Νέα

Ερώτηση (κόκκινα σημαδάκια στο κάτω κεφάλι)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα warrel1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μπορεί εμένα να ήταν πιο ευαίσθητο γιατι δεν το είχα παρατηρήσει.Μην ανησυχεις απο την καπότα είναι.Τα προφυλακτικά που έχουν δεν είναι και ότι καλύτερο υπάρχει.Θυμάσε τι έβγαλε ο ευαγγελάτος.Εγω πλέον λεω στην τσατσα τη μάρκα είναι και αν ειναι noname χρισιμοποιώ δικά μου.Κανα 2 στην αρχη με κοιταγαν περίεργα αλλα οκ.Πήγενε στον δερματολογο και μην σκας.

tom tomson

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδί μου καλησπέρα,
Η διάγνωση που μπορεί να βγάλει ένας ειδικός διαδικτυακός αφροδισιολόγος, όπως εγώ, είναι οτι έχεις μύκητες ή Candida albicans. Εάν είναι σωστοί οι υπολογισμοί μου με κρεμούλα Verdal και καλό πλύσιμο θα σου περάσει. Εάν όχι το πολύ πολύ να σου αφαιρέσουνε το πέος. Γι' αυτό καλού κακού πήγαινε σε κανένα δερματολόγο να σου πεί τι έχεις.

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εχω ξαναπαει σε γιατρο για τετοιο θεμα και οπως καταλαβαινεις εχω καποιοθς ενδοιασμους. Παντως σιγουρα θελω να ειναι εχεμυθο και ανωνυμο.. Εννοω μην το μαθουν οι γονεις και η οικογενεια. Ξερετε κανενα να προτεινετε?

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Παιδί μου καλησπέρα,
Η διάγνωση που μπορεί να βγάλει ένας ειδικός διαδικτυακός αφροδισιολόγος, όπως εγώ, είναι οτι έχεις μύκητες ή Candida albicans. Εάν είναι σωστοί οι υπολογισμοί μου με κρεμούλα Verdal και καλό πλύσιμο θα σου περάσει. Εάν όχι το πολύ πολύ να σου αφαιρέσουνε το πέος. Γι' αυτό καλού κακού πήγαινε σε κανένα δερματολόγο να σου πεί τι έχεις.

Αγαπητέ συνάδελφε καλή η Verdal αλλά πολύ δυνατή ρε παιδί μου...
Αμα βάλεις λίγο παραπάνω σου καίγεται ο πούτσος !

Προτείνω Travocort και καθημερινές πουτσογαργάρες με βορικό οξύ 1% - 2%

Αμα δεν περάσει, προτείνω κι εγώ ολική αφαίρεση του πέους.

Επισκέπτης
Φίλε από πού είσαι;Αν είσαι από Χαϊδάρι,Αιγάλεω κτλ μπορώ να σου προτείνω μια καλή δερματολόγο.

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εχω ακουσει για εξετασεις δωρεαν σε τετοιες περιπτωσεις. Ξερει κανεις τπτ?

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Παντως και εγω που ειχα κατι κοκκινιλες , ο γιατρος στο συγγρου που πηγα ειχε πει για μυκητιαση . με μια αλοιφουλα και φυσιολογικο ορο ειμαι οκ . Μην τρελενεσαι . Λογικα και εσυ κατι τετοιο θα εχεις

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Δεν εχω ξαναπαει σε γιατρο για τετοιο θεμα και οπως καταλαβαινεις εχω καποιοθς ενδοιασμους. Παντως σιγουρα θελω να ειναι εχεμυθο και ανωνυμο.. Εννοω μην το μαθουν οι γονεις και η οικογενεια. Ξερετε κανενα να προτεινετε?

Τσέκαρε αν θες τα PM σου...

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αν το αφησω ετσι χωρις να παω θα περασει? Οχι οτι ποναει δηλαδη απλα να φυγουν αυτα τα στιγματα..

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Καλύτερα να πας για να ησυχάσεις και εσυ.

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Αν το αφησω ετσι χωρις να παω θα περασει? Οχι οτι ποναει δηλαδη απλα να φυγουν αυτα τα στιγματα..
Φίλε μν κάνεις μαλ...
Πήγαινε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να σε δει ένας γιατρός. Μην σε απασχολεί το θέμα της εχεμύθειας διότι είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να την τηρήσουν εκτός και αν είσαι ανήλικος. Αλλά ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα διότι οι περισσότεροι δεν θα ασχοληθούν με την ηλικία σου (αν τυχόν είσαι ανήλικος)το πολύ πολύ να σου δώσουν καμμιά συμβουλή. Το θέμα είναι ότι γιαυτούς αυτή είναι η δουλειά τους. Βλέπουν δεκάδες ανθρώπους σαν και σένα καθημερινά. Και αν πάλι έχεις πρόβλημα πες ότι πήγες με κάποια φίλη σου.
Κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι τίποτα αλλά μην το αφήσεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Πήγαινε στο Συγγρός ή σε κάποιον ιδιωτικό γιατρό στην περιοχή σου (παίρνουν γύρω στα 30-60 ευρώ). Σαν να λέμε δηλαδή ότι το τελευταίο φυστίκωμσ το πλήρωσες διπλό.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Πήγαινε στο Συγγρός είναι το καλύτερο.Αλλα κοίτα να πας απο τις 6-7 το πρωι για να τελειοσεις κατα τις 11 γιατι γίνεται τις κακομοίρας

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εκει στο Συγγρος ειναι δωρεαν? Ειναι το θεμα οτι δεν παιζουν λεφτα τωρα.. διαφορετικα θα παω στο ικα

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλησπέρα σ ολους . Εχουν εμφανιστει στο κατω κεφάλι 2 μικρά κοκκινα σημαδάκια. Ποσο πιθανό ειναι να φαω υγρό αζωτο για καυτηρίαση? Ξερετε αν διανυκτερευει καποιο νοσοκομειο με αφροδισιολόγο?
για σημαδια φιλε ρωτα...11 8 80....... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
αφου εχεις νετ

Τσεκαρες αν τα κοκκινα σημαδια ειναι απο το κραγιον της γκόμενας :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom