Littlejohn
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 551
- Πόντοι
- 291
Κάποιοι από τους κάτω σαν να κουνιούνται ,χθες έστειλαν μέιλ ...2 ποστ πιο πανω ρωταο ακριβως το ιδιο... Σωραιος.
Κάποιοι από τους κάτω σαν να κουνιούνται ,χθες έστειλαν μέιλ ...2 ποστ πιο πανω ρωταο ακριβως το ιδιο... Σωραιος.
φιλε ηρεμησε....με 2 μυνηματα και κανεις κριτικη;γραψε κατι πρωτα(καμια κριτικουλα) πες μας και ποιος κλωνος εισαι και ασε τους πυροβολισμους.....ολια και κερυ ειναι 7-8αρια σε εμφανιση....στο κρεβατι τωρα ειναι θεμα γουστου του καθενος.οποτε χαλαρωσε λιγο το κορμακι σου που μπηκες με αλλο λογαριασμο και κανεις επιθεσεις..ναι;για τα τζιμανια του σαιτ με τισ πολλεσ εμπειριεσ και που δεν σηκωνουν μυγα στ σπαθι τουσ οταν καποιοσ πει αντιθετη αποψη απο την δικη τουσ... ναι γι σενα λεω μαλλια κ αζαζελ .εχετε βγαλει μεσο ορο στην κερρυ 7,6 σ εμφανιση και σωμα και υποστηριζατε οτι η ολια ειναι χαλια.κερασμενο ενα ραντεβου απο μενα στον οφθαλμιατρο.και γραψτε οτι εξυπναδα θελετε οτι ειμαι βαλτοσ απο εταιρει κ κανε φουσκα με τη μιξα σου,αντε περαστικα κ μην φοβαστε υπαρχουν γυαλια λειζερ.....
σπαλιαρα εσυ;ποια θελεις να σου φερουμε να γαμησεις λεγε;...θα στειλω αιτημα στο φιλος μας τον κινεζο να σου φερω κανενα μοντελο της βικτωριας...ελα κουκουβαγια μου με ματια που βλεπουν στο 100%η κερρυ μεγαλε ειναι σαν την μαρια την ασχημη,...οπωσ ειπα γι οφθαλμιατρο
μην το βλεπεις ετσι...αλλο τι πρεπει να γινεται και αλλο τι ισχυει....στη πραγματικοτητα ο καθενας ψαχνει να βρει αυτο που του λειπει...αλλος ψαχνει αγαπη(και ας μην υπαρχει)αλλος ψαχνει μονο καλο σεξ,αλλος ψαχνει μονο ομορφια κι ας ειναι κομοδινο...αλλος ψαχνει να βγαλει αγρια ενστικτα η πραγματα που δεν μπορει να κανει με τη γυναικα του...και γενικως υπαρχουν πολλων ειδων γουστα...τα οοποια ο καθενας στο μυαλο του εχει και ψαχνει να βρει στις ιεροδουλες....για αυτο δνε ειναι απολυτο αυτο π λες...και 9ρι να ειναι, υπαρχουν και με 30 ευρω. εγω το βρισκω μεγαλη βλακεια να δωσει καποιος πανω απο 50 ευρω για μια φορα σεξ.
μην αρχισετε παλι για χρονο, γλωσσοφιλα κλπ, αμα θες τετοια κανεις σχεση, στις ιεροδουλες παμε για αλλαγη και γιατι καποια μπορει να ειναι πιο ομορφη απο την δικη μας, μια στις 100 να κανει εξισου καλο σεξ οπως μια σχεση μας
ναι ρε γαμια μεγαλε οτι πεις....τους αλλους εκραζες ο ιδιος τα κανεις...ψυχιατρος λεγεται να το κοιταξεις....τραδουδα.εγω δεν λεω τ ασπρο μαυρο ομωσ.....περαστικα σασ.πολυ ψηλα στΑνταρ εχετε γι να δινετε 140 εθρω
Αν είχες αρχίδια θα τα έλεγες με τον κανονικό σου λογαριασμό, δεν θα έκανες κλώνο μια φορά το μήνα για να πετάς τη μαλακία σου....ρε γαμημένοι ψυχάκηδες δεν έχετε άλλη ζωή πέρα από τις πουτάνες, είστε και μεγάλοι άνθρωποι, δε ντρέπεστε λίγο;για τα τζιμανια του σαιτ με τισ πολλεσ εμπειριεσ και που δεν σηκωνουν μυγα στ σπαθι τουσ οταν καποιοσ πει αντιθετη αποψη απο την δικη τουσ... ναι γι σενα λεω μαλλια κ αζαζελ .εχετε βγαλει μεσο ορο στην κερρυ 7,6 σ εμφανιση και σωμα και υποστηριζατε οτι η ολια ειναι χαλια.κερασμενο ενα ραντεβου απο μενα στον οφθαλμιατρο.και γραψτε οτι εξυπναδα θελετε οτι ειμαι βαλτοσ απο εταιρει κ κανε φουσκα με τη μιξα σου,αντε περαστικα κ μην φοβαστε υπαρχουν γυαλια λειζερ.....
εχει μικρη ψωλη......μας παρακολουθει καιρο αλλα ειπε να σου την πει και εκανε λογαριασμο...ο μονος σκπος ητανε να στη πει γιατι δεν αντεξε αλλο την υποκρισια ο δικαστης ντρεντ.....ρε μαλακ τι πινουνε μου λες;Αν είχες αρχίδια θα τα έλεγες με τον κανονικό σου λογαριασμό, δεν θα έκανες κλώνο μια φορά το μήνα για να πετάς τη μαλακία σου....ρε γαμημένοι ψυχάκηδες δεν έχετε άλλη ζωή πέρα από τις πουτάνες, είστε και μεγάλοι άνθρωποι, δε ντρέπεστε λίγο;