- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Έγινε Μήτσο
kostas τη λένε ρε συ
Έγινε Μήτσο
Πάντως, με κάποιους το συμφωνήσαμε, οπότε...
Επειδη το λεει ειναι μουναρα; Πιστευεις και στον Αγιο Βασιλη;Σας έχω πεί οτι εδώ μέσα διασκεδάζω αφάνταστα;;;;;;Και ρωτάω......πόσες πιθανότητες υπάρχουν ΜΙΑ ΜΟΥΝΑΡΑ να κάτσει για παρτούζα με τυχαίους (σε εμφάνιση εννοώ) άντρες και μάλιστα χώρις κάν να τους έχει δεί πρίν τη συνεύρεση;;;;;Ας απαντήσω εγώ.......πιείτε μια COCA-COLA ZERO.......
Λοιπόν, (σας) βαρέθηκα. Αν κάποιος θέλει σοβαρά, ας επικοινωνήσει...
Είμαι γυναίκα, Θεσσαλονικιά και παντρεμένη και θέλω να το δοκιμάσω
Που να ξερει;Γκομενα ή Σαλλονικια ειναι ;ΕΡΩΤΗΣΗ......
Γιατι καποιος ,καποτε , μου εχει αναφερει οτι οι γκομενες οι σαλλονικιες
γαμιονται ανελεητα ;
Μπορεις να μου δωσεις μια εξηγηση ;
;)Δεν πιστεύω οτι είναι μουνάρα....δεν πιστεύω οτι είναι καν γυναίκα......απλά πιάστηκα απο μια δήλωσή της για να αναπτύξω ένα επιχείρημα.......όπως και να έχει εδω μέσα περνάω μερικές φορές φοβερά.......
Αν ειναι να εξελιχθει σε gangbang ειμαι μεσα...Όχι, θέλω αποκλειστικότητα... αλλά ως προς τον αριθμό των ανδρών, δε θέτω περιορισμούς
ο σύζυγος δε θα συμμετέχει - δεν τον αφορά
Θα συννενοηθούμε κάποια στιγμή εδώ μέσα; ΕΓΩ είμαι γυναίκα!
Μαλακίες δεν σας κάθεται.. Σας κάθεται και σας παρακάθεται απλά ή δειλιάζετε ή δεν ξέρετε που πάνε τα τέσσερα και πελαγώνετε...Γυναίκα είμαι - το προφιλ μου φαίνεται να είναι άντρα;
Τελοσπάντων, οι σεμνοτυφίες θα σας φάνε... Πολλές από μας το σκεφτόμαστε, αλλά δεν μας κάθεται
ΥΓ Καλή τύχη και καλές επιτυχίες
ναι..το πρακτικο του λειπει..Ντοκτορα ο peonius...
τι βαθύτερα νοήματα έχει ο ντε σάντ ?
ότι δεν υπάρχουν ηθικά όρια από την στιγμή που μας ευχαριστεί κάτι διότι ότι κάνουμε το κάνουμε γιατί μας καλεί η φύση να το κάνουμε