Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.494
- Πόντοι
- 8.346
Έχεις καρτέλα από Αθήνα??Η τελευταία επιλογή σας είναι η απόδειξη ότι φέρνετε όλες τις τελευταίες επιλογές της Αθήνας.
Έχεις καρτέλα από Αθήνα??Η τελευταία επιλογή σας είναι η απόδειξη ότι φέρνετε όλες τις τελευταίες επιλογές της Αθήνας.
Έχεις καρτέλα από Αθήνα??
δεν φτανει που δεν εχει πατησει τα 40 εχεισ και απαιτησεισ lolΗ τελευταία επιλογή σας είναι η απόδειξη ότι φέρνετε όλες τις τελευταίες επιλογές της Αθήνας.
Λοιπόν συνάδελφε η λιγια είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα !!!!Αυτή η λιγια έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες που ανεβάζει το
Club??
Λοιπόν συνάδελφε η λιγια είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα !!!!
φουλ διάθεση φουλ ρομαντισμός φουλ γούστα τα έχει ολλα !!!
Είναι τούμπανο..
Στα του προσώπου έχω άβαφη την είχα αλλά είναι ωραίο πρόσωπο σίγουρα με μακιγιάζ είναι πολύ κοντά στις φώτο!!!
Απλά κράτα αυτο που θα σε πω
Αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά που δίνεις απίστευτη πιπα σάλιο γλείψιμο και χαμηλότερα!!!!
Τρελαααα....
Χαχα χαχαα όχι τα έχει τακΟ σκεμπες μπροστά είναι σα μαρσιπος ή κρατιέται ακόμα;
Χαχαχα όχι υπάρχουν τα έχει τα κιλάκια !!! Σε αρκετό βαθμό με τις φώτοΟ σκεμπες μπροστά είναι σα μαρσιπος ή κρατιέται ακόμα;
Αφου το λενε σε ολες τις κριτικές της. Εχει περιττά κιλά (κοιλια κ μπούτια) ,εσυ ακομα ρωτας για εμφάνιση?Άστο κατάλαβα χοντραδι θ είναι η λιγια για να συμφωνείς με το. Jormakka, για να μη πω επιεικώς χοντραδι
Ναι αλλά,για,κάποιον που γουστάρει τζουσιΑφου το λενε σε ολες τις κριτικές της. Εχει περιττά κιλά (κοιλια κ μπούτια) ,εσυ ακομα ρωτας για εμφάνιση?
Αν δεν πήγες αξίζει αδελφέ νιώθει πίστεψε με !!!!Αφου το λενε σε ολες τις κριτικές της. Εχει περιττά κιλά (κοιλια κ μπούτια) ,εσυ ακομα ρωτας για εμφάνιση?
Όχι το λέω με την έννοια ότι τα γλυψιματα σου τα παίρνεις .....Όπου διαβάζεις την φράση «αξιζει τα χρήματα», να υποπτεύεσαι. Είναι κλασική φράση executive producer.