Ελευθεριος Μακριδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
το βρεικαμε τελικαα?προφιλ να στειλουμε μνμ?
το βρεικαμε τελικαα?προφιλ να στειλουμε μνμ?
Έχω μια αφελή απορία. Δεν ξέρω πόσοι εξ υμών έχετε Telegram (κάτι σαν Viber/WhatsApp, αλλά χωρίς διαφημίσεις και με περισσότερη ασφάλεια από το 2ο. Επίσης, open source -με εξαίρεση μέρη του official client).
Αυτή η εφαρμογή, στην έκδοση για Android/iOS (αλλά ποιός τους χέζει τους fanboys ), με τα Location Services ανοικτά, σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις scan για άλλους χρήστες (οποιαδήποτε αναφορά στον Κ. Σημίτη, τον λογιστάκο της πούτ...εε....της καρδιάς μας, είναι τυχαία). Εκεί θα βρεις διάφορους κακομοίρηδες, δροσερά αγόρα (σχετικά λίγα, πως το έπαθαν!) και ΑΠΕΙΡΕΣ τσόντες. Αν τους στείλετε μήνυμα:
1. απαντούν και εξαφανίζονται και αν ξαναστείλεις κάτι, το ίδιο. Εν ολίγοις, δεν μένουν online για την συνομιλία, αλλά μπαινοβγαίνουν
2. όλες απαντούν σαν ρομποτάκια. Σπανίως σε ελληνικά (και κάνει μπαμ ότι παίζει translator), κυρίως αγγλικά κ.λπ.
3. όλες κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις και με την ίδια σειρά:
α) που είσαι (αν και θα έπρεπε να το ξέρουν, αφού και το δικό τους Telegram ταίριαξε με βάση το proximity)
[όπου και να είσαι, τελικά είναι κοντά σου! ]
β) τι ψάχνεις
γ) πόση ώρα [οκ, ο τιμοκατάλαγος ποικίλλει]
δ) ΔΕΝ πληρώνονται με μετρητά (γιατί όλες, οι κακομοίρες, την έχουν πατήσει) και δέχονται prepaid (Steam, -τι στον πούτσο είναια αυτό;) Apple, PayPal.
Ερώτηση: υπάρχει κάποιος φουκαράς που την έχει «πατήσει»;
Aν σε χαλάει, σταμάτα να αυνανίζεσαι.
μου κανει εντυπωση το πληθος και η ομοιοτητα των περιπτωσεωνΥπάρχουν τουλάχιστον αλλά 2 θέματα για το ίδιο πράγμα.
Δεν είναι ούτε καινούριο το telegram, ούτε καινούρια απάτη.
Σαφώς και υπάρχει κόσμος που την πατάει με τέτοιες μουφες.
Δεν είμαι του «αθλήματος» αλλά τα ερασιτεχνικά τα ακούω βερεσέ... ή είσαι κυρία μου πουτάνα ή όχι.Εμένα με είχε ψωνίσει ένα ξεκολακι από το fb αρχικά και αμέσως στο telegram μου έστειλε δύο φωτογραφίες όχι γυμνό και ξεκινήσαμε να κλείσουμε ραντεβού, έλεγε και καλά ότι δεν ήταν του επαγγέλματος αλλά ερασιτέχνης εγώ ήμουν διστακτικός μέχρι που κλείσαμε τιμή για συνάντηση 80€ για μια ώρα ( βοήθεια για πληρωμή εξόδων το έλεγε) να πω την αλήθεια ήμουν σχεδόν έτοιμος να ξεκινήσω για το hotel μέχρι που δύο ώρες πριν το ραντεβού μου έστειλε ότι είχε κάποιο πρόβλημα και χρειαζόταν οπωσδήποτε μια προπληρωμενη κάρτα 20€ για να ξεκινήσει να έρθει περιττό να πω πως πήρε τα αρ*****α μου τι είχαμε τι χάσαμε, από ότι κατάλαβα είναι συνηθισμένη πρακτική και αυτή
Αυτή μάλλον δεν ήταν ούτε πουτανα, κλεφτρονι θα την έλεγα, προσπάθησε και ότι πιάσει, αν ήταν του επαγγέλματος πιστεύω θα ερχόταν στο hotel να τα πάρει ή θα ανέβαζε την τιμήΔεν είμαι του «αθλήματος» αλλά τα ερασιτεχνικά τα ακούω βερεσέ... ή είσαι κυρία μου πουτάνα ή όχι.
ε καλα..σε δυσκολες καταστασεις (που δεν θα ξεφευγε) μπορει να τον ετρωγε...χαχαΑυτή μάλλον δεν ήταν ούτε πουτανα, κλεφτρονι θα την έλεγα, προσπάθησε και ότι πιάσει
Αν ηταν γυναικα/κοπελα κι οχι κανας μαντραχαλοςΑυτή μάλλον δεν ήταν ούτε πουτανα, κλεφτρονι θα την έλεγα, προσπάθησε και ότι πιάσει, αν ήταν του επαγγέλματος πιστεύω θα ερχόταν στο hotel να τα πάρει ή θα ανέβαζε την τιμή
Τι να σου πω... πάντως οι φωτογραφίες και τα reels που έχω δει, αν και 100% από εξωτερικό, δείχνουν γυναίκες.Αν ηταν γυναικα/κοπελα κι οχι κανας μαντραχαλος
Όλα είναι πιθανά, αλλά στο φωνητικό μύνημα ακουγόταν σαν γυναίκα που ταίριαζε με την ηλικία και την καταγωγή που είχε γράψειΑν ηταν γυναικα/κοπελα κι οχι κανας μαντραχαλος
υπάρχουν και προγράμματα που αλλάζουν φωνή.Όλα είναι πιθανά, αλλά στο φωνητικό μύνημα ακουγόταν σαν γυναίκα που ταίριαζε με την ηλικία και την καταγωγή που είχε γράψει
Ή είσαι κυρία μου πουτάνα, ή όχι.