Νέα

ερυθροφασίστες φοιτητές εμπόδισαν καθηγητές νά βγουν από τό γραφείο τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 456
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μάλλον δεν διάβασες τα λινκ που σου έδωσα.
Βάζω όλο το κείμενο του δεύτερου:
Το λινκ οδηγει στο φατσομπουκι και θελει λογκαρισμα.

Απο που ειναι,απο το κινημα του ιντερνετ(χα,χα,χα)"ειμαι ενα αναρχιδο ακρομεσοδεκσοπουλο που δεν γουσταρω ΓΣ"μηπως?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ισιε καποιες σχολες δεν τελειωνουν σε ν+2! ;) ;)
χαρακτηριστικο παραδειγμα οι μηχανολογοι μηχανικοι και οι αρχιτεκτονες του ΕΜΠ..
για να τελειωσεις μια σχολη (πολυτεχνιο) στα 6 χρονια θα πω εγω!
θε πρεπει να σαι ΠΑΡΩΝ σε ολλα ! να τρεχεις ολλη μερα! να κανεις εργασιες συνεχως να διαβαζεις συνεχως να σαι φουλ στις σημειωσεις πολυ διαβασμαααααα πολυ εργασια..........ξανα μανα και απο την αρχη και γενικα να σαι χειροτερα απ οτι στην 3η λυκειου με ολλη μερα σχολειο και φροντιστηρια! αυτο το παραμυθι για 6 χρονακια τουλαχιστον!!
δεν μιλαμε για παρτακια καθημερινες!φοιτητικες βραδυες-ελληνικες βραδυες-μπουζουκια ή να πιασεις δουλεια!! ΕΚΕΙ ΤΟ ΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!! αν αρχισουν και σε παιρνουν απο κατω την πουτσησες ασχημα! οπως με τις επιταγες! μετα αν μπεις στον τηρεσια αντες βγες! αντε βγαλε την σχολη μετα! δεν θα ξερεις που να τρεξεις και που χρωστας!
:cheesy:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Απο που ειναι,απο το κινημα του ιντερνετ(χα,χα,χα)"ειμαι ενα αναρχιδο ακρομεσοδεκσοπουλο που δεν γουσταρω ΓΣ"μηπως?

A σόρρυ δεν ήξερα ότι δεν το εμφανίζει. Το κείμενο είναι προσωπικό σημείωμα του Πέτρου Παπασαραντόπουλου (). Διάβασε λίγο και θα καταλάβεις ότι μάλλον δεν πρόκειται για το κίνημα του ίντερνετ ούτε για κάνέναν τυχαίο «αγανακτισμένο».

Απάντα αν θες και επί της ουσίας. Είναι φασισμός αυτό που περιγράφει ή όχι;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ανάρχιδο από που και ως που αν πηγαίνει σε συνελεύσεις και εκτίθεται σε άτομα που θεωρούν λογικό να σπας και να καις αν ο άλλος είναι ιδεολογικός αντίπαλος;
Και ανάρχιδο από πού και ως που επειδή έχει άλλη άποψη;

Επισκέπτης
Μάλλον δεν διάβασες τα λινκ που σου έδωσα.
Βάζω όλο το κείμενο του δεύτερου:

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία στη γενική συνέλευση του συλλόγου φοιτητών στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για το αν θα παραμείνει ανοιχτή η Σχολή ή θα γίνει κατάληψη.

Πριν από λίγες ημέρες, την περασμένη Τετάρτη, σε μια από τις μαζικότερες συνελεύσεις που έχουν γίνει ποτέ στη σχολή, οι φοιτητές είχαν αποφασίσει με 70 ψήφους διαφορά να μη γίνει κατάληψη.

Εντελώς αντιδημοκρατικά οι υπέρμαχοι της κατάληψης συγκέντρωσαν υπογραφές για επανάληψη της συνέλευσης. Μία ώρα πριν από την ψηφοφορία έκλεισαν τις πόρτες και απαγόρευσαν σε περίπου 70 φοιτητές της σχολής να ψηφίσουν, καθυβρίζοντας τους. Αρνήθηκαν να γίνει έλεγχος ταυτοτήτων στην ψηφοφορία, προφανώς επειδή είχαν μεταφερόμενα τάγματα εφόδου. Κατάφεραν να κερδίσουν την ψηφοφορία με 15-20 ψήφους διαφορά, με πολύ μικρότερη συμμετοχή από την προηγούμενη συνέλευση.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Η ΕΚΟΦ και οι διορισμένοι της χούντας ωχριούν μπροστά σε αυτά τα φαινόμενα. Είναι καθήκον κάθε δημοκρατικού πολίτη να τα καταγγείλει και να αντισταθεί. Φτάνει πια. Οι καθηγητές της σχολής και οι πρυτανικές αρχές έχουν καθήκον να πάρουν θέση, εδώ και τώρα.

-«Πόσο πιο δημοκρατικό;»
-Πόσο;
δεν εχω φεισμπουκ και δεν το διαβασα

Επισκέπτης
A σόρρυ δεν ήξερα ότι δεν το εμφανίζει. Το κείμενο είναι προσωπικό σημείωμα του Πέτρου Παπασαραντόπουλου (). Διάβασε λίγο και θα καταλάβεις ότι μάλλον δεν πρόκειται για το κίνημα του ίντερνετ ούτε για κάνέναν τυχαίο «αγανακτισμένο».

Απάντα αν θες και επί της ουσίας. Είναι φασισμός αυτό που περιγράφει ή όχι;
Δεν μπορω,ειδα κατι Κυρκους(ζωη σε λογου μας),Ρηγες Φεραιους και αλλα τετοια αριστεροδημοκρατικιαρικα και εν γεννεσει πασοκιαρικα και επαθα μια σχετικη πλακα.

Οσο για το κειμενο που ποσταρισες εχει ξανασχολιαστει εδω μεσα,αν δεν κανω λαθος.

Παπαζολη,εσυ δεν ησουνα που εδωσες ανταποκριση απο Νομικη ΑΠΘ?

Επισκέπτης
Ανάρχιδο από που και ως που αν πηγαίνει σε συνελεύσεις και εκτίθεται σε άτομα που θεωρούν λογικό να σπας και να καις αν ο άλλος είναι ιδεολογικός αντίπαλος;
Και ανάρχιδο από πού και ως που επειδή έχει άλλη άποψη;
Σεβομαι απολυτα το δικαιωμα με τον νομο του να εχει ελευθερια αποψης και εκφρασης ο καθενας.

Σε αντιθεση με τον Αδωνακο...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Δεν μπορω,ειδα κατι Κυρκους(ζωη σε λογου μας),Ρηγες Φεραιους και αλλα τετοια αριστεροδημοκρατικιαρικα και εν γεννεσει πασοκιαρικα και επαθα μια σχετικη πλακα.

Οσο για το κειμενο που ποσταρισες εχει ξανασχολιαστει εδω μεσα,αν δεν κανω λαθος.

Δεν καταλαβαίνω. Αν ήταν κάποιος δεξιός ή πασόκος θα ήταν λογικό να κράταγες τις επιφυλάξεις σου για το σχόλιο του. Τώρα που τα λέει ένας άνθρωπος που έχει ένα αριστερό παρελθόν και παρόν πάλι «δεν μπορείς»;

Για το αν έχει ξανασχολιαστεί δεν το γνώρισα και για αυτό το έβαλα. Αν σε κουράζει κάτι τέτοιο μην το ξανασχολιάζεις, περιμένω μια απάντηση από τον χάρο 1982 και το έβαλα ως στοιχείο «δημοκρατικότητας» κάποιων αγανακτισμένων «αριστερών».

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μάλιστα,σε εμάς δεν υπήρξε τίποτα μεπτό εκτός από το μη επιτρεπτό σύμφωνα με τον νόμο της ίδια της κατάληψης ίσως.

Καταγγελίες μόνο ότι θα δούμε κ απειλές από την πανεπιστημιακή αρχή,ομοίως κ σε άλλες σχολές,για όλες δεν μπορώ να ξέρω πάντως.

Επισκέπτης
Δεν καταλαβαίνω. Αν ήταν κάποιος δεξιός ή πασόκος θα ήταν λογικό να κράταγες τις επιφυλάξεις σου για το σχόλιο του. Τώρα που τα λέει ένας άνθρωπος που έχει ένα αριστερό παρελθόν και παρόν πάλι «δεν μπορείς»;
Στα παπαρια μου το αριστερο ΠΑΡΕΛΘΟΝ οποιουδηποτε.
Εντελως πληροφοριακα.
Για το αν έχει ξανασχολιαστεί δεν το γνώρισα και για αυτό το έβαλα. Αν σε κουράζει κάτι τέτοιο μην το ξανασχολιάζεις, περιμένω μια απάντηση από τον χάρο 1982 και το έβαλα ως στοιχείο «δημοκρατικότητας» κάποιων αγανακτισμένων «αριστερών».
Ο παπαζολης απαντα στις αποριες σου ως αυτοπτης μαρτυς,ελπιζω να σε καλυπτει.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σεβομαι απολυτα το δικαιωμα με τον νομο του να εχει ελευθερια αποψης και εκφρασης ο καθενας.

Σε αντιθεση με τον Αδωνακο...

Σα να μου λες σέβομαι οποιαδήποτε άποψη αρκεί να μη διαφωνεί μαζί μου...

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μουνόπανα φασιστοαριστεροί ετοιμάζεστε για τον 4ο γύρο. Θα φάτε πούτσα όπως τότε στο συμμοριτοπόλεμο μουνόπανα :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Στα παπαρια μου το αριστερο ΠΑΡΕΛΘΟΝ οποιουδηποτε.
Εντελως πληροφοριακα.Ο παπαζολης απαντα στις αποριες σου ως αυτοπτης μαρτυς,ελπιζω να σε καλυπτει.

Ντάξει ρε μεγάλε χαλάρωσε και γράψτα όλα εκεί αν σε χαλάει.

Για κάποιους όμως είναι σημαντικό να ακούγονται αριστερές φωνές ενάντια στον φασισμό κάποιων δήθεν αριστερών-αναρχικών που ουσιαστικά προβοκάρουν το άσυλο και την δημοκρατία που τόσο πολύ υπερασπίζονται. Τουλάχιστον σε αυτές τις φωνές αναγνωρίζεται και η μη αντιδραστικότητά τους σε κάθε αριστερό.

Ο παπαζόλης ποιος είναι;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Χαίρω πολύ.

Ήσουν αυτόπτης μάρτυρας στα γεγονότα που περιγράφει ο Παπασαραντόπουλος; Αν τα έχεις ξαναγράψει στείλε κάνα λινκ να τα διαβάσω.

ΥΓ: Και ο Παπασαραντόπουλος αυτόπτης μάρτυρας δεν ήταν;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ισιε καποιες σχολες δεν τελειωνουν σε ν+2! ;) ;)
χαρακτηριστικο παραδειγμα οι μηχανολογοι μηχανικοι και οι αρχιτεκτονες του ΕΜΠ..

Σιγά μην θέλουν ν[sup]2[/sup].

Για να μην πούμε για το παράδειγμα της Δρόμας που τελείωσε σε ν-(1/2).......

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Χαίρω πολύ.

Ήσουν αυτόπτης μάρτυρας στα γεγονότα που περιγράφει ο Παπασαραντόπουλος; Αν τα έχεις ξαναγράψει στείλε κάνα λινκ να τα διαβάσω.

ΥΓ: Και ο Παπασαραντόπουλος αυτόπτης μάρτυρας δεν ήταν;
Όχι,μέσα στις καταλήψεις,μπορώ λοιπόν προφανώς να τα διαψεύσω αυτά τα συγκεκριμένα,ωστόσο:

Πρώτον: μαθαίνουμε πάντα για τους ''κακούς επαναστάτες'' κ ποτέ για τους πανεπιστημιακούς τίποτα.

Δεύτερον:Aπορώ γιατί ποτέ δεν φτάνει κάτι στα αυτιά μου ως φοιτητής κ δεν έχω δει ποτέ κάτι από την ''ζούγκλα των πανεπιστημιών-τα στέκια αναρχικών'' με βάση τις περιγαφές,μήπως κάποιοι έχουν μεγάλη φαντασία;;;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Όχι,μέσα στις καταλήψεις,μπορώ λοιπόν προφανώς να τα διαψεύσω αυτά τα συγκεκριμένα,ωστόσο:

Πρώτον: μαθαίνουμε πάντα για τους ''κακούς επαναστάτες'' κ ποτέ για τους πανεπιστημιακούς τίποτα.

Δεύτερον:Aπορώ γιατί ποτέ δεν φτάνει κάτι στα αυτιά μου ως φοιτητής κ δεν έχω δει ποτέ κάτι από την ''ζούγκλα των πανεπιστημιών-τα στέκια αναρχικών'' με βάση τις περιγαφές,μήπως κάποιοι έχουν μεγάλη φαντασία;;;

Σε ποιές καταλήψεις; Ήσουν στην κατάληψη της Νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης; Ήσουν στην συγκεκριμένη γενική συνέλευση; Τι απ'όσα λέει ο Παπασαραντόπουλος είναι ψέματα;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σε ποιές καταλήψεις; Ήσουν στην κατάληψη της Νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης; Ήσουν στην συγκεκριμένη γενική συνέλευση; Τι απ'όσα λέει ο Παπασαραντόπουλος είναι ψέματα;
Σε όλες ναι.

Αυτό που έγινε ήταν να μην επιτραπεί στον κόσμο που ήρθε ''μιλημένος'' 5 λεπτά πριν την ψηφοφορία να ψηφίσει για να σπάσει την κατάληψη.

Συμμετέχεις από την αρχή στην διαδικασία ή δεν το κάνεις,δηλαδή όσοι καθόμαστε εκεί 4-5 ώρες κ συζητάμε μαλάκες είμαστε;;; :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom