Νέα

Εσείς τί θα κάνατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
παντως παιδια δε συμβαινει και συχνα αυτο,θελω να πω ειναι λιγο δυσκολο να εισαι πχ θησειο για καφε και στο ξεκαρφωτο να ερθει ο αλλος να σου χουφτωσει τη γκομενα.κι εγω εχω τσακωθει γι αυτο το λογο αλλα οπως ειπα δε συμβαινει τοσο συχνα εκτος αν την πας βολτα 3 το πρωι στη πλατεια βαθης...

Εμένα ρε παιδιά μου έστειλαν ένα εμαιλ τις προάλλες που έλεγε για μια κοπέλα που έφυγε γύρω στα μεσάνυχτα από κάτι φίλους της στην Αχαρνών και πήγαινε προς το αμάξι της και την περιέλαβαν κάτι τύποι, 3-4 νομίζω έλεγε το mail, όπου τη σάπισαν στο ξύλο ενώ τους είχε ήδη δώσει την τσάντα και τα λεφτά της και εκείνοι της χτυπούσαν το κεφάλι κάτω (εγώ το φαντάστηκα σαν τη σκηνή από το irreversible που χτυπά ο βιαστής τη belucci κάτω - ΜΠΛΙΑΧ) και η κοπέλα είναι 1 μήνα με τραύματα στα μάτια και παντού. Δεν ξέρω αν βλέπει κιόλας.
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τέτοια σκηνικά είναι πιο συχνά απ όσο μαθαίνουμε.

Επισκέπτης
τι σε κανει να πιστευεις οτι θα προλαβεις?φιλε αυτοι ζουν στο δρομο και τα ξερουν αλλιως τα πραγματα,κι εγω εχω τσακωθει αλλα δεν εχω την ιδια πειρα με τον αλβανο που μεγαλωσε παιζοντας ξυλο

Δεν ειναι απαραιτητο οτι επειδη μεγαλωσε στον δρομο και εχει μπλεκτει σε καβγαδες οτι ειναι και κανενας εμπειρος δαρτης.Ειδικα αμα εχεις κανει και καποια πολεμικη τεχνη εστω και λιγo gym τοτε εχεις πολλες πιθανοτητες να τον στειλεις απο κει που ηρθε.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ακουστε σκινικο:
Μπανω με το αμαξι μου στο στενακι που μενω και μου την βγαινει απο την αλλη μερια ενας αλλος και ερχεται γαμιοντας πανω μου.
Αναγκαστηκα κανω στην ακρη και του κανω μια κινιση με το χερι μου  :jerking: (μαλακια μου οπως αποδειχτηκε) γιατι κατεβαινει ενας τυπος που αν δεν ηταν μπραβος το λιγοτερο επερνε κρεατινες!!!
Ερχεται διπλα στο τζαμι μου και παει να μου ανοιξει την πορτα. Εγω τον καταλαβα και αμεσως κλειδωσα.
Μην τα πολυλογω το ενα χερι ηταν στο σακακι του (Μαχαιρι πιστολι???  :huh:) και με το αλλο κοπαναγε γροθιες στο τζαμι. (Αν μου το εσπαγε θα κατεβενα και θα γινοταν πανικος) Τελος παντων το θεμα ηταν οτι χεστηκα πανω μου και ολο αυτα για ασημαντη αφορμη!
Προσοχη συναδελφοι! Υπαρχουν πολλοι τρελαμενοι εκει εξω!  :idiot:  :headbang:

Επισκέπτης
Δεν ειναι απαραιτητο οτι επειδη μεγαλωσε στον δρομο και εχει μπλεκτει σε καβγαδες οτι ειναι και κανενας εμπειρος δαρτης.Ειδικα αμα εχεις κανει και καποια πολεμικη τεχνη εστω και λιγo gym τοτε εχεις πολλες πιθανοτητες να τον στειλεις απο κει που ηρθε.
δε λεω καλα ειναι αυτα αλλα το θεμα ειναι οτι εκεινη τη στιγμη παγωνεις απ την εκπληξη και μαλλον δε σκεφτεσαι πως θα τον βαρεσεις αλλα πως θα γλιτωσεις το τομαρι σου.ασε,εχω δει διμετρη ντουλαπα πορτιερη να τρωει φαπες απο εναν τυπο 1.60,μιλαμε για ΤΟ ξυλο

