Α) CONCEPT
Στις 24/04/2015 ώρα 16:09 έλαβα e-mail πρόσληψης από το ONS. Φυσικά, αποφάσισα να γιορτάσω ένα από τα πιο ευχάριστα γεγονότα της ζωής μου με στουντιότσαρκα.
Β) AVAILABLE BUDGET
50 EUR.
Γ) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 18:47 την ίδια μέρα ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας όπως πάντα, την πράσινη συνεδριανή τσάντα για μασκότ. Κατηφορίζοντας την οδό Κυψέλης, τηλεφώνησα σε Γιοντώ, Τρ, Δανάη, και Πινόκιο. Στη συνέχεια, πήρα ΗΣΑΠ και ΜΕΤΡΟ και κατέβηκα στο Νέο Κόσμο (ώρα 20:02).
1ος σταθμός: Ηλία Ηλιού 82 (κλειστό).
Κατόπιν, πήρα το ΜΕΤΡΟ και κατέβηκα ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ.
2ος σταθμός: Συγγρού 108 (κλειστό).
3ος σταθμός: Συγγρού 144.
Μπαίνοντας στο X-bar, με υποδέχτηκε ένας μαυροφορεμένος τύπος, ο οποίος έβγαζε την αύρα του Σομελιέ Ινδικού εστιατορίου στη Ζάκυνθο. Η στιχομυθία που ακολούθησε, ήταν η εξής:
RECEPTIONIST: Γεια σας. Τι θα θέλατε;
ΤΑΚΜΑΝ: Εδώ εκτός από bar είναι και στούντιο;
RECEPTIONIST: Βεβαίως. Καθίστε κάπου και θα έρθουν οι κοπέλες, να τις δείτε.
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα της Ευγενίας Β/Δ): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ (μετά από κλάσματα δευτερολέπτου): Πάω αλλού καλύτερα. Δεν έχει εδώ, αυτό που ψάχνω.
RECEPTIONIST: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
4ος σταθμός: Αριστοτέλους 6.
Υπηρεσία: Ξανθιά, Ελλεηνίδα, ηλικίας γύρω στα 55, φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο παντελόνι. Από τρικ-τρικ, τζίφος (στην αρχή ξεγελάστηκα και νόμιζα ότι φορούσε, αλλά σύντομα διαπιστωσα ότι έπαιζε με τα κλειδιά της). Η γυναίκα αυτή έβγαζε την αύρα της μοναχικής ταξιδιώτισσας, που επισκέπτεται το Πευκί λίγο πριν το Δεκαπενταύγουστο, για να κάνει τα μπάνια της.
Πουτάνες: Εκείνη την ώρα, εργαζόντουσαν τρεις κοπέλες, η μια εκ των οποίων ήταν Αγγλίδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες φορούσαν χρυσαφικά.
Κοσμοσυρροή: Η μια από τις τρεις πουτάνες, ήταν απασχολημένη στο δωμάτιο. Στο σαλόνι, περίμενα με έναν τύπο γύρω στα 40.
Φυσικά, επειδή η τσατσά δεν ήταν ”eligible” για τη φαντασίωσή μου, αποχώρησα ευγενικά.
5ος σταθμός: Αριστοτέλους 5.
Υπηρεσία: Ξανθιά, Ελλεηνίδα, ηλικίας γύρω στα 50, φορούσε παντελόνι και ring-ring. Φτυστή η μαμά του Σεφερλή, στη σειρά «Κορίτσια, ο Μάρκουλης».
Πουτάνα: Ήταν ηλικίας 20-25 και φορούσε ένα χρυσό βραχιόλι.
Κοσμοσυρροή: Αρχικά, περίμενα στο σαλόνι μαζί με έναν συναγωνιστή, ενώ η πουτάνα ήταν στο δωμάτιο. Μετά από 10 λεπτά, ήρθε ένας πελάτης με baby face και η τσατσά του ζήτησε ταυτότητα, για να επιβεβαιώσει ότι ήταν άνω των 18 ετών.
Το συγκεκριμένο στούντιο θεωρήθηκε “short-listed”. Ωστόσο, αποφάσισα να συνεχίσω την τσάρκα μου, με σκοπό να βρω υπηρεσία ηλικίας άνω των 65 με φούστα και τρικ-τρικ.
6ος σταθμός: Θησέως 35.
Υπηρεσία: Μελαχρινή, Ελλεηνίδα, ηλικίας γύρω στα 65, φορούσε άσπρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και μια πανδαισία από τρικ-τρικ. Η εν λόγω κυρία έβγαζε την αύρα της καθηγήτριας των Αγγλικών, που προσπαθεί να εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ simple present και present continuous σε παιδιά με σύνδρομο Down.
Πουτάνα: Μια αδιάφορη καθημερινή κοπέλα.
Κοσμοσυρροή: Νέκρα.
Η συγκεκριμένη τσατσά με καύλωσε άγρια. Παρόλα αυτά, αποφάσισα να αναζητήσω την τελειότητα, συνεχίζοντας την τσάρκα μου.
7ος σταθμός: Θησέως 40.
Υπηρεσία: Ηλικίας γύρω στα 60, πιθανόν Ελλεηνίδα, φορούσε ροζ πουλόβερ, φούτερ και αθλητικά παπούτσια. Όταν με υποδέχτηκε, είχε σταυρωμένα τα χέρια πίσω από το σώμα της, λες και χόρευε Καλαματιανό. Σύντομα βέβαια, αποκάλυψε τον αντιεπαγγελματισμό της (δε φορούσε ούτε ένα ντριν ντριν).
Πουτάνα: Ούτε καν την πρόσεξα.
Κοσμοσυρροή: Δεν υπήρχε άλλος πελάτης εκείνη την ώρα.
Όπως καταλαβαίνετε, για τη συγκεκριμένη τσατσά δε θα έσκαγα ούτε 1 ευρώ.
8ος σταθμός: Θησέως 22.
Το μαγαζί αυτό λειτουργεί σαν στούντιο και σαν μασατζίδικο ταυτόχρονα.
Υπηρεσία: Ταυλανδή ηλικίας γύρω στα 50. Φορούσε παντελόνι και τα χέρια της ήταν γυμνά από cross-cross.
Πουτάνα: Απαξίωσα να την κοιτάξω.
Μετά το σαλονάρισμα, αποχώρησα με την ταχύτητα του φωτός.