Νέα

Ερώτηση πρός παντρεμένους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paraxenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδια sorry αλλα δεν ξερω αν υπαρχει καποιος κανονας στην υποθεση..
αλλα γενικα οι παντρεμενες η τελος παντων αυτες που εχουν κανει παιδι και το γεννησανε κανονικα με φυσιολογικο τοκετο,η μουνα τους ξεχιλωνει?  :idiot:
παιζει φαση με μια πρων μου που τωρα εχει 2 κουτσουβελα και γενικα θα ηθελα να ξερω τις αλλαγες που θα πρεπει να περιμενω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
αλλα γενικα οι παντρεμενες η τελος παντων αυτες που εχουν κανει παιδι και το γεννησανε κανονικα με φυσιολογικο τοκετο,η μουνα τους ξεχιλωνει?  :idiot:
παιζει φαση με μια πρων μου που τωρα εχει 2 κουτσουβελα και γενικα θα ηθελα να ξερω τις αλλαγες που θα πρεπει να περιμενω

Στην αρχη μονο. Μετα επανερχεται.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
η αλλη γινεται μανα, και ρωταει "Η ΜΟΥΝΑ, ξεχιλωνει?"
ελεος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
μικροτσουτσουνος ε; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

Δεν είναι και όπως πριν τη γέννα....!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν τα έχει κάνει με καισαρική, είσαι ΟΚ, αλλά αν έχουν γεννηθεί με φυσιολογικό τοκετό, λίγο ξεχειλωματάκι θα το βρείς μπροστά σου.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.979
Πόντοι
6.925
Θα δεις όμως αλλαγή στο στήθος, ειδικά αν έχει θηλάσει  :(

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.025
Πόντοι
22.785
Δεν είναι και όπως πριν τη γέννα....!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν τα έχει κάνει με καισαρική, είσαι ΟΚ, αλλά αν έχουν γεννηθεί με φυσιολογικό τοκετό, λίγο ξεχειλωματάκι θα το βρείς μπροστά σου.

AAAA Έγώ πρέπη να ψαχτώ ???????? :think: :think: μέ δάχτυλο θά τό καταλάβω ???????

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Θα επανέλθει ρε το μουνί, είναι ελαστικό ειδικά εαν το αφήσει αχρησιμοποίητο για καιρό, το βυζί δεν επανέρχεται όμως χαλαρώνει και κρεμάει

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
67
Like
1.202
Πόντοι
6.830
Το μουνι μετα το φυσιολογικο τοκετο ραβεται και γινεται παλι στενό.Σε πολλες περιπτώσεις σκιζεται οταν βγαινει το βρεφος.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Το μουνι μετα το φυσιολογικο τοκετο ραβεται και γινεται παλι στενό.Σε πολλες περιπτώσεις σκιζεται οταν βγαινει το βρεφος.

Το ότι ράβεται μετά τον τοκετό, είναι μέσα στις επιβεβλημένες ιατρικές πρακτικές. Το αν γίνεται στενό όσο πριν, αμφιβάλλω..... (ένα σωρό γέννες έχω στην πλάτη μου).

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
lol, την είχα και εγώ αυτή την απορία..
καισαρική οπότε.. :P :dancing:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.233
Πόντοι
25.467
Το ότι ράβεται μετά τον τοκετό, είναι μέσα στις επιβεβλημένες ιατρικές πρακτικές. Το αν γίνεται στενό όσο πριν, αμφιβάλλω..... (ένα σωρό γέννες έχω στην πλάτη μου).

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Απαντάω κανονικά, εννοώ δεν κάνω πλάκα:

Αν ο τοκετός γίνει με γιατρό, ο γιατρός "κόβει" κάπου το τοίχωμα του κόλπου και μετά το ξαναράβει. Αυτό δεν είναι αποραίτητο, αλλά το κάνει γιατί αν το παιδί είναι μεγάλο και ο κόλπος "σκιστεί", τότε το ράψιμο είναι πολύ πιο δύσκολο από το ράψιμο της τομής που έγινε με νυστέρι.

Πάντα μια τομή και μιά επούλωση αφήνει αλλαγές από την προηγούμενη εικόνα. Συμφύσεις, σκληράδια, κλπ (ισχύει για όλα τα τραύματα).

Αν ο τοκετός γίνει 100% φυσιολογικά (χωρίς τομή και χωρίς "σκίσιμο"), τότε έχει επιστρατευτεί η ελαστικότητα του κόλπου, και σε λίγες μέρες τα πάντα έχουν επανέλθει στο κανονικό. Δε μένει τίποτα.

Αν βέβαια ο τοκετός γίνει χωρίς γιατρό (κάτω από το δέντρο, όπως ο Κολοκοτρώνης γεννήθηκε), και "σκιστεί" ο κόλπος, τότε η επούλωση του τραύματος γίνεται στην τύχη, και το αποτέλεσμα κατόπιν είναι αρκετά διαφορετικό από το τι υπήρχε πριν.

Γενικώς, ο τοκετός δεν επιρρεάζει το σχήμα του κόλπου.
Περισσότερο το επιρρεάζει η πάροδος των ετών (χαλάρωση των ιστών - όπως γίνεται σε όλο το σώμα μας με την ηλικία), σε άλλους περισσότερο (πιο γρήγορα), σε άλλους λιγότερο.  MILF και GILF έχουν πιο χαλαρό το πράμα τους από τα πιπίνια.

Αυτοί είναι οι στατιστικοί κανόνες.
Πάντα υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.979
Πόντοι
6.925
...

Ειιι! Δεν μας είπες πότε ταχατε και την ηλικία της, την κατάσταση τώρα κλπ κλπ.
Ασε τα ανατομικά κατα μέρους έχεις πολλές πιθανότητες να την βρεις πιο καυλιάρα από ποτέ για σκέψου ...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.468
Πόντοι
506
αλλα γενικα οι παντρεμενες η τελος παντων αυτες που εχουν κανει παιδι και το γεννησανε κανονικα με φυσιολογικο τοκετο,η μουνα τους ξεχιλωνει?  :idiot:

...Πάρτην από κώλο να τελειώνει η ιστορία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom