Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 438
- Πόντοι
- 21
Δουλευουν τελεγκραμ κοπελες του ανατολικου κυριως μπλοκ Αν σου ζητησουν προπληρωμες κτλ καλυτερα αποφυγε το
Δίνει κανονικές απαντήσεις; έχει συνοχή ο λόγος ή είναι τύπου αυτοματοποιημενα μηνύματα;Ούτε εγώ το ήξερα και μπήκα από περιέργεια.
Ξεκίνησα με 2 συνομιλία, μάλλον fake.
Η μια πάντως μιλάει Ελληνικά
Απαντήσεις από translator. Στα Αγγλικά τα είπαμε καλύτερα. Αλλά ζητούσε κάρτα στη συνάντηση και δεν δεχόταν videocall οπότε την (τον) έστειλα.Δίνει κανονικές απαντήσεις; έχει συνοχή ο λόγος ή είναι τύπου αυτοματοποιημενα μηνύματα;
Από όλο τον κόσμο δουλεύουν telegram...Δουλευουν τελεγκραμ κοπελες του ανατολικου κυριως μπλοκ Αν σου ζητησουν προπληρωμες κτλ καλυτερα αποφυγε το
Δεν ειμαι τρομπας αλλα θα σου απαντησω, ναι γι' αυτορε τρόμπες ... για το τέλεγκραμ με τη σαϊτα λέτε ... το app επικοινωνίας τύπου viber στα κινητά ;;
χάνω κάτι ;
Ισχύει ότι είναι δημοφιλές κυρίως προς Ρωσία/Ουκρανία.Δουλευουν τελεγκραμ κοπελες του ανατολικου κυριως μπλοκ Αν σου ζητησουν προπληρωμες κτλ καλυτερα αποφυγε το
Γιατί αυτά ψυχή δεν έχουνε?Μπήκα κι εγώ από περιέργεια.
Μόνο κάτι κροσάκια βλέπω.
Μού έτυχε κι εμένα μέσω Telegram... γυναικάρα ... στα 6χλμ... μίλαγε Αγγλικά-Γαλλικά ... άψογη και γρήγορη συνεννόηση, τιμές νορμάλ, πλήρης και ξεκάθαρη περιγραφή υπηρεσιών, πήγα να το πιστέψω, ζήτησε Steam Card, το έψαξα λίγο, δεν την έχω ξαναχρησιμοποιήσει, αντιπρότεινα παραδοσιακή πληρωμή με μετρητά κατά την συνάντηση, εδώ και 48ώρες δεν απάντησε...και δεν πιστεύω να απαντήσει. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς αυτή την κάρτα;Ρε παιδιά ! Προσοχή είναι κατά βάση απατεώνες. Θέλουν απλά να τους στείλεις καμιά paysafe και άντε γεια.
Γνωστό μου ( πολύ καλό παιδί αλλά δε το έχει με τη τεχνολογία ) """ μια """ εκεί τον έφαγε 800 ευρώ.
Και γω μίλησα με 2-3 που ζητούσαν το ίδιο.Μού έτυχε κι εμένα μέσω Telegram... γυναικάρα ... στα 6χλμ... μίλαγε Αγγλικά-Γαλλικά ... άψογη και γρήγορη συνεννόηση, τιμές νορμάλ, πλήρης και ξεκάθαρη περιγραφή υπηρεσιών, πήγα να το πιστέψω, ζήτησε Steam Card, το έψαξα λίγο, δεν την έχω ξαναχρησιμοποιήσει, αντιπρότεινα παραδοσιακή πληρωμή με μετρητά κατά την συνάντηση, εδώ και 48ώρες δεν απάντησε...και δεν πιστεύω να απαντήσει. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς αυτή την κάρτα;
Νά μάθουν οι εισαγόμενες ότι εδώ είναι "Βαλκάνια" καί περνάει τό μετρητό... αλλιώς εμείς σταθερά στο ντόπιο πράμα... νά μένει καί τό χρήμα στην τοπική οικονομίαΚαι γω μίλησα με 2-3 που ζητούσαν το ίδιο.
Τις έσβησα όλες + μερικές ακόμα περίεργες.
Καλά τα ΡωσοΟυκρανόμουνα "κουμπάρε" δεν λέω...αλλά είναι άλλο πράμα να έχεις από κάτω μια κόρη-κορού και να της μιλάς για τα όμορφα τα μαύρα της τα μάτια...είμαστε και αισθηματίες γμτ.Ισχύει ότι είναι δημοφιλές κυρίως προς Ρωσία/Ουκρανία.
Αλλά πλέον το χρησιμοποιούν και σε πολλές άλλες χώρες.
Εδώ Κύπρο είναι δεύτερο πιο δημοφιλές μετά WhatsApp.
Όλες οι επαφές μου το έχουν.