Professoras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 1.011
Είδες κάπου να λέω ότι με πειράζει; Μια διαπίστωση έκανα. Εσύ τι ζόρι τραβάς; Κλώνος του γραφείου είσαι;και τι σε πειραζει?πλακα εχετε μερικοι
Είδες κάπου να λέω ότι με πειράζει; Μια διαπίστωση έκανα. Εσύ τι ζόρι τραβάς; Κλώνος του γραφείου είσαι;και τι σε πειραζει?πλακα εχετε μερικοι
Τί ακριβώς σε πείραξε; Δεν είπα κάτι κακό για το γραφείο σου, ούτε για τη μπεμπέκα. Απλά έχει αποθεωθεί η συγκεκριμένη στη Θεσσαλονίκη για ένα λόγο, ενώ αν διαβάσεις τις κριτικές της από Αθήνα θα δεις ότι εμφανησιακά είναι μια μετριότητα.εσυ τοσες κριτικεσ μια καλη κουβεντα δεν εχεισ πει......ολα σ φταινε
τ καραμελα τ γραφειο σ κ η μπεμπεκα σ αλλου.εδω δεν πιανουν.στισ φωτο στην αθηνα ναι εχεισ δικιο.πανε δεσ την καλυτερα ομωσ πωσ εχει γινει τωρα.κ οπωσ εσυ γραφεισ σχολια στ κριτικεσ τ αλλων κ τουσ λεσ πωσ η εμφαβιση τησ δεν ειναι γι 9 κ 10 ετσι μπαινω μ εγω κ σ την λεω αντε γιατι ολοι θεοο την εχετε δειΤί ακριβώς σε πείραξε; Δεν είπα κάτι κακό για το γραφείο σου, ούτε για τη μπεμπέκα. Απλά έχει αποθεωθεί η συγκεκριμένη στη Θεσσαλονίκη για ένα λόγο, ενώ αν διαβάσεις τις κριτικές της από Αθήνα θα δεις ότι εμφανησιακά είναι μια μετριότητα.
Εντάξει ρε Τόνι, μην κάνεις έτσι, και εγώ είχα ερωτευθεί την πρώτη μου ακαποτού αλλά δεν έκανα έτσι. Παρεπιπτόντως, υποθέτω ξέρεις να γράφεις κανονικά αλλά γράφεις έτσι επίτηδες...Τί ακριβώς σε πείραξε; Δεν είπα κάτι κακό για το γραφείο σου, ούτε για τη μπεμπέκα. Απλά έχει αποθεωθεί η συγκεκριμένη στη Θεσσαλονίκη για ένα λόγο, ενώ αν διαβάσεις τις κριτικές της από Αθήνα θα δεις ότι εμφανησιακά είναι μια μετριότητα.
το βρηκες κουλα.τωρα αραξεΕντάξει ρε Τόνι, μην κάνεις έτσι, και εγώ είχα ερωτευθεί την πρώτη μου ακαποτού αλλά δεν έκανα έτσι. Παρεπιπτόντως, υποθέτω ξέρεις να γράφεις κανονικά αλλά γράφεις έτσι επίτηδες...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[move][size=15pt]Super Hot[/size][/move] | [move][size=15pt]Super Hot[/size][/move] | [move][size=15pt]Super Hot[/size][/move] | [move][size=15pt]Super Hot[/size][/move] | [move][size=15pt]Super Hot[/size][/move] | [move][size=15pt]Super Hot[/size][/move] |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Λίγο σέβας ρε σεις, θα παρεξηγηθεί πάλι ο giorgos91 Νταλάρας και θα έχουμε αναγούλες...Γραφείο θα σου γαμησω την Ολια σήμερα! Να πάρω κ fanta για μετά??
|
|
[move][size=15pt]Super Hot[/size][/move] | [move][size=15pt]Super Hot[/size][/move] | [move][size=15pt]Super Hot[/size][/move] | [move][size=15pt]Super Hot[/size][/move] | [move][size=15pt]Super Hot[/size][/move] |
|
|
|
|
[move][size=15pt]Super Hot[/size][/move] | [move][size=15pt]Super Hot[/size][/move] | [move][size=15pt]Super Hot[/size][/move] | [move][size=15pt]Super Hot[/size][/move] | [move][size=15pt]Super Hot[/size][/move] | [move][size=15pt]Super Hot[/size][/move] |
μπραβο στους γονεις σου. Ωραια ανατροφη σου δωσανΛίγο σέβας ρε σεις, θα παρεξηγηθεί πάλι ο giorgos91 Νταλάρας και θα έχουμε αναγούλες...
πηρα πηρα. Εσυ μαθε να σεβεσαιΘα τους μεταφέρω τα συγχαρητήρια τύπε μου. Εντωμεταξύ πάρε χαρτάκι σειράς για την αγαπησιάρα σου...
Θα τους μεταφέρω τα συγχαρητήρια τύπε μου. Εντωμεταξύ πάρε χαρτάκι σειράς για την αγαπησιάρα σου...
|
|
|
|
|
|
πηρα πηρα. Εσυ μαθε να σεβεσαι
Γι' αυτό και εμείς ότι γουστάρουμε θα λέμε.τ καραμελα τ γραφειο σ κ η μπεμπεκα σ αλλου.εδω δεν πιανουν.στισ φωτο στην αθηνα ναι εχεισ δικιο.πανε δεσ την καλυτερα ομωσ πωσ εχει γινει τωρα.κ οπωσ εσυ γραφεισ σχολια στ κριτικεσ τ αλλων κ τουσ λεσ πωσ η εμφαβιση τησ δεν ειναι γι 9 κ 10 ετσι μπαινω μ εγω κ σ την λεω αντε γιατι ολοι θεοο την εχετε δει