Παπούς Παράξενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μ'αυτο που εγραψες ειναι σαν να μου λες οτι οι φωτογραφιες που βλεπεις ειναι ψευτικες η πλασματικες!!!
Οταν το εν λογο ''γραφειο'' σου πασαρει φωτογραφιες απο κοπελες χωρις προσωπο,με φωτοσοπ(προσοχη σε αυτο που γραφω,γιατι η Μαρια εχει μαγαλυτερη κοιλια κι απο τον Φακιρη)σου λεει οτι ειναι 1,80+ και μετα απο 2 μερες σου λεει εγινε λαθος,απανταει σε οτι θελει και δεν εχει διευκρινισει ακομα τι ειναι το ''κλασικο'' σεξ και τι το σπεσιαλ,αλλες τιμες βλεπεις στο εσκορτνιουζ και αλλες σ'αυτους
Πρεπει καποιος να κανει τον κασκαντερ για να μαθει αυτα που φωναζω εδω και 2-3 μερες???
Και τι,ειπε ο Φακιρης να δωσουμε χρονο στο ''γραφειο'' για ποιο λογο ρε Φακιρη(που εισαι και ασχετος απο κωλομπαρα)για να εχει 7(δε θα πω παραπανω)πελατες τη μερα???
7*140=980*30=29400ε το μηνα!!!
Και ο τσιπρας ψαχνει που ειναι τα λεφτα...
εγω αζα ξερεις γιατι χαλαστηκα περισσοτερο γιατι δεν εχω κανενα λογο να επικρινω ενα γραφειο οταν ειναι αψογο και δεν παιζει με την νοημοσυνη μας.
δεν μπορω να καταλαβω ομως τι γινεται εδω στη θεσσαλονικη με τα γραφεια και υποτιμουν τοσο πολυ τη νοημοσυνη μας δλδ για προβατα μας περνανε και δεν μας σεβονται ως πελατες καθολου.
γιατι οποιος δεν σεβεται τον πελατη στο τελος νυχτα φευγει σε οτι επαγγελμα και αν ειναι αυτο. αλλα αυτοι επειδη προφανως δεν ειναι σωστοι επαγγελματιες γι' αυτο και εχουμε αυτα τα αποτελεσματα.
εγω δεν ξανα γραφω αλλο σ' αυτο νημα γιατι αρκετη αξια τους εδωσα και βλεπω οτι δεν λενε να βαλουν μυαλο με τις απαντησεις που δινουν και προκαλουν μονο αλαζονεια και εμπαθεια προς τους μελλοντικους πελατες.
αυτα και τελος