Νέα

Ερώτηση (κόκκινα σημαδάκια στο κάτω κεφάλι)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα warrel1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

warrel1985

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Καλησπέρα σ ολους . Εχουν εμφανιστει στο κατω κεφάλι 2 μικρά κοκκινα σημαδάκια. Ποσο πιθανό ειναι να φαω υγρό αζωτο για καυτηρίαση? Ξερετε αν διανυκτερευει καποιο νοσοκομειο με αφροδισιολόγο?

OP
OP
W

warrel1985

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
συγγνωμη για τα κεφαλαια!τπτ το νοσοκομειο διανυκτευρευει ... φευγω ταπα!
ευχαριστω

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Μην παρεις το 11880 , παρε το 11821 που ειναι το φθηνοτερο!!  :dancing:

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια καλημερα! Δεν ξερω ποσο καλη βεβαια θα ειναι για μενα τελος παντων.. Χθες το βραδυ γυρω στις 11 ημουν στη Φυλης 65,στο μπουρδελο της Ευης οπου και πηρα μια Ρωσσιδουλα, Τατιανα καπως ετσι.Εκανε επιμονη πιπα και μου τον ταλαιπωρησε αρκετα δεν μπορω να πω. Οταν μπηκα τελειωσα μεσα σε ελαχιστα λεπτα. Το κακο ειναι οτι απο χθες το βραδυ γυρω στη 1 εχω βγαλει κατι κοκκινα σημαδακια 3-4 (φερνουν λιγο και προς το μωβ) πανω στο π....κεφαλο. Και σημερα δεν εχουν φυγει.. ανησυχω πολυ μηπως εχω κολλησει τπτ. Εχει κανεις καμια παρομοια εμπειρια? Τι κολλησα γαμωτο  :'(

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Με καπότα ή άνευ;

Πολύς κοσμος έχει αλλεργία στο Λατεξ/ σπερματοκτόνα.
Λύση: χρησιμοποίησε καπότες από Πολυουρεθάνη της Durex
Πολύς κόσμος έχει βαλανοποσθήτη ο οποίος είναι αυτά τα κόκκινα στίγματα. Πολλές φορές λόγω κολπικών υγρών της γκόμενας σου όταν πλησιάζει η περίοδος.

Πήγαινε σε 2-3 αφροδισιολόγους για να έχεις σωστή κι εμπεριστατωμένη γνωμάτευση.

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φιλε φοβαμαι να μπλεξω με γιατρους μη μουν πουν τιποτα για aids η ηπατιτιδα. Λες να εχω κατι τετοιο? Κονδυλωματα παντως δεν ειναι..

mrbig69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τότε πιστευω οτι ειναι συμπτωματικο.Αν δεν υποχωρίσει σε 2-3 μέρες,
πρεπει να το κοιτάξεις. Προσωπικα πιστευω οτι δεν πρέπει να είναι
κάτι παραπάνω απο απλος ερεθισμός.

mrbig69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φιλε φοβαμαι να μπλεξω με γιατρους μη μουν πουν τιποτα για aids η ηπατιτιδα. Λες να εχω κατι τετοιο? Κονδυλωματα παντως δεν ειναι..
Η υπατιτιδα δεν εχει εξωτερικες ενδειξεις.
Παντος γενικα -κομμένα τα ακάποτα

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Μην αγχώνεσε φίλε ! Ούτε το AIDS ούτε η ηπατίτιδα έχουν τα συμπτώματα που λες. Και πολύ περισσότερο όταν η επαφή έγινε μόλις μερικές ώρες πριν.

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μακαρι να ειναι συμπτωματικο! Τι να πω. Ακαποτο δεν μου εχουν κανει παρα μονο μια φορα πριν 2 χρονια. Παιζει να βγηκε το συμπτωμα τωρα? Δυσκολο μου φαινεται.. :think:

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τα διαβασα. Η μοναδικη πιθανοτητα ειναι να εχω συφιλη.Ολα τα αλλα τα αποκλειω. Αλλα αν ειχα συφιλη δεν θα το ηξερα?

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Γιατί ρε φίλε βασανίζεσαι εδώ μέσα και ρωτάς άσχετους και δεν πας σε έναν γιατρο να σου δώσει μια θεραπεία να τελειώνεις ??

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
θα λεγα να πλυθεις καλα και μετα να βαλεις αντισυπτικο απο πανω οπως πχ tea-tree (φυτικο λαδι) η κατι αναλογο που ισως να βρεις πιο ευκολα. αν δεν εχει αρχισει να φευγει μεχρι αυριο το πρωι να σε δει ιατρος.

το πιο πιθανο ειναι να εχεις καποιο ερεθισμο.

για τα τυπικα, το πρωτο σημαδι για συφιλη το αποκτας 10-90 μερες μετα την μολυνση

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
AIDS, υπατίτιδα, έρπης και κονδύλωμα αποκλείωνται.
Πήγαινε αύριο το πρωί στο Συγγρός να σου ρίξουν μια ματιά.
Καμιά αντιβιωσούλα και καμιά αλοιφούλα θα σου δώσουν.
Μην ανησυχείς.
Σίγουρα πάντος απέφυγε οποιαδήποτε επαφή.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και πως γίνεται να κόλλησε κάτι η βάλανος αφού καλυπτόταν από το προφυλακτικό;

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Και πως γίνεται να κόλλησε κάτι η βάλανος αφού καλυπτόταν από το προφυλακτικό;
φιλε άκου κάποτε είχα και εγω το ίδιο πρόβλημα με έτσουζε και λιγο.Θα πας σε εναν δερματολόγο η σε εναν αφροδισιολογο.Εμένα μου είπε ότι ήταν απο το μαγίο και απο τα εσωρουχα.μου έδωσε ενα φάρμακο και είπε να πλενεσαι συνέχεια και κάθε μέρα διαφορετικο εσώρουχα και αν φοράς και μαγιό να το πλένεις άμεσα.Η λύση ειναι να πας σε εναν γιατρο μην τρελενεσαι απο το προφυλακτικό ήταν.

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μα εμενα δεν με ποναει καθολου. Αυτο ειναι το θεμα.. Ειναι 3-4 σημαδακια σε χρςμα κοκκινο σκουρο προς το μωβ πανω στη βαλανο και δεν πονανε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom