Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Ρε εγω με το κοντό ειμαστε η μερα με τη νύχταΧωρίς εσένα δεν υπάρχει νόημα
Ποσα μου δινεις για να βγω πρωτοχρονια μαζι του
Ρε εγω με το κοντό ειμαστε η μερα με τη νύχταΧωρίς εσένα δεν υπάρχει νόημα
Με ένα χιλιάρικο νομίζω είσαι εντάξει!!Ρε εγω με το κοντό ειμαστε η μερα με τη νύχτα
Θα βρω και γκόμενα του ζανούληΠότε θα πάμε για μπύρες εσύ εγώ και ο @Rebirthed Sapiens Sapiens αύριο μπορείς ; θα κεράσει και πιτογυρα ο Rebirthed!
Ίδιοι είμαστε ρε, αδέρφια !!Ρε εγω με το κοντό ειμαστε η μερα με τη νύχτα
Φιλε λιντερ βρισκω ξενους πολλους ακομη και στο μπρνο,εχει ανέβει το βιοτικό επίπεδο και εδω και η ψαλιδα γερμανια τσεχια ολο και κλείνει.Τσεχία είναι η απόλυτα fail χωρα απλά γιατί είναι δίπλα στη Γερμανία. Κάνεις δεν πάει Τσεχία μετανάστης οταν ξέρει ότι δίπλα θα κερδίσει τα πενταπλασια.. Ειναι σαν να πας μετανάστης στο Μεξικό.. Όταν δίπλα είναι η αμερικη
Ίδιοι είμαστε ρε, αδέρφια !!
Ελ Αλμπαν εκτός από Τίρανα και καμία βόλτα από Αθήνα έχεις πάει ποτέ σε άλλη χώρα;Γερμανία είναι η πιο σημαντική χώρα στην Ευρώπη. Χωρίς Γερμανία δεν υπάρχει βιομηχανία. Πρώτη επιλογή για μετανάστευση θα ήταν Αμερική και μετά Γερμανία.. Φυσικά από Γερμανία έχεις δυνατότητα για τουρισμό και γκόμενες σε άλλες γειτονικές χώρες. Πολωνία, Τσεχία πας με το αμάξι. Αλλά για μόνιμα. Νομίζω η Γερμανία είναι η πιο καλη χώρα στην Ευρώπη
τύπε λίντερ ΟΙ προσπάθειές σΟυ γενικότερα δεν έχουν εκτιμηθεί αρκετά στην ψηφοφορία για μαλάκα...Γερμανία είναι η πιο σημαντική χώρα στην Ευρώπη. Χωρίς Γερμανία δεν υπάρχει βιομηχανία. Πρώτη επιλογή για μετανάστευση θα ήταν Αμερική και μετά Γερμανία.. Φυσικά από Γερμανία έχεις δυνατότητα για τουρισμό και γκόμενες σε άλλες γειτονικές χώρες. Πολωνία, Τσεχία πας με το αμάξι. Αλλά για μόνιμα. Νομίζω η Γερμανία είναι η πιο καλη χώρα στην Ευρώπη
Σε περιμένω Πρωτοχρονιά μαζί με τον @Rebirthed Sapiens Sapiens να πάμε για πιτογυρο και γκόμενες όπως είπες ,αν δεν έρθεις θα είσαι κόταΦιλε λιντερ βρισκω ξενους πολλους ακομη και στο μπρνο,εχει ανέβει το βιοτικό επίπεδο και εδω και η ψαλιδα γερμανια τσεχια ολο και κλείνει.
Σε λιγα χρονια οι μισθοι θα ειναι ιδιοι
μπααααα, αν δεν πληρώσει 10ρικο το έχει σε κακό να γαμήσει...Σε περιμένω Πρωτοχρονιά μαζί με τον @Rebirthed Sapiens Sapiens να πάμε για πιτογυρο και γκόμενες όπως είπες ,αν δεν έρθεις θα είσαι κότα
Θα του κάνουμε δώρο και ένα μπουρδέλο στα 20€μπααααα, αν δεν πληρώσει 10ρικο το έχει σε κακό να γαμήσει...
Καλως τον κοσμογυρισμενο ονειροπολο.Ελ Αλμπαν εκτός από Τίρανα και καμία βόλτα από Αθήνα έχεις πάει ποτέ σε άλλη χώρα;
Έχει τόσο πλάκα που έχεις και άποψη για τη μετανάστευση για χώρες που δεν έχεις καν πατήσει το πόδι σου.
Τελικά που πήγες τύπε;
Έχω αλλάξει το σκεπτικό μου. Συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ αργά για να αλλάξω χώρα. Όλα τα σημεία αναφοράς μου στη ζωή είναι πλέον γαλλικά και δεν έχει και πολύ νόημα να αρχίσω μία νέα ζωή αλλού. Η καλύτερη εναλλακτική είναι να κρατήσω τη Γαλλία ως βάση και να κάνω διαμονές μακράς διαρκείας σε άλλα μέρη.
Σκέφτηκα λοιπόν να αρχίσω από την Ελλάδα, επειδή γνωρίζω πολλές γκόμενες από τα παλιά και κάποιες είναι χωρισμένες. Τώρα αυτές είναι 50άρες και έχει νόημα να κατέβω τώρα, όσο κρατιούνται κι αυτές κι εγώ κάπως καλά, γιατί περνάνε και τα χρόνια. Βρήκα γκαρσονιέρα στα Μυκονιάτικα (Άγιοι Ανάργυροι) και την έκλεισα για ένα χρόνο. Εννοείται ότι εκτός από τις γνωστές μου, θα κάνω κι άλλες γκομενοεξερευνήσεις εντός Αθηνών και επίσης και κάποια ταξίδια ανά την επικράτεια.
Θα έρχομαι τακτικά στο Montpellier για να κάνω μαζεμένα κάμποσα videos με τη βοσκοπούλα που έχουμε ένα προτζεκτ στο youtube και ξανά κάτω. Μετά από Ελλάδα μάλλον Βιέννη ως βάση για πρώην μπλοκ, αλλά είμαστε ακόμη μακριά για αυτό. Σε βάθος χρόνου σκέπτομαι να μεταφέρω τη γαλλική βάση από Montpellier σε Nice γιατί βολεύει καλύτερα αεροπορικώς.
Προς το παρόν θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σε θέματα επικοινωνίας και μετακίνησης. Τι πάροχο ιντερνέτ να βάλω, αν συμπεριλαμβάνεται και η τηλεφωνία σταθερή και κινητή κλπ. Επίσης για τη μετακίνηση, επειδή δεν έχει μετρό, τι είναι καλύτερο, απλό ταξί ή uber? Θα επανέλθω και με άλλες ερωτήσεις μέχρι να κατέβω, τα Χριστούγεννα.
Έχω αλλάξει το σκεπτικό μου. Συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ αργά για να αλλάξω χώρα. Όλα τα σημεία αναφοράς μου στη ζωή είναι πλέον γαλλικά και δεν έχει και πολύ νόημα να αρχίσω μία νέα ζωή αλλού. Η καλύτερη εναλλακτική είναι να κρατήσω τη Γαλλία ως βάση και να κάνω διαμονές μακράς διαρκείας σε άλλα μέρη.
Σκέφτηκα λοιπόν να αρχίσω από την Ελλάδα, επειδή γνωρίζω πολλές γκόμενες από τα παλιά και κάποιες είναι χωρισμένες. Τώρα αυτές είναι 50άρες και έχει νόημα να κατέβω τώρα, όσο κρατιούνται κι αυτές κι εγώ κάπως καλά, γιατί περνάνε και τα χρόνια. Βρήκα γκαρσονιέρα στα Μυκονιάτικα (Άγιοι Ανάργυροι) και την έκλεισα για ένα χρόνο. Εννοείται ότι εκτός από τις γνωστές μου, θα κάνω κι άλλες γκομενοεξερευνήσεις εντός Αθηνών και επίσης και κάποια ταξίδια ανά την επικράτεια.
Θα έρχομαι τακτικά στο Montpellier για να κάνω μαζεμένα κάμποσα videos με τη βοσκοπούλα που έχουμε ένα προτζεκτ στο youtube και ξανά κάτω. Μετά από Ελλάδα μάλλον Βιέννη ως βάση για πρώην μπλοκ, αλλά είμαστε ακόμη μακριά για αυτό. Σε βάθος χρόνου σκέπτομαι να μεταφέρω τη γαλλική βάση από Montpellier σε Nice γιατί βολεύει καλύτερα αεροπορικώς.
Προς το παρόν θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σε θέματα επικοινωνίας και μετακίνησης. Τι πάροχο ιντερνέτ να βάλω, αν συμπεριλαμβάνεται και η τηλεφωνία σταθερή και κινητή κλπ. Επίσης για τη μετακίνηση, επειδή δεν έχει μετρό, τι είναι καλύτερο, απλό ταξί ή uber? Θα επανέλθω και με άλλες ερωτήσεις μέχρι να κατέβω, τα Χριστούγεννα.
Μονο μαγαζιά με ρουχα κ τριτογενή τομέα οικονομίας εχει η μαρτυρική Κύπρο , ασε που κανα 6 μηνο βγάζεις τη μπεμπέλη απο τη ζέστη κ την υγρασία ..Μια καθημερινή Ρωσίδα για ψώνια με σούπερ μινι στα μαγαζιά στη Λεμεσό.
Και ας πάρουν υλικό για το σπίτι να παίξουν τα πουλάκια τους ο Ελ Αλμπαν και ο άλλος που νομίζει ότι κατκαταλαβαίνει τι γίνεται στις άλλες χώρες επειδή έμαθε 5 πράγματα για Τσεχία.
Άλλοι κάνουν Ζωάρα και κονομανε και άλλοι παίρνουν 1300€ και νομίζουν ότι κάτι κάνουν.
Αρε ναυάγια που έχει η ζωή.
Πριν δείξετε την ασχετοσυνη σας, διαβάστε λιγο τι γίνεται για να μη ρεζιλευεστε.Μονο μαγαζιά με ρουχα κ τριτογενή τομέα οικονομίας εχει η μαρτυρική Κύπρο , ασε που κανα 6 μηνο βγάζεις τη μπεμπέλη απο τη ζέστη κ την υγρασία ..
Απο μένα ρίχνω άκυρο στη Κύπρο ..
Το μονο θετικό οτι εχει ακομα ελληνες κ μιλάνε ελληνικά οποτε μπορεις να πας 2-3 μέρες κ μετα να γίνεις λαγός για να μη ψοφήσεις απο τη ζέστη
Ευχαριστώ, George!Καλως να μας ερθεις Καλογερε, πιστευω δε θα το μετανιωσεις.
Για ταξι προτεινω με κλειστα ματια FREENOW, οτιδηποτε αλλο ειναι περιττο.
Για ιντερνετ νομιζω πανω κατω και οι 3 το ιδιο ειναι (NOVA, Vodafone, Cosmote) κανε ενα τηλεφωνο και στις 3, πες τι ζητας (λογικα πακετο ιντερνετ + σταθερο + τηλεοραση + κινητο) και παρε προσφορες. Αν σε ενδιαφερει η τηλεοραση πολυ, νομιζω πως η σειρα ειναι Cosmote > Nova > Vodafone ειδικα αν σε ενδιαφερουν τα αθλητικα
Αγιοι Αναργυροι αγαπημενη περιοχη και με αρκετα ενδιαφεροντα τριγυρω (Μπουρναζι, Νεα Φιλαδελφεια, κλπ)
Τις προαλλες διαβαζα καπου μια κουβεντα για πολεις και καποιοι εκθειαζαν το Μονπελιε ως διαμαντακι της Μεσογειου, δε θυμαμαι περισσοτερες λεπτομερειες
Ευχαριστώ τύπε Ναβουχοδονόσορα,Κινητό μόνο Cosmote
Σταθερό κάθε πάροχος έχει την περιοχή του. Για τους Αγίους δεν γνωρίζω.
Ταξί δεν έχω ιδέα. Πάντως το free now είναι κανονικό taxi στις χρεώσεις.
Για φαγητό σε ενδιαφέρει;
Στη FREENOW, μπαινεις στην εφαρμογη, πατας που θελεις να πας (το που εισαι το ξερει ηδη) και σου βγαζει μια εκτιμηση κοστους, πχ 8-12 ευρωΕυχαριστώ, George!
Με το ταξί με ενδιαφέρει να προπληρώνω τη διαδρομή από κινητό για να μην έχω δυσάρεστες εκπλήξεις από τους κλασικούς ταξιτζήδες που μπορεί να αλλάζουν τη διαδρομή για να γράψει το κοντέρ περισσότερα. Από ό,τι κατάλαβα έχουνε μπει διάφορες εταιρείες στη αγορά και δεν είναι όπως παλιά.