Νέα

Εσείς τί θα κάνατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ατομικιστικη κοινωνια ε?τι να κανεις,μονο να ελπιζεις μπορεις και να χαιρεσαι οτι σου προσφερεται απλοχερα απο την ιδια τη φυση που εσυ καταστρεφεις

εγώ προσωπικά την καταστρέφω; Τι εννοείς; Δεν κατάλαβα

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
΄Κανένας δε μας φροντίζει και εδώ που ζούμε δεν πρέπει να περιμένουμε και βοήθεια από κανέναν.
Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Αν κάποιοι την έπεφταν σε κάποιον μπροστά μου, αμφιβάλλω αν θα έκανα κίνηση για να βοηθήσω. Δυστυχώς, θα φοβόμουνα.
Έτσι όμως δεν πρέπει ούτε κι εγώ να περιμένω βοήθεια ούτε από άνθρωπο αλλά σίγουρα ούτε και από το κράτος.
...περπατουσα στου Γκυζη οταν ειδα εναν τυπο να χυμαει σε μια κοπελα και να της σκαει μπουκετο στο κεφαλι στη συνεχεια την αρχιζει στις κλωτσιες και της περνει την τσαντα...εγω παγωσα δεν εκανα τιποτα...ακομα με στοιχειωνει το γεγονος και νοιωθβ τρομερες τυψεις οταν το σκεφτομαι... :headbang:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
...περπατουσα στου Γκυζη οταν ειδα εναν τυπο να χυμαει σε μια κοπελα και να της σκαει μπουκετο στο κεφαλι στη συνεχεια την αρχιζει στις κλωτσιες και της περνει την τσαντα...εγω παγωσα δεν εκανα τιποτα...ακομα με στοιχειωνει το γεγονος και νοιωθβ τρομερες τυψεις οταν το σκεφτομαι... :headbang:

Ναι αλλά κάποιοι άλλοι που έσπευσαν να βοηθήσουν σε αντίστοιχα περιστατικά βρέθηκαν τυφλωμένοι με οξύ στο πρόσωπο και στα μάτια.
Δε λέω ότι το σωστό ήταν αυτό που έκανες, ούτε ότι μάλλον ούτε εγώ θα βοηθούσα, αλλά ο φόβος και δη της επιβίωσης είναι πρωταρχικό ένστικτο και δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να το κατακρίνει.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
μαλακια......τουλαχιστον το παραδεχεσαι οτι εκανες λαθος

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
ρε συ pilot θα αφαιρουσες μια ανθρωπινη ζωη τοσο ανετα?εστω και τη ζωη ενος αλβανου εγκληματια?
Είπα παραπάνω καλύτερα να σε πάνε οι χωροφύλακες παρά οι παπάδες. Εσύ εάν προτιμάς την κηδεία σου μην αφαιρέσεις τόσο εύκολα ζωή. Τώρα να σε απειλούν και να είναι δύσκολη η επιλογή του να ζήσεις εσύ και όχι ο παπάρας που σε απειλεί, ε φίλε μου είναι θέμα προτεραιοτήτων. Εγώ βάζω πρώτη προτεραιότητα τη δική μου ζωή πάντως.

Επισκέπτης
εγώ προσωπικά την καταστρέφω; Τι εννοείς; Δεν κατάλαβα
ολοι μας την καταστρεφουμε απλως δεν το σκεφτομαστε καν.σκεφτεσαι οτν πετας κατι στο δρομο?η οταν βλεπεις καποιον να δυσκολευεται και ενω μπορεις να τον βοηθησεις παρολα αυτα να μην το κανεις?

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775

Επισκέπτης
...καλο ειναι ομως να ειναι η 231231213213123η λυση σου...

Στα @@ μου ρε.Αν δω οτι εχω την ευκαιρεια να τον καθαρισω θα το κανω αμεσως.Αντε τωρα...ο καθε σκατοπακιστανος να ερχεται εδω και να με απειλει.Αμα ηθελε νταηλικια ας τα εκανε στο Ισραηλ και στον Μουσαραφ.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ένα-ένα
σκεφτεσαι οτν πετας κατι στο δρομο?

Δεν πετάω ποτέ πράγματα κάτω. Απαράβατη προσωπική αρχή.

η οταν βλεπεις καποιον να δυσκολευεται και ενω μπορεις να τον βοηθησεις παρολα αυτα να μην το κανεις?
Αν βλέπω κάποιον να δυσκολεύεται υπό ΚΣ ημέρας εννοείται ότι θα τον βοηθήσω όπως το έχω κάνει πολλές φορές.
Όταν μιλάμε όμως για τέτοια σκηνικά προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι πριν από τις αρχές του εκάστοτε ατόμου έρχεται το ένστικτο της επιβίωσης, και το πώς αυτό ερμηνεύεται & εκφράζεται από άτομο σε άτομο διαφέρει.
Συνεπώς δεν μπορώ να το κατακρίνω ούτε και να βγάλω συμπεράσματα βάσει αυτού.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Ένα-ένα
Δεν πετάω ποτέ πράγματα κάτω. Απαράβατη προσωπική αρχή.
Αν βλέπω κάποιον να δυσκολεύεται υπό ΚΣ ημέρας εννοείται ότι θα τον βοηθήσω όπως το έχω κάνει πολλές φορές.
Όταν μιλάμε όμως για τέτοια σκηνικά προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι πριν από τις αρχές του εκάστοτε ατόμου έρχεται το ένστικτο της επιβίωσης, και το πώς αυτό ερμηνεύεται & εκφράζεται από άτομο σε άτομο διαφέρει.
Συνεπώς δεν μπορώ να το κατακρίνω ούτε και να βγάλω συμπεράσματα βάσει αυτού.
+1000000000 για τα σκουπίδια, και για το δεύτερο δεν είναι όλοι ράμπο....

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Πάλι τα μπερδεύεις φίλε. Εάν σε απειλήσουν(τη ζωή σου συζητάμε) είναι η Νο1 λύση σου. Αλλιώς καλό ταξίδι.
...εννοω οτι μπορεις πχ να τον χτυπησεις με τη λαβη του οπλου στο κεφαλι...και οχι στους κροταφους(μεγαλυτερος κινδυνος εσωτ αιμορραγιας ετσι)η εν αναγκη να τον πυροβολησεις στα ποδια..να κανεις κατι να τον αφοπλισεις τελοσπαντον χωρις κατ αναγκη να του αφαιρεσεις τη ζωη...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε συ pilot θα αφαιρουσες μια ανθρωπινη ζωη τοσο ανετα?εστω και τη ζωη ενος αλβανου εγκληματια?
Φυσικα 231231213213123 φορες αμα χρειαστει απο την στιγμη που αυτος δεν τον νοιαζει να με μαχαιρωσει....
Και με μεγαλη ευχαριστηση.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
...εννοω οτι μπορεις πχ να τον χτυπησεις με τη λαβη του οπλου στο κεφαλι...και οχι στους κροταφους(μεγαλυτερος κινδυνος εσωτ αιμορραγιας ετσι)η εν αναγκη να τον πυροβολησεις στα ποδια..να κανεις κατι να τον αφοπλισεις τελοσπαντον χωρις κατ αναγκη να του αφαιρεσεις τη ζωη...
Θα σου πω το απλό. Δεν ξέρω εάν έχεις ρίξει ποτέ πέρα από τις μπαλωθιές στο στρατό. Να σε ενημερώσω πως σε εκπαίδευση και είναι τέτοια η ένταση που δύσκολα μπορείς να προβλέψεις σε πιο σημείο του στόχου θα βρει η βολίδα....λες να έχεις την ψυχραιμία να μετρήσεις που να του ρίξεις σε πραγματικές συνθήκες; Και αν θες την άποψή μου ρίξε όσο πιο θανατηφόρα μπορείς γιατί σαν τραυματίας εάν έχει κουμπούρι θα ανταποδώσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom