enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.793
- Πόντοι
- 3.656
τυπε καποιοι μπαχαλεψαν τα ποιοτικοτατα νηματα του :S :S :S :S :S
τυπε ο χυστης αυτος απο την πολλη ποιοτητα που ειχαν τα νηματα του στο τελος αυτοκαταστραφηκε
τυπε καποιοι μπαχαλεψαν τα ποιοτικοτατα νηματα του :S :S :S :S :S
η κωλοτρυπιδα της γυναικας μου τοσα χρονια που την γαμαω δεν εχει μυρισει ποτε ασχημα, μπορει να μου το εξηγησει καποιος αυτο;
Μήπως έχεις χρόνια ιγμοριτιδα ?
Τύπε υπαρχουν καποια βραδια που το μπου κομ βγαζει τοσο γελιο οσο δεν θα εριχνες με την καλυτερη κωμωδια στο θεατρο ή τον κινηματογραφοΤο γέλιο που έχω ρίξει σε κάτι νήματα απόψε συμπεριλαμβανομένου αυτού εδω, δεν θα το είχα ρίξει 3 κωμωδίες αν έβλεπα. Να σται καλά ρε μάγκες
μπορει να βαζει παπι wc τυπε
τυπε πιανει πουρι? :S :S :Sμπορει να βαζει παπι wc τυπε
τυπε πιανει πουρι? :S :S :S
τυπε ο χυστης αυτος απο την πολλη ποιοτητα που ειχαν τα νηματα του στο τελος αυτοκαταστραφηκε
τυπε με το παπι wc δεν πιανει ουτε τερηδονα ουτε ουλιτιδα
:smoking:Tυπε ο Since1991 ειχε ανοιξει ταφο για τους μπαχαλακηδες.... :S :S
τυπε ο τυπος σινς1991 εχει σταματησει να νιωθει το οτιδηποτε εδω και καιρο
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=279064.0;attach=1022604;image[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τυπε ο Since1991 ειχε ανοιξει ταφο για τους μπαχαλακηδες αλλα τελικα μπηκε ο ιδιος μεσα. :S :S :S
αραξε white knight ολα καλα πήγαν με τη κοπέλα ακόμα φίλοι ειμαστεΆλλος ένα βανίλα που θέλει να βάλει και κωλόδάχτυλο. Έλεος. Τι νόμιζες ότι θα μυρίζε το χέρι σου ρε τύπε? Ανοιξιάτικο μπαξέ?
Κώλος είναι....σκατά βγαίνουν από κει..το πιθανότερο αμα χώσεις δάχτυλο να μυρίζει σκατίλα.
Ελπίζω να μην της δημιούργησες κανένα κόμπλεξ της κοπέλας (όπως συνηθίζουν όλοι οι αντιστοιχοι σαν και του λόγου σου). Τουλάχιστον σκέψου τον επόμενο που θα είναι βαρβάτος και θα θέλει να της σκίζει το γκρόβερ κάθε φορά που την παίρνει.
Ξεθαβω το θέμα διότι θέλω να καταθέσω χθεσινή εμπειρία..
Είχα πάει Θεσσαλονίκη και γαμησα μια φοιτήτρια από τα μεροι μου.
Θα μου πεις ολόκληρη Θεσσαλονίκη από το νησί βρήκες βρε μλκ γκομενα;;
Έτυχε!
Κοινή παρέα και γαμηθηκαμε μέσα σε 4 ωριτσες από την στιγμή που την γνώρισα.
Είναι μελαχρινή,1,70,ετών 22.ειναι όμορφο καυλακι.Ενα 7αρι η 8αρι θα της έβαζε κάποιος,ανάλογα τα γούστα.
Την ξεπάτωνα εκεί όσο έμεινα,κάθε μέρα.
Τέλος πάντων ήρθε και στο νησί για 5 ημέρες εχθές.Συνατνιομαστε λοιπόν και πάω να την γαμησω,μου είχε στείλει σε μνμ ότι γουστάρει ξέσκισμα από κωλο,ώπα λέω θα περάσουμε καλά.Ερχεται λοιπόν η ώρα να την γαμησω και ξεκινάω το γλύψιμο,μόλις κατευθύνομαι προς τα πίσω μου έρχεται η μπόχα και έχω μείνει παγωτό.Οχι ρε πούστη μου λέω από μέσα μου,τώρα τι να της πω;
Κάνω άλλη μια προσπάθεια για την τιμή μπας και γαμησπυμε κωλο και δεν μας περάσει για αδερφες αλλά δεν παλεύεται...συνεχειζω μπροστά όπου και εκεί δεν έβγαζε και την καλύτερη φρεσκάδα.Ειχα ξενερώσει τελείως μιας και είμαι περίεργος με την καθαριότητα.
Με τα πολλά γαμαω κανονικά μόνο και από την ξενερα μου δεν μπορούσα να χύσω.Γαμουσα 55 λεπτά.Το κοριτσάκι έπαθε πλακα,πρέπει να έχυσε καμία 10αρια φορές!
Η μαλακια της της βγήκε σε καλό.Ελα όμως που όμως μετά ήθελε και κωλο.Δεν της ειπα τπτ και το πήρα πάνω μου,της ειπα ότι ήμουν κουρασμένος και ότι δεν μπορούσα άλλο να γαμησω.
Τι λέτε ρε τύποι να της πω τπτ;
Και αν ναι πως να της το πω ευγενικά;
Κρίμα να πάει χαμένος τέτοιος πάτος,γαμω τους κωλους έχει.
Ξεθαβω το θέμα διότι θέλω να καταθέσω χθεσινή εμπειρία..
Είχα πάει Θεσσαλονίκη και γαμησα μια φοιτήτρια
μου είχε στείλει σε μνμ ότι γουστάρει ξέσκισμα από κωλο, ώπα λέω θα περάσουμε καλά.Ερχεται λοιπόν η ώρα να την γαμησω και ξεκινάω το γλύψιμο, μόλις κατευθύνομαι προς τα πίσω μου έρχεται η μπόχα και έχω μείνει παγωτό. Οχι ρε πούστη μου λέω από μέσα μου, τώρα τι να της πω;
ρε μυστη επρεπε να πεις οτι γουσταρεις ρομαντικο μπανιο μαζι
θεσσαλονικιος ειμαι, δωσε ινφο γιατι για εναν ωραιο κωλο μπορώ να παραβλεψω και την εσανς
κριμα να μεινει ο πατος της παραπονεμενος
Γιατί είναι βρωμύλες ελλεεινίδες τύπε, για αυτό πάνε με γύφτους και αραπάδες, και μετά απορούμε..Οι πατσαβούρες νομίζουν ότι επειδή είναι μουναρες ότι δεν θα αρνηθείς να τις γαμησεις με τπτ.Το έχω ξανασυναντήσει
και απορώ γιατί το κάνουν αυτό στον εαυτό τους και στον εκάστοτε τύπο που τις γαμαει.