jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Tυπε φανταζομαι τι μουναρες θα κρυβονται πισω απο τις μσκες. :S :S :S
οχι μην της το πεις ..για παρτουζα ,,μπορει να σοκαριστει..η...κοπελακαλησπερα φιλε,σε πολλα μπουρδελα μπορεις να κανεις παρτουζα σε συννενοησση με την κοπελα
οχι μην της το πεις ..για παρτουζα ,,μπορει να σοκαριστει..η...κοπελα
μια φορα ειχα ψησει γκομενα (μια απο τις λιγες που ειχα) και ακουσον ακουσον δεν εβρισκα 2ο αντρα. σε ποιον να το πω να το πιστεψει!
μια φορα ειχα ψησει γκομενα (μια απο τις λιγες που ειχα) και ακουσον ακουσον δεν εβρισκα 2ο αντρα. σε ποιον να το πω να το πιστεψει!
Εχεις δικιο φιλε! Καθεσαι και στο τελος...τι γινεται??
Ερωτευεσαι το πουτανακι που εκανε παρτουζες!!!!
Έχεις δίκιο φίλε μου. Αν η συγκερκιμένη κοπέλα είναι εντάξει απέναντι στον άντρα της και στα παιδιά της , σιγά το πράγμα και αν έκανε ότι έκανε. Όσο και δύσκολο και αν είναι ν αντέξεις κάτι τέτοιο αν το μάθεις, κακά τα ψέματα(μιλάω για συνεχόμενες παρτούζες, πίπες σε μαλάκες και τυχαία γαμήσια τα θεωρώ δεδομένα για όλες). Το κακό στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι συνήθως οι γυναίκες που συμμετέχουν σε τέτοια σχήματα έχουν χάσει το μέτρο και δεν χορταίνουν πούτσα με τίποτα και δεν μπορούν να αρκεστούν σε ένα μόνο άντρα.ετσι είναι μεν, αλλα καλο είναι να μην ξεχναμε ποτε το εξης:
οποια γυναικα κι αν εκτιμήσεις/ερωτευτείς/λατρεψεις, πρεπει να συμφιλιωθείς με την ιδεα ότι οσο ψηλα κι αν την εχεις εσυ πχ, άλλο τοσο σκουπιδι την ειχε καποιος άλλος, κι ότι μια πιπα στην τουαλετα από αγνωστο μεθυσμενη θα την εχει παρει!
Δεν είναι καθολου ευχαριστη σκεψη-αλλα είναι κατι το φυσιολογικο!
ΟΛΕΣ οι γυναικες (που δεν είναι εκτρωματα) εχουν υπαρξει το φτηνο πουτανακι καποιου βρωμιαρη! Όπως κι εμεις, ολο και καποια που την είχαμε χεσμενη, την πηραμε στα ορθια σε καποιο παρτυ, την χυσαμε στο στομα χωρις να συστηθυμε με το πραγματικο μας ονομα, -ισως και να σκεφτόμασταν να την κατουρησουμε κιολας-καποιος σημερα την εχει κυρια σπιτι του και της φυτεψε το παιδι του και καμαρωνει!
Δεν είναι ωραιο-αλλα ετσι είναι η ζωη παιδια!
Προσφατα ειχα πετυχει γκομενα καμμενη που την καλουσα σπιτι μου για πιπες, μετα την παρτουζωναν φιλοι μου και την τραβαγαν βιντεο (χαμογελουσε στην καμερα μπουκωμενη με δυο ψωλες φανταστείτε), να είναι σοβαρη κυριλλε, με τον αντρουλη της και το παιδακι της!....ε, εκει τι να πεις?
Στην θεση αυτου εν δυναμει, ΟΛΟΙ μπορει να βρεθουμε μια μερα...μην το γελαμε ουτε να το κατακρινουμε....
Αν δε βλεπόταν η τύπισσα πώς θα βρεις;Επιπλέον αν δεν έχεις οικιότητα με τον άλλο πώς θα έρθει;Πώς να σε εμπιστευτεί μην του τον ακουμπήσεις;
τυπε τα καταλληλα ατομα θα τα βρεις εδω!κατω απο τη βασηηταν αλλα γαμησιμη. και ενταξει για παρτουζα θα ερχονταν οχι για γαμο. σε φιλους το ειπα αλλα τοτε δεν εκανα παρεα με τα καταλληλα ατομα
Εξαιρετικο σχόλιο .!!!ετσι είναι μεν, αλλα καλο είναι να μην ξεχναμε ποτε το εξης:
οποια γυναικα κι αν εκτιμήσεις/ερωτευτείς/λατρεψεις, πρεπει να συμφιλιωθείς με την ιδεα ότι οσο ψηλα κι αν την εχεις εσυ πχ, άλλο τοσο σκουπιδι την ειχε καποιος άλλος, κι ότι μια πιπα στην τουαλετα από αγνωστο μεθυσμενη θα την εχει παρει!
Δεν είναι καθολου ευχαριστη σκεψη-αλλα είναι κατι το φυσιολογικο!
ΟΛΕΣ οι γυναικες (που δεν είναι εκτρωματα) εχουν υπαρξει το φτηνο πουτανακι καποιου βρωμιαρη! Όπως κι εμεις, ολο και καποια που την είχαμε χεσμενη, την πηραμε στα ορθια σε καποιο παρτυ, την χυσαμε στο στομα χωρις να συστηθυμε με το πραγματικο μας ονομα, -ισως και να σκεφτόμασταν να την κατουρησουμε κιολας-καποιος σημερα την εχει κυρια σπιτι του και της φυτεψε το παιδι του και καμαρωνει!
Δεν είναι ωραιο-αλλα ετσι είναι η ζωη παιδια!
Προσφατα ειχα πετυχει γκομενα καμμενη που την καλουσα σπιτι μου για πιπες, μετα την παρτουζωναν φιλοι μου και την τραβαγαν βιντεο (χαμογελουσε στην καμερα μπουκωμενη με δυο ψωλες φανταστείτε), να είναι σοβαρη κυριλλε, με τον αντρουλη της και το παιδακι της!....ε, εκει τι να πεις?
Στην θεση αυτου εν δυναμει, ΟΛΟΙ μπορει να βρεθουμε μια μερα...μην το γελαμε ουτε να το κατακρινουμε....
Αν θέλει κάποιος να παρουμε παρτουζα τανα σήμερα ας στείλει πμ να κανονισουμε για το βραδάκι.[move] δεν είμαι μπάι, ούτε γκέι. [/move]Αποκλείονται μπάι και γκέι.
Όχι καλέ!!Παλίκαρος απο τους λίγους θα είναι......λες τυπε να ειναι γκεη!?