Pantherfighter21
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτο ειναι δυσκολο και χρονοβορο :-
Το παιδί λέει ότι βγάζει εύκολα γκόμενα άρα δεν θα χάσει πολύ χρόνο.Άλλωστε μικρός είναι έχει χρόνο!
Αυτο ειναι δυσκολο και χρονοβορο :-
Το παιδί λέει ότι βγάζει εύκολα γκόμενα άρα δεν θα χάσει πολύ χρόνο.Άλλωστε μικρός είναι έχει χρόνο!
χτυπα ενα τελαρο μαλαματινες και θα κανεις 2 ωρες να χυσεις!!!θα τις πεσουν τα νεφρα της γκομενας
Εδω τυπε μου αρκετοι ειναι χωρισμενοι και κουβαλανε συμπλεγματα απορριψης απο τους γαμους η τις σχεσεις τους και το παιζουν κατι τις
Οποτε μην τους παρεξηγεις σε οτι σου λενε..... ;)
Ξεκινα απο στουντιο μιας και εχεις την ομορφη εμπειρια του ερωτα απο την σχεση σου και βλεποντας πραττεις αναλογα.....
Τωρα οσον αφορα το ποια ειναι η καλυτερη.
Ειναι μυλος το θεμα, καθως παιζει μεγαλο ρολο η προσεγγιση και η διαθεση της κοπελας, την στιγμη που θα πας
Ριξε μια ματια στις κριτικες λαμβανοντας υποψιν και τα σχολια οσων εχουν σχολιασει, καθως υπαρχουν και διαφημιστες και αποφασιζεις μονος σου που θα πας......
Απαραιτητα θα μιλησεις με την κοπελα που σε ενδιαφερει να μπεις στο δωματιο απο πριν, λεγοντας τι ακριβως ζητας απο αυτην και καλο θα ειναι να εξηγησεις οτι κρινεις αναγκαιο, ωστε να περασεις οσο καλυτερα γινεται.
Παντως εχε υποψιν σου οτι δεν συγκρινεται με αυτο που εκανες με την κοπελα σου.....
τραβα Κωλλετη που παιζει μπαλα η Αφρουλα...στουντιο ειναι...εχεις απολυτο δικαιο ρε φιλε....
λοιπον αντε αντε να γινω συγκεκριμενος γουσταρω μια 20αρα
και πριν γινει η φαση θελω να εχω μια extra εμπειρια αρα studio
εχεις απολυτο δικαιο ρε φιλε....
Μητσαρα, εισαι απολαυση λεμε
θελεις να πας διαβασμενος ρε μπαγασα....ωραιοςεχεις απολυτο δικαιο ρε φιλε....
Ναιεγω το εχω το απολυτο δικιο?
Οτι βγαζει ευκολα γκομενα ειπε το παιδι οχι οτι βγαζει ευκολα την γκομενα που θελει.
Εχω αδικο παιδι???
εχεις απολυτο δικαιο ρε φιλε....
θα αρχισω να μαζευω κανενα ταλιρο και θα παω.Η 20αρα είναι "έμπειρη" (πόσο έμπειρη να είναι σε αυτή την ηλικία βέβαια..);Αν όχι,η προσομοίωση δε θα είναι σωστή με μια που έχει φάει τόσες πούτσες που αν συνδέονταν θα έκαναν τον περίπλου της γης!Πήγαινε όμως για την εμπειρία,να δεις πως είναι.
Αυτο ειναι πανευκολο.....η μαγκια ειναι να γαμας ευκολα χωρις να βγαζεις γκομενα
παιδια και κατι ακομα δεν θελω να εχει πιτα κοσμο οταν θα παω....
τι ωρες συχνα εχει πολυ κοσμο και τι ωρες οχι?
και καθημερινες....
ξερω οτι ειναι γενικο αλλα περιπου τι παιζει....
αααα και κατι που σκεφτηκα παιζει να μου αρεσει τοσο πολυ η ολη φαση και να θελω να ξανα πηγαινω μετα?
θελεις να πας διαβασμενος ρε μπαγασα....ωραιος
Να ανησυχησεις οταν θα ξεκινας να πηγαινεις με λουλουδια και σοκολατακια και να γραφεις κριτικεςαααα και κατι που σκεφτηκα παιζει να μου αρεσει τοσο πολυ η ολη φαση και να θελω να ξανα πηγαινω μετα?
καθημερινες εργασιμες πρωΐναδικες ωρες,θα εισαι ταμαμ...παιδια και κατι ακομα δεν θελω να εχει πιτα κοσμο οταν θα παω....
τι ωρες συχνα εχει πολυ κοσμο και τι ωρες οχι?
και καθημερινες....
ξερω οτι ειναι γενικο αλλα περιπου τι παιζει....
αααα και κατι που σκεφτηκα παιζει να μου αρεσει τοσο πολυ η ολη φαση και να θελω να ξανα πηγαινω μετα?