Νέα

Εσάνς Κωλίλας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Επισκέπτης
Μας εχει τύχει να παμε για σουβλακια ή να παγωσουμε στο μπαλκονι?

Και τα δύο! Και για να ακριβολογώ έχω περάσει κάνα μισάωρο στο μπαλκόνι γιατί είχε ανέβει μία θειά της.
Τώρα, για σουβλάκια έχω πάει πολλές φορές...  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τύποι οταν ημουν 20 ετών φοιτητής,συζούσα με ένα μουνακι για 9 μήνες.
Επειδή λοιπόν μέναμε στο σπίτι μου αρκετές φορές έβαζα και πλυντήριο εγω.Το πιο ξενερωτο θέαμα ηταν οταν έβρισκα πάνω στα μικροσκοπικά στρινγκ της δόση καφε χρώματος  :vomit: :vomit: :vomit:
Το πιο περίεργο ηταν οτι ποτέ δεν μου είχε δώσει το δικαίωμα...προφανος το καταλάβαινε και αλλάζε η πλενοταν έγκαιρα.Αλλα μου γαμουσε την ψυχολογία,όσο μουναρα και να ηταν χαλιωμουν άσχημα στην σκέψη οτι την γλυφοκωλιαζω.
Τότε μολις συνειδητοποιησες οτι και οι μουναρες εχουν πεπτικο συστημα?

koproskulo21

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Κριτικές
17
Like
1.214
Πόντοι
2.300
Μπράβο και απο μένα παιδιά  για το σαιτ!!!!  Δίνετε ενα άλλο τόνο και φυσικά ανεβάζεται το επίπεδο στο Μπου!!!!!!!!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Επειδή λοιπόν μέναμε στο σπίτι μου αρκετές φορές έβαζα και πλυντήριο εγω.Το πιο ξενερωτο θέαμα ηταν οταν έβρισκα πάνω στα μικροσκοπικά στρινγκ της δόση καφε χρώματος  :vomit: :vomit: :vomit:
Το πιο περίεργο ηταν οτι ποτέ δεν μου είχε δώσει το δικαίωμα...προφανος το καταλάβαινε και αλλάζε η πλενοταν έγκαιρα.Αλλα μου γαμουσε την ψυχολογία,όσο μουναρα και να ηταν χαλιωμουν άσχημα στην σκέψη οτι την γλυφοκωλιαζω.
δεν εχεις δει την μπλουζα που αναγραφει οτι ακομη κ οι ωραιες γκομενες χεζουν. :grin: :orchestra:

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Εγώ πάλι νόμιζα οτι αναφερόταν σε ένα καλό single malt ουισκι που προφέρεται ακριβώς το ίδιο :headbaning1: :headbaning2:.

Συνημμένα

• caol-ila-12-year-old-whisky.jpg
    caol-ila-12-year-old-whisky.jpg
    16,6 KB · Εμφανίσεις: 28

Επισκέπτης
Εσάνς Κωλίλας. Το νήμα που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
μπορει να της ειχε χυθει ο καφες τυπε :S :S :S

Επισκέπτης
Βλέπω τώρα το θέμα ενός συγκεκριμένου CG ανοικτό και θυμάμαι κατά τη διάρκεια μίας - κατά τα υπόλοιπα - πετυχημένης συνεύρεσης μαζί της, όταν γύρισε στα τέσσερα, μου ήρθε μία διακριτική μυρωδιά κωλίλας. Ξέρετε, αυτή η μυρωδιά που "παραμένει" όταν πλυθεί ο κώλος όχι ακριβώς μετά από το χέσιμο άλλα αρκετή ώρα μετά και όχι με την απαιτούμενη σχολαστικότητα, με αποτέλεσμα να εγκαθίσταται εκεί και να ξεκινάει να εκπέμπεται μόλις ιδρώσει το σώμα. Πτοήθηκα και αναρωτήθηκα για το νόημα της ζωής για λίγα λεπτά, δεν το κάναμε ξανά στα τέσσερα εκείνη την ημέρα, δεν της είπα τίποτα. Τί κάνετε ή τί θα κάνατε εσείς σε αντίστοιχη περίπτωση?
συμβαίνει και στους καλύτερους κώλους τύπε

showman_80

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2018
Like
12
Πόντοι
0
ειχα γλυφοκωλιασει μια με κωλαρα στην φυλης ,απιστευτη αισθηση,μηδεν βρωμια

την ξαναπηρα προσφατα και δεν ξερω τι επαθε, ειχε περιοδο,νευρα,βαριοταν να πλυθει

γυρναει,πλησιαζει βαλβιδα,μου ηρθε ρε παιδια,μια αισθηση τυροκωλιλας ,την χαρακτηριστικη μυρωδια που εχει το ασπρο τυρι

οσο και κωλαρα να εχει η αλλη ξενερωνεις μετα

κωλιλα θα φας σιγουρα οσες εχουν δωσει κωλο αρκετες φορες

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
Βλέπω τώρα το θέμα ενός συγκεκριμένου CG ανοικτό και θυμάμαι κατά τη διάρκεια μίας - κατά τα υπόλοιπα - πετυχημένης συνεύρεσης μαζί της, όταν γύρισε στα τέσσερα, μου ήρθε μία διακριτική μυρωδιά κωλίλας. Ξέρετε, αυτή η μυρωδιά που "παραμένει" όταν πλυθεί ο κώλος όχι ακριβώς μετά από το χέσιμο άλλα αρκετή ώρα μετά και όχι με την απαιτούμενη σχολαστικότητα, με αποτέλεσμα να εγκαθίσταται εκεί και να ξεκινάει να εκπέμπεται μόλις ιδρώσει το σώμα. Πτοήθηκα και αναρωτήθηκα για το νόημα της ζωής για λίγα λεπτά, δεν το κάναμε ξανά στα τέσσερα εκείνη την ημέρα, δεν της είπα τίποτα. Τί κάνετε ή τί θα κάνατε εσείς σε αντίστοιχη περίπτωση?
η εσανς κωλιλας εμφανιζεται με τροφες που μαλακωνουν το χεσιμο και γιγαντωνεται με το πορδοκλασιμο.
στην ξεροκουραδιαση δεν παρατηρειται κατι τετοιο.

• Χαχα
Αντιδράσεις: dorcel

Επισκέπτης
Όταν το χάσετε, θα πηγαίνετε στο εσανς κωλιλας του κ. Since για να τα  λέτε.

Το cult νήμα του μπου! που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο. Μεγάλος θαυμαστής ο δι(άσημος) Blizardeye, που όπου βρεθεί και όπου σταθεί το αναφέρει με θαυμασμό!

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
το γουορνινγκ το ρουφηξες επειδη πηγες να την βγεις στα παππουδια η λογω τσακωμου με τρουμπακη;

Επισκέπτης
το γουορνινγκ το ρουφηξες επειδη πηγες να την βγεις στα παππουδια η λογω τσακωμου με τρουμπακη;

Το (Α)

Όταν αποφασίζουμε ότι ο κ. Since1991 και ο κάθε κ. Since1991 δεν ανήκει σε εμάς, αυτό σημαίνει ότι τον αγνοούμε παντελώς. Δεν θα γράφουμε δεκάδες σελίδες προσπαθώντας να τον πείσουμε να φυγει.
Ο συγκεκριμένος είναι τουλάχιστον τρολ. Μειωμένων δυνατοτήτων. Γι αυτό και δεν ασχολούμαι παραπάνω μαζί του.
Παλαιότερα πιο επίμονα νικς από αυτόν μπαναριστηκαν.
Τέρμα λοιπόν οι κουβέντες μαζί του.

Αναφέρθηκε όμως ο Blizard εχθές χωρίς κανένα λόγο σε εμένα και το νήμα "Εσάνς Κωλίλας", οπότε έκανα ένα μικρό ντου. Δεν σέβομαι τον Blizard και τον Πωπό και τον Τρομπάκη, απλά είναι 1-2 άνθρωποι εκεί στο συγκεκριμένο νήμα που είναι λογικοί οπότε αποχώρησα γρήγορα και με ευγένεια, που τώρα πια δεν τους αρμόζει. Και όταν λέω "αποχώρησα με ευγένεια", το εννοώ:

Επισκέπτομαι πότε πότε το νήμα σας και διαβάζω, όπως κάνετε λογικά και εσείς σε άλλα νήματα. Πράγματι είστε κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζεστε περισσότερο και έξω από το μπου, αυτό είναι κάτι που κάθε λογικός επισκέπτης το καταλαβαίνει και φαντάζομαι, αποχωρεί χωρίς σχόλιο και χωρίς να ενοχλήσει. Είναι ένα νήμα χαμηλής αναγνωσιμότητας, ακριβώς για τους παραπάνω λόγους, είστε πράγματι μία παρέα. Απόλυτα σεβαστό. Δεν είχα επισκεφτεί ποτέ το νήμα σας, μπήκα πρώτη φορά τις γιορτές καταδιώκοντας τον Τρουμπάκη και τον Μπαρόκ, καθώς μπαχάλευαν "αυτόκλητοι" ένα δικό μου νήμα. Συνεχίζω να θέλω να σεβαστώ το νήμα σας, παρά τις όποιες άσχημες, εκτός ορίων άλλα και λεπτεπίλεπτα "ειρωνικές" κουβέντες έχω διαβάσει για εμένα εδώ. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε την λογική σας, σταματήστε τις ειρωνείες και τις αναφορές σε εμένα και βέβαια δεν θα έχω κανένα λόγο να επισκέπτομαι το νήμα σας. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom