Νέα

ερωτηση για παρτουζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ydroxoos^
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anhotfk

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Είστε ηλίθιοι - στο σάιτ και στο topic ήρθα από google και επειδή έψαχνα για παρτούζα. Να περιμένω 2-3 μέρες; Γιατί;
Πάντως, με κάποιους το συμφωνήσαμε, οπότε...

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Σας έχω πεί οτι εδώ μέσα διασκεδάζω αφάνταστα;;;;;;Και ρωτάω......πόσες πιθανότητες υπάρχουν ΜΙΑ ΜΟΥΝΑΡΑ να κάτσει για παρτούζα με τυχαίους (σε εμφάνιση εννοώ) άντρες και μάλιστα χώρις κάν να τους έχει δεί πρίν τη συνεύρεση;;;;;Ας απαντήσω εγώ.......πιείτε μια COCA-COLA ZERO.......

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Σας έχω πεί οτι εδώ μέσα διασκεδάζω αφάνταστα;;;;;;Και ρωτάω......πόσες πιθανότητες υπάρχουν ΜΙΑ ΜΟΥΝΑΡΑ να κάτσει για παρτούζα με τυχαίους (σε εμφάνιση εννοώ) άντρες και μάλιστα χώρις κάν να τους έχει δεί πρίν τη συνεύρεση;;;;;Ας απαντήσω εγώ.......πιείτε μια COCA-COLA ZERO.......

Επειδη το λεει ειναι μουναρα; :2funny:Πιστευεις και στον Αγιο Βασιλη;

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Δεν πιστεύω οτι είναι μουνάρα....δεν πιστεύω οτι είναι καν γυναίκα......απλά πιάστηκα απο μια δήλωσή της για να αναπτύξω ένα επιχείρημα.......όπως και να έχει εδω μέσα περνάω μερικές φορές φοβερά.......

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Λοιπόν, (σας) βαρέθηκα. Αν κάποιος θέλει σοβαρά, ας επικοινωνήσει...
Είμαι γυναίκα, Θεσσαλονικιά και παντρεμένη και θέλω να το δοκιμάσω

ΕΡΩΤΗΣΗ......

Γιατι  καποιος  ,καποτε , μου  εχει  αναφερει  οτι  οι  γκομενες  οι  σαλλονικιες

γαμιονται  ανελεητα ;

Μπορεις  να  μου  δωσεις  μια  εξηγηση ;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ΕΡΩΤΗΣΗ......

Γιατι  καποιος  ,καποτε , μου  εχει  αναφερει  οτι  οι  γκομενες  οι  σαλλονικιες

γαμιονται  ανελεητα ;

Μπορεις  να  μου  δωσεις  μια  εξηγηση ;
Που να ξερει;Γκομενα ή Σαλλονικια ειναι ; :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν πιστεύω οτι είναι μουνάρα....δεν πιστεύω οτι είναι καν γυναίκα......απλά πιάστηκα απο μια δήλωσή της για να αναπτύξω ένα επιχείρημα.......όπως και να έχει εδω μέσα περνάω μερικές φορές φοβερά.......
;)

Ολοι μας!!! :dancing: :dancing:

vasilislo

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
36
Πόντοι
1
Εγω πιστευω οτι ολες οι γυναικες γουσταρουν τις παρτουζες.

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Το μόνο που θα πω αλλά δεν ξέρω πόσο θα γίνω πιστευτός..αλλά ποσώς με ενδιαφέρει..Έκανα στα 21 μου με 2 20αρες μετά από μεθύσι σε πάρτι του ΠΑΠΕΙ μέσα σε αίθουσα... όλα γίνονται απλά θέλουν τρόπο..
Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν η IamtheHttestfuck είναι αληθινή, αλλά οι γυναίκες γενικά δεν γουστάρουν τις παρτούζες ΕΚΤΟΣ αν είναι όπως προείπε κάποιος φίλος, hardcore...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Γυναίκα είμαι - το προφιλ μου φαίνεται να είναι άντρα;
Τελοσπάντων, οι σεμνοτυφίες θα σας φάνε... Πολλές από μας το σκεφτόμαστε, αλλά δεν μας κάθεται
Μαλακίες δεν σας κάθεται.. Σας κάθεται και σας παρακάθεται απλά ή δειλιάζετε ή δεν ξέρετε που πάνε τα τέσσερα και πελαγώνετε...

Να σου δώσω μερικές απλές οδηγίες μπας και ξεκουνήσεις ? έστω και για το 1% να μην είσαι τρολ

Α) Αν θες να γινει ελεγχόμενα το συζητάς και το οργανώνεις με μια κολητή σου.
Βγαίνετε ένα βράδυ οι δύο σας, ψωνίζετε δύο τύπους, τους δοκιμάζετε δυο τρεις φορές για ποτό ή φαγητό και μετά τους πετάτε τα μάτια έξω κι αν είστε ανικανοποίητες λυσσαρες και έχετε αποκτήσει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη τους λέτε να φέρουν δυο τρεις φίλους...και χορταίνετε.

Β) Αν δεν θες η φίλη να ξέρει, βγαίνεις μόνη, κωλοτρίβεσαι όπου σου γιαλίσει, στήνετε ένα παράνομο διδυμάκι και βγάζετε τα μάτια σας είτε με άντρες είτε με γυνάικες είτε με άλλα ζευγάρια με πάσα ευκαιρία

Γ) Αν πάλι έχεις κάποιο φίλο άντρα κολητό ( γιατί υπάρχει κι αυτή η πιθανότητα) βάλτον να στο κανονίσει. Σίγουρα θα έχει φίλους δικούς του ενδιαφερόμενους

Αν δεν μπορείς να λείπεις τα βράδια λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων συνιστώ πρωινές παρτούζες μεταξύ 11 και 2 πριν γυρίσουν τα παιδιά από το σχολείο

Αν τα παιδιά έχουν μεγαλώσει ... το πεδίο ελεύθερο μέχρι να επιστρέψει ο σύζυγος

Τώρα βέβαια στην θεσσαλονίκή έχετε σοβαρό πρόβλημα χώρου και ξενοδοχείων για γαμιστρώνες..  

Μποερείτε να κλείνετε ένα δωμάτιο σε κάποιο κεντρικό ξενοδοχείο το Ηλέκτρα Παλάς ή το City που Βολεύει καλύτερα γιατί αφήνουν να μαπινοβγαίνει κόσμος ,και να ανεβάινετε ένας ένας. ΄Ετσι γίνεται πάντα..

Αν έχετε ελευθερία κινήσεων σε σπίτι ή εξοχικό ακόμη καλήτερα αλλά προσοχή γιατι η γειτονιά παρατηρεί κουτσομπολεύει, και στο εξοχικό προσοχή μην σας πάρει κάνας γείτονας μάτι, ή δεί κίνηση και σας περάσει για κλέφτες..

Αν είστε σε Πολυκατοικία προσοχή μην ακούνε οι γείτονες.. τα βογγητά και τα αγκομαχητά.. Η καύλα στις παρτούζες ξεφεύγει να το ξέρετε..

Οπως βλέπεις δεν είναι τόσο δύσκολο ούτε τόσο τραγικό οπότε.. καλύτερα σώπαινε αντί να κουρντίζεις...

ΥΓ Ξέχασα να σου πω πως μπορεις να δοκιμάσεις για αρχή τρίο και όχι παρτούζα. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Η Παρτούζα βγάινει από το γαλλικό par tous ελληνιστί απ' όλους πρακτικά όλοι με όλους.. τείνει προς το οργιο δηλαδή. Στο τριολέ ή θάχεις δύο άντρες , ή ένα ζευγάρι αν θλεήσεις να τρίψεις και πιπέρι...

Συο άντρες έυκολα τους βρίσκεις ακόμη και σε μια καφετέρια.. γλυκοκοιτάς, πιάνεις κουνέντα και ακόμη και στην τουαλέτα τους παίρνεις αν είσαι ριψοκίνδυνη ή αν δεν κρατιέσαι από την κάυλα... Αυτό είναι λίγο πιο "άγριο" αλλά άμα υο θες πολύ δεν είναι ακατόρθωτο.. Στην παρτούζα να ξέρεις δεν χωράει συναίσθημα.. Μόνο η ηδονή κοινώς καύλα της στιγμής σε παρασέρνει..Να το πω ωμά αβυσαλέο σεξ/γαμήσι κάνεις όχι έρωτα και άλλες φιοριτουρες. Η Δυτική παρτούζα δεν έχει καμιά σχέση με την tantra.. ( αν την έχεις ακουστα δηλαδή)..  

Α και κάτι ακόμη., Για να είσαι έτοιμη ή να είστε έτοιμες , και για να φτιαχτείς πήγαινε σ ένα βιβιοπωλείο και πάρε έναν οποιοδήποτε από τους εννιά τόμους του Μεγάλου Ανατολικού.. Θα σου έλεγα τις Βεργούλες του Απολινέρ αλλά είναι εξανλημένο και ο Ντε Σαντ θα σε κουράσει.. Εχει βαθύτερα νοήματα. Οταν θα βγαίνεις για θήραμα και πίνεις το καφεδάκι σου βολιδοσκοπώντας, διάβαζε καμια σελιδούλα.. Είναι το απόλυτο διεγερτικό.. τύφλα νάχουν οι φερομόνες

ΥΓ Καλή τύχη και καλές επιτυχίες

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Ντοκτορα ο peonius... :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
άσχετο αλλά θέλω να ρωτήσω...

πεόνιε,
τι βαθύτερα νοήματα έχει ο ντε σάντ ?  :think:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
τι βαθύτερα νοήματα έχει ο ντε σάντ ?  :think:

ότι δεν υπάρχουν ηθικά όρια από την στιγμή που μας ευχαριστεί κάτι διότι ότι κάνουμε το κάνουμε γιατί μας καλεί η φύση να το κάνουμε  :zfuck:

:2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ότι δεν υπάρχουν ηθικά όρια από την στιγμή που μας ευχαριστεί κάτι διότι ότι κάνουμε το κάνουμε γιατί μας καλεί η φύση να το κάνουμε  :zfuck:

:2funny:

ε αυτό το ξέραμε ήδη, σιγά μην περιμέναμε τον αλγολάγνο να μας το πεί... :)  :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom