Νέα

ερυθροφασίστες φοιτητές εμπόδισαν καθηγητές νά βγουν από τό γραφείο τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 456
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Δεν φάνηκε διότι δεν ανταλάσσω ποστ με αυτόν που το έγραψε. Τουλάχιστον όχι όταν γράφει τραμπουκισμούς, όπλα, χεσίματα, αίματα κτλ.

Και ρωτάω ΕΣΕΝΑ!

Γιατί πόσταρες αυτό και εάν μπορείς να πέσεις ακόμη χαμηλότερα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εμένα με ενοχλούν.. το κακό είναι ότι γίνονται και από τις δύο πλευρές (λάκης-νάτσος πχ)
Ναι για τον νάτσο σας έχω δει να θίγεστε κ ενοχλείστε πολλάκις,για τον Λάκη όμως πότε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν φάνηκε διότι δεν ανταλάσσω ποστ με αυτόν που το έγραψε. Τουλάχιστον όχι όταν γράφει τραμπουκισμούς, όπλα, χεσίματα, αίματα κτλ.

Και ρωτάω ΕΣΕΝΑ!

Γιατί πόσταρες αυτό και εάν μπορείς να πέσεις ακόμη χαμηλότερα.
Είχες σκοπο δηλαδή να του τα πεις ένα χεράκι αλλά είδες το δικό μου ιερόσυλο ποστ κ προηγήθηκα ε;;;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Είχες σκοπο δηλαδή να του τα πεις ένα χεράκι αλλά είδες το δικό μου ιερόσυλο ποστ κ προηγήθηκα ε;;;

Αυτό κατάλαβες;

Αρχίζω ειλικρινά να αμφιβάλλω για την ικανότητά σου να αντιλαμβάνεσαι το νόημα κάποιου κειμένου...

Τέσπα...

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Όντως,έχω πολλά περιθώρια ακόμα να βελτιωθώ. :grin:

Ξεκινα με το να σεβεσαι τα πιστευω των αλλων και να μην τους προσβαλλεις :birdman:

Τουλαχιστον θα δειξεις ενα επιπεδο :birdman: εκτος αν δεν σε ενδιαφερει :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
για να συμβάλλω λίγο στην συζήτηση περί εκπαίδευσης

Περισσότερα από 200.000 ευρώ θα κοστίσουν οι βανδαλισμοί

Ξεπερνά τις 200.000 ευρώ το συνολικό κόστος των καταστροφών που έγιναν σε διάφορα σχολεία της χώρας, τα οποία τελούσαν υπό κατάληψη. Σε πολλές περιπτώσεις σχολείων η εικόνα είναι πλήρους ισοπέδωσης: κατεστραμμένα εργαστήρια πληροφορικής, κλεμμένοι υπολογιστές και θρανία, καμένοι τοίχοι, σπασμένες πόρτες και παράθυρα. Με στόχο τον περιορισμό των φαινομένων χθες το υπουργείο Παιδείας θέλησε να στείλει ένα σαφές μήνυμα ότι θα αναζητηθούν οι υπεύθυνοι των βανδαλισμών ώστε να γίνει καταλογισμός.

too late

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ξεκινα με το να σεβεσαι τα πιστευω των αλλων και να μην τους προσβαλλεις :birdman:

Τουλαχιστον θα δειξεις ενα επιπεδο :birdman: εκτος αν δεν σε ενδιαφερει :birdman:
Στον Λάκη απευθύνθηκα με το συγκεκριμένο ποστ,όχι σε όλους.

Όταν δεν σέβεται ο άλλος,δεν θα σεβαστώ κ γω.

Όταν δε βρεις το επίπεδο εδώ μέσα δείξτο μου κ εμένα. :2funny:

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Γιατι?Αφου με τη δραχμη θα φτιαχτεις λεμε...Για θυμησου.
ρε ηλίθιε φυσικό εγώ καί μερικοί άλλοι φυσικά καί θά επωφεληθούν
τί θά γίνει όμως μέ τούς υπόλοιπους......
αυτοί πουχουν τα λεφτα στην ελβετία θάρθουν νά ψωνίσουν τσάμπα.....
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

Ξεπερνά τις 200.000 ευρώ το συνολικό κόστος των καταστροφών που έγιναν σε διάφορα σχολεία της χώρας, τα οποία τελούσαν υπό κατάληψη. Σε πολλές περιπτώσεις σχολείων η εικόνα είναι πλήρους ισοπέδωσης: κατεστραμμένα εργαστήρια πληροφορικής, κλεμμένοι υπολογιστές και θρανία, καμένοι τοίχοι, σπασμένες πόρτες και παράθυρα. Με στόχο τον περιορισμό των φαινομένων χθες το υπουργείο Παιδείας θέλησε να στείλει ένα σαφές μήνυμα ότι θα αναζητηθούν οι υπεύθυνοι των βανδαλισμών ώστε να γίνει καταλογισμός.

too late
μετα αν πω παλι για το ασυλο καποιοι θα μου πουν εμενα τις γνωστες παπαρομαλακιες!!
ψιλα γραματα για καποιους αυτα!
το μονο πως τους νοιαζει ειναι πως θα χασουν τα μαθηματα και μετα τα αιτηματα!!
απορω πως καποιοι μαθητες-φοιτητες πανε να μας ξεγελασουν!??? λες και μεις δεν περασαμε απο θρανια??

τεσπα!
ασε τα παιδια να τσακωθουν με την ησυχια τους!! :cheesy:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

too late
μετα αν πω παλι για το ασυλο καποιοι θα μου πουν εμενα τις γνωστες παπαρομαλακιες!!
απορω πως καποιοι μαθητες-φοιτητες πανε να μας ξεγελασουν!??? λες και μεις δεν περασαμε απο θρανια??

τεσπα!
Η μαλακία αρχίζει κ τελειώνει από το γεγονός ότι όταν γίνεται κατάληψη απλά κλείνουν την σχολή κ δεν μένει κόσμος εκεί να προσέξει να μην γίνουν ζημιές.

Αν περάσεις από σχολή υπό κατάληψη μπορείς να βρεις όποιον να'ναι στον χώρο.

Κάνεις που κάνεις μια πράξη παραβατική για να διαμαρτυρηθείς δεν την υποστηρίζεις κιόλας με την παρουσία σου με αποτέλεσμα πολλές φορές άλλη πιο παραβατική πράξη όπως βανδαλισμοί που σου τους χρέωνουν καθώς κ να μην γίνονται από εσένα έπρεπε να τις αποτρέψεις.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Στον Λάκη απευθύνθηκα με το συγκεκριμένο ποστ,όχι σε όλους.

Όταν δεν σέβεται ο άλλος,δεν θα σεβαστώ κ γω.

Όταν δε βρεις το επίπεδο εδώ μέσα δείξτο μου κ εμένα. :2funny:

Αν εχεις επιπεδο εχεις παντου. Ακομα και εδω ορισμενοι εχουν...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Η μαλακία αρχίζει κ τελειώνει από το γεγονός ότι όταν γίνετα κατάληψη απλά κλείνουν την σχολή κ δεν μένει κόσμος εκεί να προσέξει να μην γίνουν ζημιές.

Αν περάσεις από σχολή υπό κατάληψη μπορείς να βρεις όποιον να'ναι στον χώρο.

Κάνεις που κάνεις μια πράξη παραβατική για να διαμαρτυρηθείς δεν την υποστηρίζεις κιόλας με την παρουσία σου με αποτέλεσμα πολλές φορές άλλη πιο παραβατική πράξη όπως βανδαλισμοί.
ναι δικιο εχεις
μπορεις να βρεις οποιονδηποτε ασχετο μεσα εκτος απο τους καταληψιες γιατι με τα παρτακια που γινονται σκανε μυτη και ο καθες ασχετος εκει μεσα! Η Σαρα η Μαρα κλπ κλπ!!
ρε αδερφε ΟΚ ! αλλα ειπα κατι παραπανω που μαλλον σου διεφυγε!!
το ξαναλεω μπας λεω μπας και

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
απ ότι διαβάζω σήμερα στόν τύπο ερυθροφασίστες φοιτητές απέκλεισαν τούς καθηγητές

Σιγά μην ήταν και ερυθροί χμερ   :idiot:

Red_Khmer_flag.png

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

τεσπα!

έτσι ακριβώς φίλε

ίσως το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ φαινόμενο στην ελληνική κοινωνία,πολύ χειρότερο από την οικονομική κρίση....

"κατάληψη","επιτροπή αγώνα","φοιτητικό κίνημα" κλπ μπαρούφες

Φαινόμενο που φυσικά το έφερε και αυτό το βρωμοΠΑΣΟΚ στη χώρα,το 91 επί Κοντογιαννόπουλου....

ΥΓ αυτά τα φασιστοειδή της αριστεράς,από πού στο διάολο αντλούν τόση δύναμη με 4% που έχουν?????

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αν εχεις επιπεδο εχεις παντου. Ακομα και εδω ορισμενοι εχουν...
Για βρες μου ένα με επίπεδο εδώ μέσα.....έναν μόνο. :cheesy:

Φίλτατε άστο κ όταν σου λέει ο άλλος ''γαμήσου μαλάκα'' δεν μπορείς να του απάντησεις:''κύριε μην βρίζετε,δεν είναι τρόπος αυτός''.

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
φιλε εισααι τρελος προβοκατορας συγκρινειςς την καταληψη του πανεπιστημιου με το καψιμο εργαζομενων οσοι ειναι αριστεροι εκτιμουν τους εργαζομενους και του σεβονται δεν τους καινε ζωντανους
μην ξεχνας τους αναρχικους που  μετα τα λενε με τους μπατσους
το οτι η αριστερα θελει να επιβαλει με τη βια την αποψη της που το κρινεις η καταλαβαινεις συγκρινεις τα λαχανα με τις μπατανοβουρτσες
παω στοιχημα οτι ψηφιζεις και αδωνη
μάλλον δέν καταλαβαίνεις ελληνικά αλλά πακιστάνικα...
συγκρίνω τήν εγγκληματική ενέργεια φοιτητων νά κλείσουν σέ ένα δωμάτιο μερικούς ανθρώπους χωρίς φαι νερό και τουαλέτα ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ καί δέν έχει διαψευστεί από κανένα πλήν του ιντιμιντια......υποθέτω
και ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΟΤΡΟΠΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ 3 ανθρωπους που δουλεύσαν στην μάρφιν.
άλλωστε ΤΟΤΕ είδα 100δες νά χαμογελάνε
υγ.κατάληψη γίνετε όταν συμφωνεί η πλειοψηφία τών φοιτητων καί όχι οι εγκληματικές συμμορίες τών εξαρχείων,,,,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom