Νέα

ερυθροφασίστες φοιτητές εμπόδισαν καθηγητές νά βγουν από τό γραφείο τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 456
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
'εχω πάψει νά ασχολουμ[size=30pt]ε[/size] μέ ζώα που θα πυροβολουσα π[size=30pt]οι[/size]ο εύκολα στό κεφάλι από τόν δολοφόνο του πατέρα μου...
Μα ναι,είναι προφανές.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Και ότι δεν ασχολήσε κ ότι είναι ζώα αντίθετα με εσένα. :grin:

Επισκέπτης
επειδη καποια χαζουλικα φασιστακια προσπαθουν να μας πεισουν οτι τελικα τα κομματα της αριστερας κυβερνανε την χωρα θα τους ελεγα να ειναι πιο προσεκτικοι στο τι και απο που τα διαβαζουν.
τους περνουν τις δουλειες,το ψωμι,τα σωβρακα και το μονο που τους νοιαζει ειναι τι κανουν οι φοιτητες.για το νομο πλαισιο δεν θα πω αν ειναι καλος η κακος γιατι δεν γνωριζω.να ειναι υπερ του εργαζομενου-απλου φοιτητη δεν θα πονταρα ουτε μισο ευρω.νομοθετης παπαδιαμαντοπουλου=σχολεια χωρις βιβλια αλλα με cd του αντρα της(τυχαιο?)
την επομενη φορα που θα ονειρευεστε ομηριες και μπουκες μπατσων στα πανεπιστημια να περιμενετε διασταυρωση πληροφοριων και να μην καταπινετε αμασητο σανο.

Επισκέπτης
επισης προς mod να κλεισουν το θρεντ γιατι ειναι fake.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
@ xaros1982

Αυτό ισχύει;
(Μην σχολιάσεις το γελοίο του blog, δες το κείμενο και ποιος το υπογράφει).

Αυτό;

Θεωρείς ότι μπούκες, σπασίματα καλπών σε εκλογές, διακοπές συνελεύσεων με το τσαμπουκά, ομηρίες και χτισίματα-κλειδώματα καθηγητών από φοιτητές που δήθεν υπερασπίζονται το άσυλο και τις δημοκρατικές διαδικασίες, δεν γίνονται;

Μιας όμως και μίλησες για χαζούλικα φασιστάκια, πως θα χαρακτήριζες αυτούς που επιδίδονται σε τέτοιες πράξεις;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
επειδη καποια χαζουλικα φασιστακια προσπαθουν να μας πεισουν οτι τελικα τα κομματα της αριστερας κυβερνανε την χωρα θα τους ελεγα να ειναι πιο προσεκτικοι στο τι και απο που τα διαβαζουν.
τους περνουν τις δουλειες,το ψωμι,τα σωβρακα και το μονο που τους νοιαζει ειναι τι κανουν οι φοιτητες.για το νομο πλαισιο δεν θα πω αν ειναι καλος η κακος γιατι δεν γνωριζω.να ειναι υπερ του εργαζομενου-απλου φοιτητη δεν θα πονταρα ουτε μισο ευρω.νομοθετης παπαδιαμαντοπουλου=σχολεια χωρις βιβλια αλλα με cd του αντρα της(τυχαιο?)
την επομενη φορα που θα ονειρευεστε ομηριες και μπουκες μπατσων στα πανεπιστημια να περιμενετε διασταυρωση πληροφοριων και να μην καταπινετε αμασητο σανο.

Επομένως πώς εκφέρεις άποψη;
Διάβασε λίγο το νόμο, δες τί προβλέπει και μιλάμε...
Όσο για το ποιοι τρώνε σανό, τις ζημιές από τις καταλήψεις τις πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος και αυτός που θίγεται περισσότερο είναι ο φτωχός που δεν μπορεί να πάει ντηρή, αγγλία ή γεηλ...

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
επισης προς mod να κλεισουν το θρεντ γιατι ειναι fake.
ερυθροφασιστακι
βέβαια ότι ενοχλει τά ερυθροφασιστάκια είναι φακε
γνωστές σταλινικές πρακτικές
η ανακοίνωση τής πρυτανείας αναφέρει ότι έγινε εισβολή πολύ σωστά αστυνομικών δυνάμεων...
καί φυσικά ότι βρέθικαν καθηγητές σέ κατάσταη εξαναγκασμού σέ ομηρία....
'αλλωστε γί αυτο ειδοποιήθικε η αστυνομία...

Επισκέπτης
@ xaros1982

Αυτό ισχύει;
(Μην σχολιάσεις το γελοίο του blog, δες το κείμενο και ποιος το υπογράφει).

Αυτό;

Θεωρείς ότι μπούκες, σπασίματα καλπών σε εκλογές, διακοπές συνελεύσεων με το τσαμπουκά, ομηρίες και χτισίματα-κλειδώματα καθηγητών από φοιτητές που δήθεν υπερασπίζονται το άσυλο και τις δημοκρατικές διαδικασίες, δεν γίνονται;

Μιας όμως και μίλησες για χαζούλικα φασιστάκια, πως θα χαρακτήριζες αυτούς που επιδίδονται σε τέτοιες πράξεις;
καθε εβδομαδα γινονται φοιτητικες συνελευσεις και εκει αποφασιζουν αν θα συνεχιστει η καταληψη.ποσο πιο δημοκρατικο?
τα σπασιματα ειναι ακυρα και πρεπει οι φοιτηες να περιφρουρησουν τις καταληψεις

Επισκέπτης
Επομένως πώς εκφέρεις άποψη;
Διάβασε λίγο το νόμο, δες τί προβλέπει και μιλάμε...
Όσο για το ποιοι τρώνε σανό, τις ζημιές από τις καταλήψεις τις πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος και αυτός που θίγεται περισσότερο είναι ο φτωχός που δεν μπορεί να πάει ντηρή, αγγλία ή γεηλ...
η θεση μου δεν ηταν για τον νομο αλλα για τις φαντασιωσεις καποιων ;) ;)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
η θεση μου δεν ηταν για τον νομο αλλα για τις φαντασιωσεις καποιων ;) ;)

Οι αντιδράσεις είναι για το νόμο...
Ρωτάω κάτι γνωστούς μου φοιτητές τί τους ενοχλεί στο νόμο και μου λένε "τα δίδακτρα"..
Όταν τους λέω ότι δεν προβλέπει δίδακτρα που λένε, δεν πειράζει, θα μπούνε κάποια στιγμή...
Μετά τους ρωτάω από αυτά που όντως προβλέπει ο νόμος και όχι αυτά που υποθέτουν ότι θα προβλέψει κάποιος άλλος νόμος, τί σας ενοχλεί και μου λένε με μια φωνή "το ν+2"...
Κάπου εκεί τους λέω να πάμε για καμια μπίρα γιατί δεν την παλευω να συνεχίσω...

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Ρωτάω κάτι γνωστούς μου φοιτητές τί τους ενοχλεί στο νόμο και μου λένε "τα δίδακτρα"..
Όταν τους λέω ότι δεν προβλέπει δίδακτρα που λένε, δεν πειράζει, θα μπούνε κάποια στιγμή...
Μετά τους ρωτάω από αυτά που όντως προβλέπει ο νόμος και όχι αυτά που υποθέτουν ότι θα προβλέψει κάποιος άλλος νόμος, τί σας ενοχλεί και μου λένε με μια φωνή "το ν+2"...

εσυ γιατι θες να ειναι ν+2 χρονια η σχολή?
εγω ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
To πιο γαμάτο είναι η κατάργηση των δωρεάν συγγραμάτων κ η αλλαγή σε ψηφιακή εκπαίδευση κ άλλα τέτοια ευρωπαϊκά...εκεί θα πέσει το πολύ γέλιο... μοιράζουν φωτοτυπίες στο τέλος.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
ισιε καποιες σχολες δεν τελειωνουν σε ν+2! ;) ;)
χαρακτηριστικο παραδειγμα οι μηχανολογοι μηχανικοι και οι αρχιτεκτονες του ΕΜΠ..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το χρονικό όριο σπουδών δεν εξυπηρετεί πραγματικά σε τίποτα κ δεν έχει να κάνει με το επίπεδο της σχολής που είναι ο λόγος ενός ορίου τάχα μου.

