Νέα

Εσείς τί θα κάνατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
χαχα οντως αλλα εχω και γνωστο που ξερωντας πολεμικη τεχνη οταν του την επεσε ενας αλβανος στα καλα καθουμενα τον εσωσε η πολεμικη τεχνη που ηξερε.Ασε που παρολο που τον κτυπουσε με κλωτσιες και μπουνιες στην κοιλια πρωτος ο αλβανος ο φιλος μου το αντεχε επειδη ειχε φαει τις απειρες κλωτσομπουνιες σε αυτο το σημειο.Βεβαια εκανε 11 χρονια κοντα kick boxing.
ενταξει σωστος αλλα αν τον ειχε κλοτσησει στα αχαμνα ο αλβανος πρωτος εκει να δεις τι θα αντεχε!!!

Επισκέπτης
ενταξει σωστος αλλα αν τον ειχε κλοτσησει στα αχαμνα ο αλβανος πρωτος εκει να δεις τι θα αντεχε!!!

ε αυτο ειναι ιερο σημειο.Εκει αμα την φας δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
Πλακα πλακα καλυτερα να σου σπασει κανα χερι ο αλλος παρα να στα κανει ομελετα....

Επισκέπτης
μαστρο φρεντι που εισαι ρε,πως πανε οι εφιαλτες?!

Επισκέπτης
ε αυτο ειναι ιερο σημειο.Εκει αμα την φας δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
Πλακα πλακα καλυτερα να σου σπασει κανα χερι ο αλλος παρα να στα κανει ομελετα....
ετσι...το χερι φτιαχνει ευκολα,τα αλλα...θεος φυλαξει

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
μαστρο φρεντι που εισαι ρε,πως πανε οι εφιαλτες?!
...αναδουλειες ρε φιλε...κανεις δεν βλεπει η εγω εχασα τη δυναμη μου? :think:Σημερα πηγα στουντιο φιλα να ξελαμπηκαρω...με ενα μωρο μουρλια!!Νομιζω αυτο φορτωσε τις μπαταριες μου...εσυ Ντραμ τι κανεις?

Επισκέπτης
...αναδουλειες ρε φιλε...κανεις δεν βλεπει η εγω εχασα τη δυναμη μου? :think:Σημερα πηγα στουντιο φιλα να ξελαμπηκαρω...με ενα μωρο μουρλια!!Νομιζω αυτο φορτωσε τις μπαταριες μου...εσυ Ντραμ τι κανεις?
υπομονη για καλυτερες μπορδελομερες...πολυ μετριοτητα βρε αδερφε...κατι κοπελιτσες βαριεστημενες που δεν τιμουν τα λεφτα τους...με βλεπω να μεταναστευω τσεχια μερια!

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
..μια μινι ιστοριουλα...Εξαρχεια το μερος 5 χρονια πριν ο χρονος...γυρνουσα απο ενα παρτι οπου ειχα παιξει μουσικη με την κιθαριτσα στην πλατη..με πλησιαζουν 2 αλμπανια και μου ζητουν τα χρηματα...ο ενας μου βγαζει ενα μικρο στιλετο...του ριχνω μια κλωτσια και τον αφοπλιζω και μετα αρχισα να τους κοπαναω και τους δυο με την κιθαρα...ενστικτωδως τελειως...αναισθητοι και οι δυο...εψαξα στις τσεπες τους και βρηκα 100 ευρω..τα πηρα ως αποζημιωση για την κιθαρα...

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
υπομονη για καλυτερες μπορδελομερες...πολυ μετριοτητα βρε αδερφε...κατι κοπελιτσες βαριεστημενες που δεν τιμουν τα λεφτα τους...με βλεπω να μεταναστευω τσεχια μερια!
Παιωνιου 10 φιλε σημερα το μεσημερι πηρα ενα πιπινι που το λενε Τζουλια...αχ το μουνακι της εσταζε μελι... :boobies:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
..μια μινι ιστοριουλα...Εξαρχεια το μερος 5 χρονια πριν ο χρονος...γυρνουσα απο ενα παρτι οπου ειχα παιξει μουσικη με την κιθαριτσα στην πλατη..με πλησιαζουν 2 αλμπανια και μου ζητουν τα χρηματα...ο ενας μου βγαζει ενα μικρο στιλετο...του ριχνω μια κλωτσια και τον αφοπλιζω και μετα αρχισα να τους κοπαναω και τους δυο με την κιθαρα...ενστικτωδως τελειως...αναισθητοι και οι δυο...εψαξα στις τσεπες τους και βρηκα 100 ευρω..τα πηρα ως αποζημιωση για την κιθαρα...
Freddie,δεν αφήν'ς το δούλεμα λέω εγώ...ποιος θα τολμήσει να σε πλησιάσει εσένα ρε με τέτοια μούτρα???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
ναι μωρε ενταξει δε λεω καλα συμβαινουν αλλα οχι τοσο συχνα.εχω ψυχωση με τη φυλης εγω,γι αυτο τα λεω
Συγχαρητηρια Νταμ μολις πηρες προαγωγη...Respect στον ανωτερο...αντε και για μοντ!!! :rockon: :rockon:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Ε γι αυτό είπα ΙΣΩΣ...
Καλές οι τέχνες και....τα γράμματα. ο λαός μας έχει μία παροιμία που λέει: καλύτερα να σε πάρουν οι χωροφύλακες παρά οι παπάδες. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας κάνει ότι μπορεί. Άτομα που δε σέβοντε τον εαυτό τους και τη ζωή τους όπως είναι οι αλβανοί, είναι άκρως επικίνδυνοι διότι δεν έχουν δεύτερες σκέψεις όπως εμείς. Ζουν χωρίς αύριο, ειδικά οι κακοποιοί και δε σκέφτοντε όπως εμείς τη ζωή τους. Μόνη λύση χαμηλό προφίλ και οπλοφορία. Το χαμηλό προφίλ για να μη δίνετε στόχο σε αλβανούς αλλά κυρίως στο κωλοκράτος που μας απαγορεύει παρανομώντας το συνταγματικό δικαίωμά μας να προστατεύουμε εαυτούς και περιουσίες, λες και μας προστατεύει αυτό και η οπλοφορία για να στέλνετε στον αγύριστο όποιον αλβανό σας κουνηθεί.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Καλές οι τέχνες και....τα γράμματα. ο λαός μας έχει μία παροιμία που λέει: καλύτερα να σε πάρουν οι χωροφύλακες παρά οι παπάδες. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας κάνει ότι μπορεί. Άτομα που δε σέβοντε τον εαυτό τους και τη ζωή τους όπως είναι οι αλβανοί, είναι άκρως επικίνδυνοι διότι δεν έχουν δεύτερες σκέψεις όπως εμείς. Ζουν χωρίς αύριο, ειδικά οι κακοποιοί και δε σκέφτοντε όπως εμείς τη ζωή τους. Μόνη λύση χαμηλό προφίλ και οπλοφορία. Το χαμηλό προφίλ για να μη δίνετε στόχο σε αλβανούς αλλά κυρίως στο κωλοκράτος που μας απαγορεύει παρανομώντας το συνταγματικό δικαίωμά μας να προστατεύουμε εαυτούς και περιουσίες, λες και μας προστατεύει αυτό και η οπλοφορία για να στέλνετε στον αγύριστο όποιον αλβανό σας κουνηθεί.

΄Κανένας δε μας φροντίζει και εδώ που ζούμε δεν πρέπει να περιμένουμε και βοήθεια από κανέναν.
Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Αν κάποιοι την έπεφταν σε κάποιον μπροστά μου, αμφιβάλλω αν θα έκανα κίνηση για να βοηθήσω. Δυστυχώς, θα φοβόμουνα.
Έτσι όμως δεν πρέπει ούτε κι εγώ να περιμένω βοήθεια ούτε από άνθρωπο αλλά σίγουρα ούτε και από το κράτος.

Επισκέπτης
ενας μεγαλος στρατηγος ειχε πει πριν χιλιαδες χρονια οτι η υπερτατη τεχνη ειναι να νικας τον αντιπαλο χωρις μαχη...

Επισκέπτης
΄Κανένας δε μας φροντίζει και εδώ που ζούμε δεν πρέπει να περιμένουμε και βοήθεια από κανέναν.
Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Αν κάποιοι την έπεφταν σε κάποιον μπροστά μου, αμφιβάλλω αν θα έκανα κίνηση για να βοηθήσω. Δυστυχώς, θα φοβόμουνα.
Έτσι όμως δεν πρέπει ούτε κι εγώ να περιμένω βοήθεια ούτε από άνθρωπο αλλά σίγουρα ούτε και από το κράτος.
ατομικιστικη κοινωνια ε?τι να κανεις,μονο να ελπιζεις μπορεις και να χαιρεσαι οτι σου προσφερεται απλοχερα απο την ιδια τη φυση που εσυ καταστρεφεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom