Από 29/08/2015 έως 02/09/2015 ήμουν Αθήνα (η τελευταία Δευτέρα του Αυγούστου είναι bank holiday στην Αγγλία).
Ιστορίες ...
Στις 31/08/2015 ώρα 17:54 ξεκίνησα από το σπίτι μου, για να πάω στου Ζωγράφου (στις 19:00 θα βρισκόμουν με το Γιοντώ).
Στις 18:06 βρέθηκα έξω από την εκκλησία της Αγίας Ζώνης. Στην είσοδο του ναού, είδα μια καθήμενη γριά με ring-ring, η οποία πουλούσε κεριά. Εκείνη τη στιγμή, παραπάτησα από την ερωτική ταχυπαλμία. Η στιχομυθία που ακολούθησε, ήταν η εξής:
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Πρόσεχε παιδάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ (με τρεμάμενη φωνή): Θα σε βοηθήσω. Μισό λεπτό να καθίσω.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Κάθισε παιδάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: (έβγαλα με τρεμάμενα χέρια από το πορτοφόλι μου 5 ευρώ).
ΤΑΚΜΑΝ: Πάρε (ακολούθησε ηγεμονικό sandwich).
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Ευχαριστώ. Πάρε κεράκι, αν θες.
ΤΑΚΜΑΝ (ένα βήμα πριν από το εγκεφαλικό): Θα πάρω άλλη φορά. Θέλω μόνο λίγο να σας κρατήσω τα χεράκια.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ (καθώς της χούφτωνα τα τρικ-τρικ): Έτσι. Θέλω να αισθανθώ λίγη αγάπη.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Πήγαινε τώρα. Θα περάσει η εικόνα από πάνω.
Μετά από το σκηνικό αυτό, με έπιασε κρίση βλακείας και έλεγα "Κόλλα ρε φιλαράκι" στο πεζοδρόμιο.
Σκέφτομαι, κάθε φορά που θα έρχομαι Αθήνα, να φέρνω 80 ευρώ και να προσφέρω 15-20 ευρώ σε ωραίες γυναίκες με αντάλλαγμα μια θερμή χειραψία.
Ιστορίες ...
Στις 31/08/2015 ώρα 17:54 ξεκίνησα από το σπίτι μου, για να πάω στου Ζωγράφου (στις 19:00 θα βρισκόμουν με το Γιοντώ).
Στις 18:06 βρέθηκα έξω από την εκκλησία της Αγίας Ζώνης. Στην είσοδο του ναού, είδα μια καθήμενη γριά με ring-ring, η οποία πουλούσε κεριά. Εκείνη τη στιγμή, παραπάτησα από την ερωτική ταχυπαλμία. Η στιχομυθία που ακολούθησε, ήταν η εξής:
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Πρόσεχε παιδάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ (με τρεμάμενη φωνή): Θα σε βοηθήσω. Μισό λεπτό να καθίσω.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Κάθισε παιδάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: (έβγαλα με τρεμάμενα χέρια από το πορτοφόλι μου 5 ευρώ).
ΤΑΚΜΑΝ: Πάρε (ακολούθησε ηγεμονικό sandwich).
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Ευχαριστώ. Πάρε κεράκι, αν θες.
ΤΑΚΜΑΝ (ένα βήμα πριν από το εγκεφαλικό): Θα πάρω άλλη φορά. Θέλω μόνο λίγο να σας κρατήσω τα χεράκια.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ (καθώς της χούφτωνα τα τρικ-τρικ): Έτσι. Θέλω να αισθανθώ λίγη αγάπη.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Πήγαινε τώρα. Θα περάσει η εικόνα από πάνω.
Μετά από το σκηνικό αυτό, με έπιασε κρίση βλακείας και έλεγα "Κόλλα ρε φιλαράκι" στο πεζοδρόμιο.
Σκέφτομαι, κάθε φορά που θα έρχομαι Αθήνα, να φέρνω 80 ευρώ και να προσφέρω 15-20 ευρώ σε ωραίες γυναίκες με αντάλλαγμα μια θερμή χειραψία.