redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ηταν η νυκτα βαρετη τυπε
ηταν η νυκτα βαρετη τυπε
τυπε ειδες την πτωση στον dow jones?
αλλο το ενα αλλο το αλλο.ο dow jones na paei na .....εδώ χαθήκαν πόδια ,χέρια ματia ,τί να λέμε τώρα ? >
παιζεις και χρυσο?Η μεγάλη "πίπα" ηταν στον χρυσό. Μου χτυπησαν τα στολόσια στο 1490 και με γάμησαν. Ευτυχώς αντέστρεψα θέσεις σε σορτ κι έβγαλα μέρος της ζημιάς.
Το γαμήσι θα ήταν αν χτυπούσαν τα στοπς, αντέστρεφα θέσεις και ξαναεφευγε πάνω.
Αυτά τα shake outs με έχουν γαμήσει όποτε γίνονται.
Βρακί [sic] αυτοκινήτου / εσώρουχο με τρύπα: αποκαλείται το εσώρουχο με τρύπα στο επίμαχο σημείο (βλ.μήδια).
Η σχετική τρύπα προσφέρει εύκολη πρόσβαση χωρίς να χρειαστεί να ξεβρακωθείς εντελώς σε αυτό το τόσο άβολο (αλλά και τόσο ερεθιστικό κατά περίπτωση) χώρο διεξαγωγής σεξουαλικών περιπτύξεων.
Απλά σηκώνεις το μινάκι και γίνεται η δουλειά όπως πρέπει.
Βεβαίως το ίδιο εσώρουχο μπορεί να φορεθεί παντού, στο σπίτι, στο γραφείο, στην εκδρομή και προσφέρει την αβάντα της άμεσης αρπαχτής.
]
Τόσο καιρό εχω να που άλλαξε η μόδα στα εσώρουχα ?????
Υγ Τελικα ωραιο θέμα ηταν ! Που καταλήξαμε ;;;;;;
Η απόψη μου ειναι , ας μου κατσει η γκομενα και ας φορά ότι θέλει !!!
αλλο το ενα αλλο το αλλο.
τι πιστευεις? οι κορεατες το εκαναν η οι αμερικανοι?αν και στην δευτερη περιπτωση σιγα μην σκοτωναν μονο 3 ανθρωπους. μαλλον κανενας αναρχας πρεζακιας κορεατης
τυπε πιο πιθανο ειναι να γινει κανενας εμφυλιος βορεια -νοτια κορεα.Οι αμερικανοι εχουν την γνωστη αγγλοσαξονικη τακτικη first divide ,then rule and administrate and finally exploit. Μαλλον(Σιγουρα) θελουν να εχουν πιο κοντα τους κινεζουςένα από τα ταλέντα των αμερικανών είναι να δημιουργούν εχθρούς , άντε να ξέρεις τι παίζετε κάθε φορά ? ....μάλλον ταλιμπανοδουλeιά την βλέπω ,οι νεκροί θα αυξηθούν όμως κατά πολύ
τυπε πιο πιθανο ειναι να γινει κανενας εμφυλιος βορεια -νοτια κορεα.Οι αμερικανοι εχουν την γνωστη αγγλοσαξονικη τακτικη first divide ,then rule and administrate and finally exploit. Μαλλον(Σιγουρα) θελουν να εχουν πιο κοντα τους κινεζους
ΥΓ μολις ακουσα στο ραδιο οτι λενε μαλλον ειναι ακροδεξιοι αμερικανοι.
[/quote
στο θέμα κορέα εμπλέκοντε οι κινézoi ,πού άν στραβώσουν .σοβάρεύουν πολύ τα πράγματα . ;)
...μπορεί νάναι όπως λές τιποτα ψυχάκηδες amerik΄ano΄i
Ωρα αναρτησης θεματος : 21:27
Ωρα εκρήξεων στην Ελλάδα : 22:00
οχι τι λεω εγω ,τι λενε αυτοιτυπε πιο πιθανο ειναι να γινει κανενας εμφυλιος βορεια -νοτια κορεα.Οι αμερικανοι εχουν την γνωστη αγγλοσαξονικη τακτικη first divide ,then rule and administrate and finally exploit. Μαλλον(Σιγουρα) θελουν να εχουν πιο κοντα τους κινεζους
ΥΓ μολις ακουσα στο ραδιο οτι λενε μαλλον ειναι ακροδεξιοι αμερικανοι.
[/quote
στο θέμα κορέα εμπλέκοντε οι κινézoi ,πού άν στραβώσουν .σοβάρεύουν πολύ τα πράγματα . ;)
...μπορεί νάναι όπως λές τιποτα ψυχάκηδες amerik΄ano΄i
οσον αφορα την κινα,οι εγκλεζοι ειχαν παει στο χονκ κονκ ποσα χρονια πριν.+ οι αμερικη διοικειται και απο εβραιους(ειναι λαμογια της προκοπης)
Γλυκειά μου, η ώρα των εκρήξεων δεν είναι η ώρα που βγήκαν στον αέρα τα έκτακτα δελτία ειδήσεων από τα Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια.
Χάος στον Μαραθώνιο της Βοστώνης
Δίδυμες εκρήξεις έσπειραν πανικό και θάνατο «συνθλίβοντας» την εορταστική ατμόσφαιρα στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις στις ΗΠΑ. Ο εφιάλτης ξεκίνησε στις 14.50 τοπική ώρα (20.50 ώρα Ελλάδος).
Πηγή: [URL unfurl="true"]http://news.in.gr/world/article/?aid=1231244350[/url]
Εσύ έχεις φορέσει στο παρελθόν? Δεν μας πληροφόρησες σχετικά, αν και είσαι η νηματοθέτρια......
Και φόρμα ολόσωμη αυτοκινητου.
Δεν ειναι πιο απλο να μην φοραει εσωρουχα; Η μηπως σε αυτην την περιπτωση θα την αποκαλεσουν πουτανα;