Κάποιοι τα παρατάνε όπως κ να'χει,κάποιοι τελειώνουν.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ισιε καποιες σχολες δεν τελειωνουν σε ν+2! ;) ;)
χαρακτηριστικο παραδειγμα οι μηχανολογοι μηχανικοι και οι αρχιτεκτονες του ΕΜΠ..

Τύπε, ξέρω αρκετό κόσμο που είχε τελείωσει αυτές τις σχολές όπως και τις ιατρικές (ακόμη πιο δύσκολες) σε ν+1 εξάμηνο και αυτό από καταλήψεις...
Ομολογώ ότι θα ήταν δικαιότερο το ν+1/2ν αλλά ρε γαμώτη, σε όλο τον κόσμο τελειώνουν τις σχολές στην ώρα τους, άντε κανά χρόνο παραπάνω...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Γιατί ο αιώνιος φοιτητής στέρησε τη θέση από κάποιον άλλον που ίσως είχε την πρόθεση να τελειώσει στην ώρα του... Τα λοιπά έχουν να κάνουν με τα λοτζίστικς των πανεπιστημίων...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Γιατί ο αιώνιος φοιτητής στέρησε τη θέση από κάποιον άλλον που ίσως είχε την πρόθεση να τελειώσει στην ώρα του... Τα λοιπά έχουν να κάνουν με τα λοτζίστικς των πανεπιστημίων...
Το εξηγείς-αναλύεις αυτό;;;

Έχει να κάνει ο αριθμός που θα μπουν με τον αριθμό που θα βγουν;;;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
καθε εβδομαδα γινονται φοιτητικες συνελευσεις και εκει αποφασιζουν αν θα συνεχιστει η καταληψη.ποσο πιο δημοκρατικο?
τα σπασιματα ειναι ακυρα και πρεπει οι φοιτηες να περιφρουρησουν τις καταληψεις

Μάλλον δεν διάβασες τα λινκ που σου έδωσα.
Βάζω όλο το κείμενο του δεύτερου:

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία στη γενική συνέλευση του συλλόγου φοιτητών στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για το αν θα παραμείνει ανοιχτή η Σχολή ή θα γίνει κατάληψη.

Πριν από λίγες ημέρες, την περασμένη Τετάρτη, σε μια από τις μαζικότερες συνελεύσεις που έχουν γίνει ποτέ στη σχολή, οι φοιτητές είχαν αποφασίσει με 70 ψήφους διαφορά να μη γίνει κατάληψη.

Εντελώς αντιδημοκρατικά οι υπέρμαχοι της κατάληψης συγκέντρωσαν υπογραφές για επανάληψη της συνέλευσης. Μία ώρα πριν από την ψηφοφορία έκλεισαν τις πόρτες και απαγόρευσαν σε περίπου 70 φοιτητές της σχολής να ψηφίσουν, καθυβρίζοντας τους. Αρνήθηκαν να γίνει έλεγχος ταυτοτήτων στην ψηφοφορία, προφανώς επειδή είχαν μεταφερόμενα τάγματα εφόδου. Κατάφεραν να κερδίσουν την ψηφοφορία με 15-20 ψήφους διαφορά, με πολύ μικρότερη συμμετοχή από την προηγούμενη συνέλευση.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Η ΕΚΟΦ και οι διορισμένοι της χούντας ωχριούν μπροστά σε αυτά τα φαινόμενα. Είναι καθήκον κάθε δημοκρατικού πολίτη να τα καταγγείλει και να αντισταθεί. Φτάνει πια. Οι καθηγητές της σχολής και οι πρυτανικές αρχές έχουν καθήκον να πάρουν θέση, εδώ και τώρα.

-«Πόσο πιο δημοκρατικό;»
-Πόσο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom