Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.285
- Πόντοι
- 6.056
μαλιστα
μαλιστα
μαλιστα @Reznov πως τη κόβεις ;;;
170 την ώρα με αμφίβολο το αν θα περάσεις καλά και το πως είναι στη πραγματικότητα … (ούτε ένα feedback μια κακή κριτική κάτι τέλος πάντων) η πόλη έχει πιάσει πάτο και η πουτσα μας έχει βγάλει νύχια ….
άρχισαν τα κρύα στην πόλη μου και πάνε σιγά σιγά τα παλτά;
Ρε φίλε εχει δεκάδες κριτικές απο Αθήνα τι χωρίς feedback? Επίσης προσωπο εχουν ανεβει στο φορουμ του χαγιατε ποσα βιντεο της απο youtube δλδ ελεος ψαχνουμε λιγο δεν θα σου δωσει κανείς μασημένη τροφή.170 την ώρα με αμφίβολο το αν θα περάσεις καλά και το πως είναι στη πραγματικότητα … (ούτε ένα feedback μια κακή κριτική κάτι τέλος πάντων) η πόλη έχει πιάσει πάτο και η πουτσα μας έχει βγάλει νύχια ….
Και ποιος σου είπε ότι γνώριζα ότι υπήρξε θαμώνας στην εκπομπή του χαγιάτε φίλε μου ;;;; Από εσένα μόλις το έμαθα και πριν μου το πεις εσυ στη καρτέλα με τα εσκορτς εδώ στο φόρουμ αν γράψεις μαγιά βγάζει τη καρτέλα της με καμία κριτική …Ρε φίλε εχει δεκάδες κριτικές απο Αθήνα τι χωρίς feedback? Επίσης προσωπο εχουν ανεβει στο φορουμ του χαγιατε ποσα βιντεο της απο youtube δλδ ελεος ψαχνουμε λιγο δεν θα σου δωσει κανείς μασημένη τροφή.
Δοκίμασε να γράψεις "ζυμομύκητας" ή έστω "διογκωτικός παράγοντας"αν γράψεις μαγιά βγάζει τη καρτέλα της
Που βρισκουμε κριτικες;Ρε φίλε εχει δεκάδες κριτικές απο Αθήνα τι χωρίς feedback? Επίσης προσωπο εχουν ανεβει στο φορουμ του χαγιατε ποσα βιντεο της απο youtube δλδ ελεος ψαχνουμε λιγο δεν θα σου δωσει κανείς μασημένη τροφή.