βγες έξω, και πιστεψε με θα βρεις πολλες ωραιες κοπέλες.
λετα βρεχει να σε παω μια βολτα να ανοιξω την ηλιοροφηΚαταλαβαίνω ότι ενδεχομένως είσαι ντροπαλός και μικρός άρα έχεις λιγότερες εμπειρίες, αλλά μην σε συνεπαίρνει το κλίμα απο εδω μέσα.
Βγες έξω, και πιστεψε με θα βρεις πολλες ωραιες κοπέλες.
εχεις φτασει 33 χρονων και κανεις μοστρα με το αμαξι ελεοςλετα βρεχει να σε παω μια βολτα να ανοιξω την ηλιοροφη
γτ γκαβος ειμαι? εχω παει και στο εξωτερικο αρκετες φορες και σε αρκετες χωρες.οι ελληνιδες εχουν ωραιο προσωπο (οταν κανουν αποτριχωση το μουστακι) αλλα απο σωμα κατω απο μηδεν .Γαμω τα γαριδακια τους
εσυ κανε με το μινι μπαςεχεις φτασει 33 χρονων και κανεις μοστρα με το αμαξι ελεος
ναι ε?τοτε να με ξεναγησεις στα δικα σου μερηΚαλο μου κυκλοφορείς σε λάθος μερη.........
δεν χρειαζομαι μοστρα εγω βρε παπαρα.μονο που ειμαι ωραιος και εξυπνος αρκειεσυ κανε με το μινι μπας
λετα βρεχει να σε παω μια βολτα να ανοιξω την ηλιοροφη
εμενα θα με ξεναγησει η γλιτσαναι ε?τοτε να με ξεναγησεις στα δικα σου μερη
παμε ρε να κοντραριστουμεδεν χρειαζομαι μοστρα εγω βρε παπαρα.μονο που ειμαι ωραιος και εξυπνος αρκει
παλι μαγιονεζα απο το λιντλ εφαγεςξερνάω
ε οχι και καγκουρας καλο μουΚαγκουρας ΚΑΙ καφρος? Ποσα να αντεξει το νευρικο μου συστημα?
τυπε δεν συγκρινουμε την φεραρι με το φιατ ειναι προσβλοληπαμε ρε να κοντραριστουμε
ξερνάω
παμε ρε επαθλο η λετατυπε δεν συγκρινουμε την φεραρι με το φιατ ειναι προσβλολη
παμε καπου με μουνια που προτεινει η λετα που λεει οτι ξερει να κοντραριστουμε.την λετα στην αφηνω σε σεναπαμε ρε επαθλο η λετα