Επισκέπτης
Ακουστε σκινικο:
Μπανω με το αμαξι μου στο στενακι που μενω και μου την βγαινει απο την αλλη μερια ενας αλλος και ερχεται γαμιοντας πανω μου.
Αναγκαστηκα κανω στην ακρη και του κανω μια κινιση με το χερι μου  :jerking: (μαλακια μου οπως αποδειχτηκε) γιατι κατεβαινει ενας τυπος που αν δεν ηταν μπραβος το λιγοτερο επερνε κρεατινες!!!
Ερχεται διπλα στο τζαμι μου και παει να μου ανοιξει την πορτα. Εγω τον καταλαβα και αμεσως κλειδωσα.
Μην τα πολυλογω το ενα χερι ηταν στο σακακι του (Μαχαιρι πιστολι???  :huh:) και με το αλλο κοπαναγε γροθιες στο τζαμι. (Αν μου το εσπαγε θα κατεβενα και θα γινοταν πανικος) Τελος παντων το θεμα ηταν οτι χεστηκα πανω μου και ολο αυτα για ασημαντη αφορμη!
Προσοχη συναδελφοι! Υπαρχουν πολλοι τρελαμενοι εκει εξω!  :idiot:  :headbang:
αυτο λεμε βρε συναγωνιστη,με τοσους μαλακες εκει εξω καλυτερα να προσεχουμε

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
αυτο λεμε βρε συναγωνιστη,με τοσους μαλακες εκει εξω καλυτερα να προσεχουμε

Αφήστε που - κατά τη γνώμη μου - δε χωράνε μαγκιές σε τέτοια σκηνικά.
Καλύτερα να σκεφτείς τη ζωή σου παρά το τι εικόνα θα δώσεις προς τα έξω...

Επισκέπτης
δε λεω καλα ειναι αυτα αλλα το θεμα ειναι οτι εκεινη τη στιγμη παγωνεις απ την εκπληξη και μαλλον δε σκεφτεσαι πως θα τον βαρεσεις αλλα πως θα γλιτωσεις το τομαρι σου.ασε,εχω δει διμετρη ντουλαπα πορτιερη να τρωει φαπες απο εναν τυπο 1.60,μιλαμε για ΤΟ ξυλο

Ναι αυτο ειναι αληθεια.Και εγω εχω εναν γνωστο που ειναι πορδη αλλα επιτεθηκε πρωτος σε εναν Αλβανο γομαρι και του εσπασε την μυτη και μεχρι να συνελθει ο Αλβανος του ειχε πεταξει 4-5 καρεκλες στην πλατη.Σε σουβλατζιδικο ολα αυτα.Ο αλβανος δουλευε στο ταμειο και πηγε να χρεωσει ενα μπουκαλι νερο παραπανω στον γνωστο μου.Και ο δικος μου φυσικα δεν το πληρωνε και τον ειπε κλεφτη ο Αλβανος και του λεει ο δικος μου "εγω δεν ειμαι Αλβανος να κλεβω μπουκαλια με νερο αμα ειναι θα κλεψω καμια τραπεζα" και πηγε να βγει απο το ταμειο ο αλβανος να λογαριαστει και πηρε τα τρια :dancing:

Επισκέπτης
Εμένα ρε παιδιά μου έστειλαν ένα εμαιλ τις προάλλες που έλεγε για μια κοπέλα που έφυγε γύρω στα μεσάνυχτα από κάτι φίλους της στην Αχαρνών και πήγαινε προς το αμάξι της και την περιέλαβαν κάτι τύποι, 3-4 νομίζω έλεγε το mail, όπου τη σάπισαν στο ξύλο ενώ τους είχε ήδη δώσει την τσάντα και τα λεφτά της και εκείνοι της χτυπούσαν το κεφάλι κάτω (εγώ το φαντάστηκα σαν τη σκηνή από το irreversible που χτυπά ο βιαστής τη belucci κάτω - ΜΠΛΙΑΧ) και η κοπέλα είναι 1 μήνα με τραύματα στα μάτια και παντού. Δεν ξέρω αν βλέπει κιόλας.
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τέτοια σκηνικά είναι πιο συχνά απ όσο μαθαίνουμε.
καλωσηρθες στην πραγματικοτητα.νομιζεις τα λενε ολα?ποσες και ποσοι βιαζονται,δερνονται κτλ και δεν το λενε?εδω ρε ληστεψαν μια φιλη μου στα πατησια και πηγε στο μπατσο που ητν 3 μετρα πιο κει και δεν εκανε τιποτα το αρχιδι

Επισκέπτης
Αφήστε που - κατά τη γνώμη μου - δε χωράνε μαγκιές σε τέτοια σκηνικά.
Καλύτερα να σκεφτείς τη ζωή σου παρά το τι εικόνα θα δώσεις προς τα έξω...
ετσι...εξαλλου για να εχεις εικονα μετα θα πρεπει να εισαι και ζωντανος

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Το μονο σιγουρο ειναι οτι σε αυτη τη περιπτωση δε κανεις τον τσαμπουκα, εκτος και αν εχεις κανενα  περιστροφο πανω σου.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
καλωσηρθες στην πραγματικοτητα.νομιζεις τα λενε ολα?ποσες και ποσοι βιαζονται,δερνονται κτλ και δεν το λενε?εδω ρε ληστεψαν μια φιλη μου στα πατησια και πηγε στο μπατσο που ητν 3 μετρα πιο κει και δεν εκανε τιποτα το αρχιδι

Ορίστε...
Μα κι εγώ δε διαφωνώ μ αυτό που λες εσύ.
Απλά απαντούσα σε ένα πρωτύτερο ποστ που έλεγε ότι δεν είναι και τόσο συχνά τέτοια φαινόμενα.
Εγώ έχω χρόνια να κυκλοφορήσω μόνη μου το βράδυ και δη σε τέτοια μέρη, από την Ομόνοια και κάτω.
Το έχω απαγορεύσει στον εαυτό μου. Δεν παίζεις με τέτοια πράγματα

Επισκέπτης
Ναι αυτο ειναι αληθεια.Και εγω εχω εναν γνωστο που ειναι πορδη αλλα επιτεθηκε πρωτος σε εναν Αλβανο γομαρι και του εσπασε την μυτη και μεχρι να συνελθει ο Αλβανος του ειχε πεταξει 4-5 καρεκλες στην πλατη.Σε σουβλατζιδικο ολα αυτα.Ο αλβανος δουλευε στο ταμειο και πηγε να χρεωσει ενα μπουκαλι νερο παραπανω στον γνωστο μου.Και ο δικος μου φυσικα δεν το πληρωνε και τον ειπε κλεφτη ο Αλβανος και του λεει ο δικος μου "εγω δεν ειμαι Αλβανος να κλεβω μπουκαλια με νερο αμα ειναι θα κλεψω καμια τραπεζα" και πηγε να βγει απο το ταμειο ο αλβανος να λογαριαστει και πηρε τα τρια :dancing:
καλα του κανε...ευγε στο φιλο σου αλλα οπως ειπα ποτε δεν ξερεις.αν και ο αιφνιδιασμος που λες μετραει πολυ,εξαλλου κι εσυ αμα στην πεσουνε φοβασαι κυριως λογω της εκπληξης,επειδη ολα γινονται πολυ γρηγορα,μαχαιρι,απειλη κτλ

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Καλα τα λες αλλα τι εννοεις με το''εγκεφαλικα νεκρο''?
Τον ΄΄έφαγες΄΄δηλαδη?Αυτοφωρα,αστυνομιες κτλ ξεμπερδεψες?

Οχι βρε φίλε τέτοια πράγματα  :grin:...  ακου το σκηνικό. Η γκόμενα στο δωμάτιο ήταν επιεικώς άθλια και γι'αυτό την έδιωξα. Βγαίνοντας λέω στην κωλόγρια πως θέλω πίσω τα μισά λεφτά (είχα δώσει 20ε). Αυτή άρχισε τις παπαριές .., άμα δεν φύγεις θα πάρω την αστυνομία κτλ. Πάρτους , ή μαλλον θα τους πάρω εγώ καλύτερα (δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω πίσω , είχα φορτώσει άγρια). Με τα πολλά η σκατόγρια παίρνει τηλέφωνο και σκάει ενας τύπος , αλβανός,κοντός,καράφλας. Αρχισε να μου λέει πως πρέπει να φύγω και τα τοιαύτα , δώσε τα φράγκα και φεύγω του λέω.
Κάποια στιγμή με αρπάζει από το μπουφάν και πάει να με σπρώξει προς τα πίσω. Σε αυτό το σημείο άρχισα να τα βλέπω όλα κόκκινα μπροστά μου από το μίσος.Θόλωσα τελείως .. του έσκασα μια γροθιά στο αυτί με όση δύναμη είχα. Παραπάτησε από τον πόνο και στο καπάκι παίρνω μισό μέτρο φόρα και του κοπανάω κουτουλιά κατευθείαν στην μάπα. Εφυγε κατευθείαν προς τα πίσω και σωριάστηκε στο καναπέ κρατώντας το κεφάλι του και νομίζω άρχισε να κλαίει. Τραβάω μια ροχάλα προς το μέρος του και την έκανα.
Ειλικρινά ελπίζω και εύχομαι να του άφησα κάποιο κουσούρι του σκατοαλβανού.   

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
καλα του κανε...ευγε στο φιλο σου αλλα οπως ειπα ποτε δεν ξερεις.αν και ο αιφνιδιασμος που λες μετραει πολυ,εξαλλου κι εσυ αμα στην πεσουνε φοβασαι κυριως λογω της εκπληξης,επειδη ολα γινονται πολυ γρηγορα,μαχαιρι,απειλη κτλ

Ακριβώς γι αυτό είπα κι εγώ ότι παίζει ρόλο η ψυχολογία της στιγμής.
Μπορεί να προετοιμάζεσαι στο μυαλό σου για μια ζωή αλλά εκείνη την ώρα να πάθεις blackout...
Νομίζω μόνο εκείνοι που έχουν εκπαιδευτεί στις πολεμικές τέχνες ίσως αντιδράσουν ακαριαία και κάποιοι ακόμα που δεν έχουν τέτοιες ειδικές γνώσεις, αλλά είναι λίγο κορώνα-γράμματα.

Επισκέπτης
Ακριβώς γι αυτό είπα κι εγώ ότι παίζει ρόλο η ψυχολογία της στιγμής.
Μπορεί να προετοιμάζεσαι στο μυαλό σου για μια ζωή αλλά εκείνη την ώρα να πάθεις blackout...
Νομίζω μόνο εκείνοι που έχουν εκπαιδευτεί στις πολεμικές τέχνες ίσως αντιδράσουν ακαριαία και κάποιοι ακόμα που δεν έχουν τέτοιες ειδικές γνώσεις, αλλά είναι λίγο κορώνα-γράμματα.
τι πολεμικες τεχνες...θα σου βγαλει το χατζαρι ο αλλος και θα το παιξεις βαν νταμ?ξερω κατι τετοιους των ''πολεμικων τεχνων''που εχουν μαζεψει τις πιο πολλες...

Επισκέπτης
τι πολεμικες τεχνες...θα σου βγαλει το χατζαρι ο αλλος και θα το παιξεις βαν νταμ?ξερω κατι τετοιους των ''πολεμικων τεχνων''που εχουν μαζεψει τις πιο πολλες...

χαχα οντως αλλα εχω και γνωστο που ξερωντας πολεμικη τεχνη οταν του την επεσε ενας αλβανος στα καλα καθουμενα τον εσωσε η πολεμικη τεχνη που ηξερε.Ασε που παρολο που τον κτυπουσε με κλωτσιες και μπουνιες στην κοιλια πρωτος ο αλβανος ο φιλος μου το αντεχε επειδη ειχε φαει τις απειρες κλωτσομπουνιες σε αυτο το σημειο.Βεβαια εκανε 11 χρονια κοντα kick boxing.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ζουγκλα εχουμε γινει,οχι τωρα εδω και πολλα χρονια.μπαινω στο θεμα το Σαββατο που μας περασε ενας συναδερφος μου με ενα φιλο του ειχανε παει για ποτο στου Ψυρρη,ε αφου τα ηπιανε φευγουν κατα τις 4 και πανε να παρουν το αμαξι για να φυγουν.πριν μπουνε στο αμαξι εμφανιζονται δυο τυποι,του λεει ο ενας στον συναδερφο μου,φιλε μπορεις να μου δωσεις το πορτοφολι σου(ηταν και ευγενικοι) :o.στην αρχη του παιδιου του ηρθε καπως,νομιζε οτι του κανει πλακα,ουτε μαχαιρια ουτε αλλα διαφορα.τον κοιταζει απο πανω μεχρι κατω και του λεει δεν σου δινω τιποτα ελα παρτα αν θελεις  :2funny:.
μετα αρχιζουν τα δυσκολα,ερχονται στα χερια μπουνιες κλωτσιες,ο φιλος του συναδ.εφαγε μια πολυ γερη στο πρωσωπο μαλλον σιδερογροθια,και επεσε κατω για πολυ ωρα.ο συναδ,καθως παλευε με τους 2,εμφανιζονται απο καπου κρυμενοι αλλοι 3 και εκει οπως καταλαβενετε η μαχη ηταν ανιση.οι 2 του κραταγαν τα χερια πισω και οι αλλοι τον χτυπαγαν.με την φασαρια βγηκαν κατι αλλοι απο κατι μαγαζια και τους φωναξαν και αυτοι εφυγαν χωρις να παρουν χρηματα.το μονο καλο δηλ.και λεω το μονο γιατι αν δειτε το πρωσωπο του παιδιου ειναι αγνωριστο.μιλαμε για πολυ ξυλο.τα ματια του ειδικα χαλια.μετα νοσοκομ.ακτινογραφιες κολλυρια.τον ειδα και στεναχωρεθηκα παιδια.τελικα αξιζε αυτο η τους δινεις οτι εχεις και φευγουν...που καταντησαμε  :headbang:
Φιλε μου διαβαζοντας τη ιστορια σου θα συμφωνησω οτι εχουμε γινει οντως ζουγκλα...σ αυτες τις περιπωσεις νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να δινεις τα χρηματα σου...και να παραμεριζεις και τον εγωισμο σου δεν αξιζει για 50 100 200 ευρω κι ενα γαμωτο να βαλεις τη ζωη σου σε κινδυνο...η καλυτερη εναλλακτικη ειναι η γνωση καποιας πολεμικης τεχνης ωστε να αμυνθεις αποτελεσματικα...κανω καρατε απο τα 9 μου και με εχει ξελασπωσει σε παρομοια δυσκολη στιγμη...βεβαια EXΩ φαει και ξυλο καποιες φορες...δεν αξιζει φιλε μου σου λεω...καλυτερα να μην κινδυνευεις για λιγα ευρω...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Ε γι αυτό είπα ΙΣΩΣ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom