Νέα

ερυθροφασίστες φοιτητές εμπόδισαν καθηγητές νά βγουν από τό γραφείο τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 456
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
έτσι ακριβώς φίλε

ίσως το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ φαινόμενο στην ελληνική κοινωνία,πολύ χειρότερο από την οικονομική κρίση....

"κατάληψη","επιτροπή αγώνα","φοιτητικό κίνημα" κλπ μπαρούφες

Φαινόμενο που φυσικά το έφερε και αυτό το βρωμοΠΑΣΟΚ στη χώρα,το 91 επί Κοντογιαννόπουλου....

ΥΓ αυτά τα φασιστοειδή της αριστεράς,από πού στο διάολο αντλούν τόση δύναμη με 4% που έχουν?????
Τυπικό δείγμα :idiot: :uglystupid:,με τα τόσα σκούζει σαν τρελός για τις καταλήψεις κ το φοιτητικό(ο θεός κ η παναγία να το κάνει) κίνημα!!!

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
έτσι ακριβώς φίλε

ίσως το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ φαινόμενο στην ελληνική κοινωνία,πολύ χειρότερο από την οικονομική κρίση....

"κατάληψη","επιτροπή αγώνα","φοιτητικό κίνημα" κλπ μπαρούφες

Φαινόμενο που φυσικά το έφερε και αυτό το βρωμοΠΑΣΟΚ στη χώρα,το 91 επί Κοντογιαννόπουλου....

ΥΓ αυτά τα φασιστοειδή της αριστεράς,από πού στο διάολο αντλούν τόση δύναμη με 4% που έχουν?????
ΝΆΝΕ ΚΑΛΆ Η ΝΔ σου ΄
τί εκανε??

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αυτό που γίνεται σε σχολεία-Πανεπιστήμια είναι ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ και αδιανόητο για οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο

μια δράκα Ταλιμπάν υποκινούμενοι από ΚΚΕ-ΠΑΜΕ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις να καταδικάζει στο σκοτάδι χιλιάδες σπουδάστες

φυσικά υπέρ ιδιωτικών σχολείων,κολλεγίων και ξένων Πανεπιστημίων

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έλεγα να ενημερώσω από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στο φυσικό, αλλά τα "φυσικά" σας ένστικτα θα συνεχίσουν να ακολουθούν τις θέσεις του κόμματος σας, οπότε το κρίνω περιττό σαν κίνηση.

συνεχίστε να πετάτε μαλακίες εκατέροθεν.

ένα μικρό χιντ, οι καθηγητές του φυσικού απέρριψαν αίτηση 2 φοιτητών για μεταπτυχιακό επειδή ανήκαν στον αριστερό/αναρχικό χώρο. όλες τις άλλες χρονιές έπαιρναν 20 άτομα κοντά, φέτος πήραν 2 λιγότερους.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αυτό που γίνεται σε σχολεία-Πανεπιστήμια είναι ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ και αδιανόητο για οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο

μια δράκα Ταλιμπάν υποκινούμενοι από ΚΚΕ-ΠΑΜΕ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις να καταδικάζει στο σκοτάδι χιλιάδες σπουδάστες

Καλά ζωγραφίζεις....αυτό το τελευταίο το εξηγείς-αναλύεις λίγο.... :think: :huh:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
έλεγα να ενημερώσω από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στο φυσικό, αλλά τα "φυσικά" σας ένστικτα θα συνεχίσουν να ακολουθούν τις θέσεις του κόμματος σας, οπότε το κρίνω περιττό σαν κίνηση.

ένα μικρό χιντ, οι καθηγητές του φυσικού απέρριψαν αίτηση 2 φοιτητών για μεταπτυχιακό επειδή ανήκαν στον αριστερό/αναρχικό χώρο. όλες τις άλλες χρονιές έπαιρναν 20 άτομα κοντά, φέτος πήραν 2 λιγότερους.

δηλαδή ρε φίλε εσύ θα έπαιρνες για βοηθό σου κάποιον που επί 4 χρόναι σου είχε βγάλει τον αδόξαστο στις απεργίες????

και κάτι ακόμη.. μήπως δεν ήταν η πολιτική τοποθέτηση ο λόγος? μήπως είχαν βαθμούς ίσους με την φοιτητική σταθερά? μήπως είχαν κάνει καμμιά δεκαετία να πάρουν πτυχίο?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

αυτό που γίνεται σε μπουρδέλα-πανεπιστήμια είναι ασύλληπτο και αδιανόητο για οποιαδήποτε χώρα στο σύμπαν.

κάτι μπλε και πράσινα πουτανόσκυλα υποκινούμενοι από το πασοκ/νδ και τα μπουρδελοσπίτια τους, με αξιοκρατικές μεθόδους διανέμουν θέματα και λύσεις αυτών μερικές μέρες πριν τις εξετάσεις του εκάστοτε εξαμήνου, με αποτέλεσμα τα πτυχία και λοιπά κωλόχαρτα να δίνονται απλόχερα σε άεργους παρτάκιδες, γλυφοκωλάριους των βουλευτών.

οι δε καθηγητές, βουτηγμένοι στα σκατά της πολιτικής ξεπουλάνε τα πτυχία για τις θέσεις πρυτάνεων, αντιπρυτάνεων και προέδρων τμημάτων.

από την άλλη μεριά υπάρχει η ανάπηρη και καθυστερημένη αριστερά που μόνη λύσει στο όλο μπάχαλο έχει το σπάσιμο/κλείσιμο των σχολών.

όλοι αυτοί είναι παιδιά των γονιών τους και έχουν πάρει τις αρχές και τις αξίες από τα σπίτια τους. :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δηλαδή ρε φίλε εσύ θα έπαιρνες για βοηθό σου κάποιον που επί 4 χρόναι σου είχε βγάλει τον αδόξαστο στις απεργίες????

και κάτι ακόμη.. μήπως δεν ήταν η πολιτική τοποθέτηση ο λόγος? μήπως είχαν βαθμούς ίσους με την φοιτητική σταθερά? μήπως είχαν κάνει καμμιά δεκαετία να πάρουν πτυχίο?
Προφανώς κ ο λόγος αυτός ήταν,μην ψάχνεις να τους κατηγορήσεις για άλλους λόγους.

Γι'αυτό κ γω προσέχω να μην πολύ φαίνομαι.....φυλάω τα ρούχα μου. :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Καλά μιλάμε αυτό είναι τεράστια καταγγελία και ακόμη μεγαλύτερο σκάνδαλο εάν έγινε...

Απόρριψη για ιδεολογικούς λόγους...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Προφανώς κ ο λόγος αυτός ήταν,μην ψάχνεις να τους κατηγορήσεις για άλλους λόγους.

Γι'αυτό κ γω προσέχω να μην πολύ φαίνομαι.....φυλάω τα ρούχα μου. :grin:

αλήθεια καμμία πηγή περί του θέματος υπάρχει??? ας είναι και το indymedia

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αλήθεια καμμία πηγή περί του θέματος υπάρχει??? ας είναι και το indymedia
Τώρα περίμενε,θα το ανεβάσει σε λίγο ο Tsolias,θα το στείλει κ στην ελευθεροτυπία,τα νέα..... :headbang:

Τί λες μωρέ μαλέα;;;; :idiot: :uglystupid:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

για το συγκεκριμένο θέμα δε μιλάμε για απεργία.
η καταλήψεις αυτό τον καιρό έχουν ως στόχο τη διαμαρτυρία για τις αλλαγές στην παιδεία.
παιδιά που δεν έχουν να πληρώσουν για στέγαση και σίτηση, πετάχτηκαν κακήν κακώς έξω από τις εστείες.
ήδη αρκετά τμήματα έχουν αναστήλει την λειτουργία τους,
κόβονται κάποιες εξεταστικές για πολυετής φοιτητές, οι οποίοι κατά κόρων δουλεύουν παράλληλα με τις σπουδές τους
και έχουν μειωθεί σημαντικά οι θέσεις των καθηγητών στις σχολές, διδάσκουν μαθήματα χωρίς να είναι το αντικείμενό τους μόνο και μόνο για να συμπληρώσουν ώρες.

βέβαια οι συγκεκριμένοι μαλάκες το παρατραβάνε ως γνήσια ζώα που είναι, αλλά και οι καθηγητές δεν είναι άγιοι.

εμείς σαν τμήμα κάναμε 1 βδομάδα κατάληψη στην εξεταστική, μας έβαλαν τα μαθήματα των 9 ημερών(και του σ/κ) σε 5 μέρες και μας έγινε ο κώλος ΝΑΑΑ για να τα γράψουμε, και φυσικά την επόμενη ξεκίνησε το εξάμηνο, δηλαδή δεν κάτσαμε καθόλου.

ο τραμπουκισμός των φοιτητών έχει ως αποτέλεσμα τον τραμπουκισμό των καθηγητών και αντίστροφα(στο φυσικό)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τώρα περίμενε,θα το ανεβάσει σε λίγο ο Tsolias,θα το στείλει κ στην ελευθεροτυπία,τα νέα..... :headbang:

Τί λες μωρέ μαλέα;;;; :idiot: :uglystupid:

εγω ξέρω τι λέω.. εσύ ???

δηλαδή το Tsolias είναι το θέσφατο της ενημέρωσης και της καταγγελίας?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εγω ξέρω τι λέω.. εσύ ???

δηλαδή το Tsolias είναι το θέσφατο της ενημέρωσης και της καταγγελίας?
Φυσικά κ όχι.Αλλά κ να καταγγείλει το σκάνδαλο ώστε να το δεις κάπου ''επίσημα'' προφανώς δεν γίνεται,αν στροφάρει ακόμα κ δεν έχει σαπίσει καταλαβαίνεις τους λόγους.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Καλά μιλάμε αυτό είναι τεράστια καταγγελία και ακόμη μεγαλύτερο σκάνδαλο εάν έγινε...

Απόρριψη για ιδεολογικούς λόγους...
κάπου κυκλοφορούσε στο youtube ένα βίντεο με την ορκομοσία του μαρτίου(πριν 6 μήνες δηλαδή) και γιούχαραν οι φοιτητές τους καθηγητές για αυτό το λόγο.
ο κόσμος το έχει τούμπανο, αλλά κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να αποδειχθεί διότι οποιαδήποτε ώρα και στιγμή το συμβούλιο των καθηγητών που διαλέγει τους μεταπτυχιακούς μπορεί να απορρίψει χωρίς να λογοδοτήσει σε κανέναν οποιονδήποτε φοιτητή, ακόμα και να "μειώσει" των αριθμό των δικαιούντων.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ πάντως σε συναναστροφές με φοιτητές έχω ακούσει απίστευτα πράγματα.

Πραγματικά είναι ένα μπουρδέλο εκεί μέσα εάν ισύουν έστω και τα μισά από όσα μου έχουν καταγγελθεί.

Πρέπει να μπει έλεγχος και αξιολόγηση το συντομότερο δυνατόν...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εγώ πάντως σε συναναστροφές με φοιτητές έχω ακούσει απίστευτα πράγματα.

Πραγματικά είναι ένα μπουρδέλο εκεί μέσα εάν ισύουν έστω και τα μισά από όσα μου έχουν καταγγελθεί.

Πρέπει να μπει έλεγχος και αξιολόγηση το συντομότερο δυνατόν...
Μου αρέσει που την βρήκες πάλι αμέσως την λύση. :2funny:
Θα ελέχει-αξιολογεί ο πρασινογαλάζιος ρουφιάνος,τον πρασινογαλιάζιο εκλεκτό καθηγητή....εξαιρετικό. :cheesy:

Το θέατρο του παραλόγου.......

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μου αρέσει που την βρήκες πάλι αμέσως την λύση. :2funny:
Θα ελέχει ο πρασινογαλάζιος ρουφιάνος,τον πρασινογαλιάζιο εκλεκτό καθηγητή....εξαιρετικό. :cheesy:

Το θεάτρο του παραλόγου.......

Να κοπούν φαινόμενα τύπου κλείνω καθηγητές στα γραφεία τους, απαλλοτριώνω υπολογιστές και προβολείς, έρχομαι στην εξεταστική όποτε να' ναι και όποιον προλάβω να εξετάσω, οι υπόλοιποι φοιτητές ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ διότι έτσι γουστάρω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom