Νέα

ερωτηση για παρτουζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ydroxoos^
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Σας έχω πεί οτι εδώ μέσα διασκεδάζω αφάνταστα;;;;;;Και ρωτάω......πόσες πιθανότητες υπάρχουν ΜΙΑ ΜΟΥΝΑΡΑ να κάτσει για παρτούζα με τυχαίους (σε εμφάνιση εννοώ) άντρες και μάλιστα χώρις κάν να τους έχει δεί πρίν τη συνεύρεση;;;;;Ας απαντήσω εγώ.......πιείτε μια COCA-COLA ZERO.......

Αυτη δεν ειναι μουναρα ;;;;;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Λοιπόν, το έχω κάνει με κολλητό μου πίσω στο 2001. Πήραμε παρτούζα μια γκόμενα, ετών 25. Την γνωρίσαμε στο IRC (αν το θυμάται κανείς αυτό!!!) στο κανάλι #hellas. Την πήγαμε σε άλλο κανάλι κι αρχίσαμε να μιλάμε οι τρεις μαζί... να γράφουμε δηλαδή! Αφού γνωριστήκαμε αρχικά (ποιος είμαι, ποιος είσαι, ποια είσαι, κτλ), αρχίσαμε να την ψήνουμε σε στυλ "ξέρεις, πως θα σου φαινόταν να το κάνεις με 2 άντρες, εμείς θέλουμε αλλά δεν έχουμε βρει ακόμα κάποια που να θέλει, είμαστε καθαροί, κτλ, κτλ, κτλ". Μιλάμε για ΠΟΛΥ ψηστήρι όμως, για πολλές ώρες και πολλές μέρες! Την πετυχαίναμε κάθε τόσο στο IRC και επικοινωνούσαμε έτσι. Κι άντε ξανά μανά "τελικά τι θα γίνει; το σκέφτηκες;" κι όλα αυτά. Η γκόμενα άρχισε να ψήνεται σιγά-σιγά και να το βάζει στο μυαλό της και να το κουβεντιάζει. Τελικά, μετά από κάνα μήνα ψησίματος, είπαμε να βρεθούμε για καφεδάκι να γνωριστούμε και βλέπουμε. Βρέθηκα μόνο εγώ μαζί της, για να μην είμαστε μία με δύο. Από εμφάνιση δεν έλεγε και πολλά, καλή φατσούλα, σωματάκι με λίγα πιασιματάκια, όχι χοντρή πάντως, καλούτσικο βυζάκι και γενικά ευχάριστη. Είχε αμηχανία (όπως κι εγώ στην αρχή!) αλλά τελικά ξεπεράσαμε τις όποιες ντροπές και αρχίσαμε να μιλάμε για το συγκεκριμένο θέμα! Με ρώτησε αν το έχουμε κάνει, μπλα, μπλα, μπλα... όρεξη να έχετε για κουβέντα!

Τέλος πάντων, να μην τα πολυλογώ, μετά από μερικές ημέρες βρεθήκαμε ξανά οι τρεις μας (να δει και τον άλλον!) για καφέ και τελικά κανονίσαμε σε γαμηστρόνα. 3 ωρίτσες, έπεσε καλή παρτούζα, όλα με προφύλαξη βέβαια. Πάντως μην φανταστείτε ότι γίνεται παρτούζα που βλέπετε στις τσόντες!!! Δεν έπαιξε δηλαδή sandwich (εξάλλου η γκόμενα δεν έδωσε κώλο) και τέτοια! Μια απλή παρτούζα!

Βέβαια, να σας πω ότι αυτή πρέπει να ήταν η πεντηκοστή γκόμενα που είχαμε πιάσει στο μπούρου-μπούρου πριν καταφέρουμε τελικά να παρτουζάρουμε!!! Θέλει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ χρόνο! Μιλάω πάντα για 12-13 χρόνια πριν! Τώρα δεν ξέρω πως έχουν τα πράγματα. Εξάλλου  τώρα δεν έχουμε το χρόνο, ούτε εγώ ούτε ο κολλητός μου, για ατελείωτες ώρες chat στο Internet!

Αυτάααααα!!!!

harry potter

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Έλα ντε, τους καλείς σε παρτούζα και θέλουν να δουν τα μούτρα του συζύγου... Πόσο πια!!!
και θα χασει αυτο το θεαμα? εγω δεν το χανω σχεδον ποτε...λεω σχεδον γιατι μια φορα πηγε μονη της και μετα ηρθε και μου τα αφηγηθηκε!αλλα νομιζω ειναι καλυτερα να ειμαι παρον και επι το πλειστον να λαμβανω μερος

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Λοιπόν με τα πολλά που μου τυχαίνουν, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση κι εγώ(στο παρόν θεμα ,για να μην ανοίγω καινούριο)
Σας έχει τύχει μια γκόμενα να την έχουν παρτουζώσει(δυο άντρες), πρίν την πιάσετε γκόμενα και να το αντιληφθείτε μόνοι σας, αυτή να κάνει το κοροϊδο σε σχετικές συζητήσεις.
Πιστεύετε ότι μπορούμε γενικά να την καταλάβουμε?(εγώ προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν θέλει να στο πεί, μπορεί να είχε συμμετοχή σε πολλά τέτοια σκηνικά και να μας το παίζει παεθενόπη), αν και μου έχει τύχει τύπισσα πολύ ντόμπρα και γαμάτη η οποία μου τα έλεγε χύμα!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Λοιπόν με τα πολλά που μου τυχαίνουν, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση κι εγώ(στο παρόν θεμα ,για να μην ανοίγω καινούριο)
Σας έχει τύχει μια γκόμενα να την έχουν παρτουζώσει(δυο άντρες), πρίν την πιάσετε γκόμενα και να το αντιληφθείτε μόνοι σας, αυτή να κάνει το κοροϊδο σε σχετικές συζητήσεις.
Πιστεύετε ότι μπορούμε γενικά να την καταλάβουμε?(εγώ προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν θέλει να στο πεί, μπορεί να είχε συμμετοχή σε πολλά τέτοια σκηνικά και να μας το παίζει παεθενόπη), αν και μου έχει τύχει τύπισσα πολύ ντόμπρα και γαμάτη η οποία μου τα έλεγε χύμα!
Ρε φιλε, πραγματικα περιμενεις απο
γκομενα να παραδεχτει οτι παρτουζωνοταν

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Ρε φιλε, πραγματικα περιμενεις απο
γκομενα να παραδεχτει οτι παρτουζωνοταν
Όχι φίλε μου!Γι αυτό ρωτάω .Σας έχει τύχει κανένα σκηνικό καλό;Να το ανακαλύψετε εσείς

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

ti se noiazei?

τι θα αλλαξει αν εκανε παρτουζες

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
ti se noiazei?

τι θα αλλαξει αν εκανε παρτουζες
Εσένα δε σε νοιάζει?Εμένα με ψιλοχαλάει.Όχι οτι θα τη σουτάριζα γι αυτό.Πάντως σίγουρα ανεβαίνει στα μάτια μου αυτη που τα λέει(είναι ελάχιστες δυστυχώς)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Όχι φίλε μου!Γι αυτό ρωτάω .Σας έχει τύχει κανένα σκηνικό καλό;Να το ανακαλύψετε εσείς
Μια μου ειχε πει οτι μια απο τις πιο καυλα εμπειριες της
ηταν οταν το κανανε με τον πρωην της και ενα αλλο φιλικο ζευγαρι
Αλλα ηξερε οτι την ειχα ψιλοξεπετα αφου οταν την γνωρισα :knockinb: ειχε
ηδη γκομενο.
Γενικα, αν σε ενδιαφερει πραγματικα καποια, να της κανεις δώρο
ενα χακαρισμενο αιφονι. Κυκλοφορουν αρκετα προγραμματα που
καταγραφουν κλησεις μηνυματα κλπ

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Αλλα ηξερε οτι την ειχα ψιλοξεπετα αφου οταν την γνωρισα :knockinb: ειχε
ηδη γκομενο.
Γενικα, αν σε ενδιαφερει πραγματικα καποια, να της κανεις δώρο
ενα χακαρισμενο αιφονι. Κυκλοφορουν αρκετα προγραμματα που
καταγραφουν κλησεις μηνυματα κλπ
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.805
Πόντοι
216

μάλλον καμιά φαντασίωση της να γαμιέται με τον άντρα του ζευγαριού ήθελε να σου πεί αλλά δεν άντεξε άρχισε τα φίδια για να σε εντυπωσιάσει.
Κλασσική η κωλονοοτροπία τους. Εδώ πας να τους την πέσεις και ακόμα και το τελευταία μπάζο λέει ότι έχει γκόμενο.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Πάντως το σάντουιτς θέλει συγχρονισμό δεν είναι παίξε γέλασε.
Αλλιώς μένει μισοφαγωμένο.

:headbang2:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
μάλλον καμιά φαντασίωση της να γαμιέται με τον άντρα του ζευγαριού ήθελε να σου πεί αλλά δεν άντεξε άρχισε τα φίδια για να σε εντυπωσιάσει.
Κλασσική η κωλονοοτροπία τους. Εδώ πας να τους την πέσεις και ακόμα και το τελευταία μπάζο λέει ότι έχει γκόμενο.
Oχι τυπε μου ηταν πραγματικα ξεκωλιάρα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Πάντως το σάντουιτς θέλει συγχρονισμό δεν είναι παίξε γέλασε.
Αλλιώς μένει μισοφαγωμένο.

:headbang2:

T
να σου παιρνει μπουκι η τυπισσα και απο πισω ο αλλος να σπρωχνει λυσσαλεα .θα στον κανει σουρωτηρι  :S :priest: :woldman:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Εσένα δε σε νοιάζει?Εμένα με ψιλοχαλάει.Όχι οτι θα τη σουτάριζα γι αυτό.Πάντως σίγουρα ανεβαίνει στα μάτια μου αυτη που τα λέει(είναι ελάχιστες δυστυχώς)

παρτουζιαρα= απιστη= καριολα= κακος χαρακτηρας  ?

πιπιτσα = πιστη = διαμαντακι = καλος χαρακτηρας για σχεση κ γαμο     ?

δεν παει ετσι

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Φιλε η αλλη μπορει να δοκιμασε απλα να γαμηθει με 2 για να δει πως ειναι. Δεν σου λεω οτι δε μα χαλαει, αλλα δεν μπορω να την κατηγορισω κιολας να την πω πουτανα. Δεν ξερω. Εσενα ποια ειναι η αποψη σου.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Φιλε η αλλη μπορει να δοκιμασε απλα να γαμηθει με 2 για να δει πως ειναι. Δεν σου λεω οτι δε μα χαλαει, αλλα δεν μπορω να την κατηγορισω κιολας να την πω πουτανα. Δεν ξερω. Εσενα ποια ειναι η αποψη σου.
Φιλε το ερωτημα ειναι αν χαλάει ΕΣΕΝΑ να
εχεις για γκομενα ενα πουτανακι
Αλλους τους χαλάει, αλλους οχι :dunno:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Φιλε το ερωτημα ειναι αν χαλάει ΕΣΕΝΑ να
εχεις για γκομενα ενα πουτανακι
Αλλους τους χαλάει, αλλους οχι :dunno:
Πιστευεις οτι τελικα μια γυναικα αν το χει κανει ειναι πουτανακι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom