Λοιπόν, το έχω κάνει με κολλητό μου πίσω στο 2001. Πήραμε παρτούζα μια γκόμενα, ετών 25. Την γνωρίσαμε στο IRC (αν το θυμάται κανείς αυτό!!!) στο κανάλι #hellas. Την πήγαμε σε άλλο κανάλι κι αρχίσαμε να μιλάμε οι τρεις μαζί... να γράφουμε δηλαδή! Αφού γνωριστήκαμε αρχικά (ποιος είμαι, ποιος είσαι, ποια είσαι, κτλ), αρχίσαμε να την ψήνουμε σε στυλ "ξέρεις, πως θα σου φαινόταν να το κάνεις με 2 άντρες, εμείς θέλουμε αλλά δεν έχουμε βρει ακόμα κάποια που να θέλει, είμαστε καθαροί, κτλ, κτλ, κτλ". Μιλάμε για ΠΟΛΥ ψηστήρι όμως, για πολλές ώρες και πολλές μέρες! Την πετυχαίναμε κάθε τόσο στο IRC και επικοινωνούσαμε έτσι. Κι άντε ξανά μανά "τελικά τι θα γίνει; το σκέφτηκες;" κι όλα αυτά. Η γκόμενα άρχισε να ψήνεται σιγά-σιγά και να το βάζει στο μυαλό της και να το κουβεντιάζει. Τελικά, μετά από κάνα μήνα ψησίματος, είπαμε να βρεθούμε για καφεδάκι να γνωριστούμε και βλέπουμε. Βρέθηκα μόνο εγώ μαζί της, για να μην είμαστε μία με δύο. Από εμφάνιση δεν έλεγε και πολλά, καλή φατσούλα, σωματάκι με λίγα πιασιματάκια, όχι χοντρή πάντως, καλούτσικο βυζάκι και γενικά ευχάριστη. Είχε αμηχανία (όπως κι εγώ στην αρχή!) αλλά τελικά ξεπεράσαμε τις όποιες ντροπές και αρχίσαμε να μιλάμε για το συγκεκριμένο θέμα! Με ρώτησε αν το έχουμε κάνει, μπλα, μπλα, μπλα... όρεξη να έχετε για κουβέντα!
Τέλος πάντων, να μην τα πολυλογώ, μετά από μερικές ημέρες βρεθήκαμε ξανά οι τρεις μας (να δει και τον άλλον!) για καφέ και τελικά κανονίσαμε σε γαμηστρόνα. 3 ωρίτσες, έπεσε καλή παρτούζα, όλα με προφύλαξη βέβαια. Πάντως μην φανταστείτε ότι γίνεται παρτούζα που βλέπετε στις τσόντες!!! Δεν έπαιξε δηλαδή sandwich (εξάλλου η γκόμενα δεν έδωσε κώλο) και τέτοια! Μια απλή παρτούζα!
Βέβαια, να σας πω ότι αυτή πρέπει να ήταν η πεντηκοστή γκόμενα που είχαμε πιάσει στο μπούρου-μπούρου πριν καταφέρουμε τελικά να παρτουζάρουμε!!! Θέλει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ χρόνο! Μιλάω πάντα για 12-13 χρόνια πριν! Τώρα δεν ξέρω πως έχουν τα πράγματα. Εξάλλου τώρα δεν έχουμε το χρόνο, ούτε εγώ ούτε ο κολλητός μου, για ατελείωτες ώρες chat στο Internet!
Αυτάααααα!!!!