Επισκέπτης
δεν παει ετσι ;)Δεν θέλω να χρεωθώ σε συγγενείς. Πάντως να πω την αλήθεια δεν καταλαβαίνω τους κίνδυνους από τοκογλύφο. Τι θα μου κάνει; Στο φινάλε αυτός παράνομος είναι. Θα μπορώ να στήσω άμυνες.
δεν παει ετσι ;)Δεν θέλω να χρεωθώ σε συγγενείς. Πάντως να πω την αλήθεια δεν καταλαβαίνω τους κίνδυνους από τοκογλύφο. Τι θα μου κάνει; Στο φινάλε αυτός παράνομος είναι. Θα μπορώ να στήσω άμυνες.
Και τι να κάνω? Να μην δουλέψω για τα όνειρά μου;Sebastian ,
Σιγα σιγα, βημα βημα
Και να βρεις να σου δανεισουν μην τα παρεις.
Η δυστηχια των ελληνων ξεκινησε οταν αρχισε ο δανεισμος τους. Τα δανεικα ειναι σκλαβια.
Πως πάει; Μην νομίζεις ότι κι εγώ δεν θα έχω ενημερώσει αυτούς που πρέπει για το αν μου συμβεί κάτι.δεν παει ετσι ;)
Δεν θέλω να χρεωθώ σε συγγενείς. Πάντως να πω την αλήθεια δεν καταλαβαίνω τους κίνδυνους από τοκογλύφο. Τι θα μου κάνει; Στο φινάλε αυτός παράνομος είναι. Θα μπορώ να στήσω άμυνες.
Καλώς τον. Ντάξει μπορεί να έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου. Πάντως μετροσέξουαλ δεν με λες.κουνια που σε κουναγε ....
μου θυμηζεις κατι μετροσεξουαλ αγορια που νομιζουν οτι θα κερδισουν τους παπατζιδες κατω στην ομονοια...
Καλώς τον. Ντάξει μπορεί να έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου. Πάντως μετροσέξουαλ δεν με λες.
Σέβομαι την άποψή σου. Έχεις κάποια πρόταση; Εσύ τι θα έκανες στη θέση μου;μακαρι απο τοκογλυφους ... ειναι extreme spor ....
ο τροπος αυτος της αγνοιας κινδυνου κανει τα παντα να μοιαζουν fake τυπε.Δεν θέλω να χρεωθώ σε συγγενείς. Πάντως να πω την αλήθεια δεν καταλαβαίνω τους κίνδυνους από τοκογλύφο. Τι θα μου κάνει; Στο φινάλε αυτός παράνομος είναι. Θα μπορώ να στήσω άμυνες.
φιλικα τελειος,δε σε ξερω,δε με ξερεις.ΜΑΚΡΙΑ απο τοκογλυφο φιλε,λες οτι δεν εισαι και παιδι της νυχτας...
αστο,μη το σκεφτεσαι καν,δε περναει απ το μυαλο σου που μπορεις να μπλεξεις...
και ολα αυτα που λες για εξασφαλιση,δεν ισχυει τιποτα,αν θες ακουσε ολους αυτους που στο λενε εδω μεσα...
αν και νομιζω οτι γι αυτο ανοιξες το θεμα,μπας και παρεις κανα πμ,που να σου λεει "ελα φιλαρακο,θα τα βρουμε"
μη το κανεις φιλε...
ειπες οτι βαζεις αμαξι υποθηκη,αρα θα ειναι καπιας αξιας...
πουλα το φιλε,και κανε τη δουλεια σου...αν πας καλα,το ξαναπαιρνεις,παιρνεις και καλυτερο μη σου πω...
και δε χρωστας και πουθενα.
Ασε τις μαλακίες με τους τοκογλυφους!Σκέψου μόνο ότι το επιτόκιο το χρεώνουν με τον μήνα,όχι με το χρόνο και ποτέ δεν είναι κάτω απο διψήφιο νούμερο.Και για να σε καθαρίσουν δεν θα χρειαστεί να δώσουν πάνω απο 500€ που θα είναι μύνημα και προς τους αλλους που χρωστάνε .Δεν θέλω να χρεωθώ σε συγγενείς. Πάντως να πω την αλήθεια δεν καταλαβαίνω τους κίνδυνους από τοκογλύφο. Τι θα μου κάνει; Στο φινάλε αυτός παράνομος είναι. Θα μπορώ να στήσω άμυνες.
φιλικα τελειος,δε σε ξερω,δε με ξερεις.ΜΑΚΡΙΑ απο τοκογλυφο φιλε,λες οτι δεν εισαι και παιδι της νυχτας...
αστο,μη το σκεφτεσαι καν,δε περναει απ το μυαλο σου που μπορεις να μπλεξεις...
και ολα αυτα που λες για εξασφαλιση,δεν ισχυει τιποτα,αν θες ακουσε ολους αυτους που στο λενε εδω μεσα...
αν και νομιζω οτι γι αυτο ανοιξες το θεμα,μπας και παρεις κανα πμ,που να σου λεει "ελα φιλαρακο,θα τα βρουμε"
μη το κανεις φιλε...
ειπες οτι βαζεις αμαξι υποθηκη,αρα θα ειναι καπιας αξιας...
πουλα το φιλε,και κανε τη δουλεια σου...αν πας καλα,το ξαναπαιρνεις,παιρνεις και καλυτερο μη σου πω...
και δε χρωστας και πουθενα.
Έχει καταφέρει κανένας σας να πάρει από τράπεζα δάνειο χωρίς εξασφάλιση;
Τυπε αν εισαι αλάνι το παιρνεις και ατοκο. :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.efimeridaki.gr/wp-content/uploads/2015/05/lhsteia.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τύπε μου δίνεις το iban σου να σου βάλω 5 ευρώ να πας να πιεις μια μπύρα;
Τύπε μου δίνεις το iban σου να σου βάλω 5 ευρώ να πας να πιεις μια μπύρα;
Τι να κάνω; Έχω δυσκολίες.Τυπε εισαι κουβαρντάς.![]()
![]()
:S :S :S
Τι να κάνω; Έχω δυσκολίες.