Νέα

Ερωτηση για λογιστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
σωστος ο τυπος , και το london scool of economics να τελειωσεις Α ταξης λογιστης δεν εισαι .
Άσε τυπε, αυτό δε λέει τίποτα, και ο Αλογοσκούφης εκει δίδασκε αλλά στην πράξη ειδες τι οικονομικής τάξης κατάντησε η Ελλάδα. Από τρία άλφα αξιολόγηση ούτε φασόλια 3Α δεν θα έχουμε να φάμε σε λίγο!

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Επειδη εχω περσινο χρεος που δεν εχω πληρωσει ακομα στην εφορια,και εχει περασει η προθεσμια,ξερει κανεις τωρα πως θα γινει η αποπληρωμη?πρεπει να παω μονο στην εφορια να αποπληρωσω η γινεται και σε τραπεζα?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Επειδη εχω περσινο χρεος που δεν εχω πληρωσει ακομα στην εφορια,και εχει περασει η προθεσμια,ξερει κανεις τωρα πως θα γινει η αποπληρωμη?πρεπει να παω μονο στην εφορια να αποπληρωσω η γινεται και σε τραπεζα?

Η στην Εφορια η μονος σου μεσω taxisnet,με τους προσωπικους σου κωδικους.Τυπωνεις το χαρτι και με αυτο πας σε τρσπεζα.

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Η στην Εφορια η μονος σου μεσω taxisnet,με τους προσωπικους σου κωδικους.Τυπωνεις το χαρτι και με αυτο πας σε τρσπεζα.
μπορω δηλαδη και απο taxis net,ωραια σε ευχαριστω πολυ :) :thumbsup:

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Bull11   Πρεπει να εχεις την ταυτοτητα οφειλης που βρισκεις απο το gsis.gr
Ειναι λιγακι πολυπλοκο αν δεν τα καταφερεις πες γιατι το εκανα προσφατα.
Παντως συμφερει τα λεφτα να τα ´επενδυσεις ´ αλλου γιατι η εφορια εχει μονο 1% τοκο, ειναι σαν να δανειστεις απο καπου με 1% αν δεν της τα δωσεις.

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Bull11   Πρεπει να εχεις την ταυτοτητα οφειλης που βρισκεις απο το gsis.gr
Ειναι λιγακι πολυπλοκο αν δεν τα καταφερεις πες γιατι το εκανα προσφατα.
Παντως συμφερει τα λεφτα να τα ´επενδυσεις ´ αλλου γιατι η εφορια εχει μονο 1% τοκο, ειναι σαν να δανειστεις απο καπου με 1% αν δεν της τα δωσεις.
το ξερω αλλα ηρθαν και τα φετινα τωρα...,και αρχιζουν και μαζευονται και εγω αυτες τις υπηρεσιες τις ψιλοφοβαμαι,θα δωσω τα περσινα τουλαχιστον και για τα φετινα του παραχρονου :),
Το βρηκα παιδια στο taxisnet,σας ευχαριστω πολυ :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom