Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Κάτσε , μισό λεπτό. Φόρουσες καποτα μεσα απο το βρακι για να γαμησεις τα σεντόνια; Ελα μουνι στον τόπο σου... ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ     :rockon:
Ακριβώς. Σήμερα πήγα μεσημεριανή στουντιότσαρκα. Λεπτομέρειες σε λίγο.

*Την Παρασκευή με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα τηλεφωνήσω στην Αρκούδα*

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Α) BUDGET
Στη στουντιότσαρκα κουβαλούσα μαζί μου 135 ευρώ (35 ευρώ από το λογαριασμό μισθοδοσίας και 100 ευρώ από τη μαμά).

Β) ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑ
Θετικά συναισθήματα: Καύλα (για την άγνωστη α-καπέλο τσατσά) και αλλεπάλληλες κρίσεις ηλιθιότητας (σκεφτόμουν τα σχόλια κάποιων συναγωνιστών, διάφορα αστεία τεστ πολλαπλής επιλογής και την προγραμματισμένη μπουρδελότσαρκα στη Φυλής με τον Πορνομετανάστη).
Αρνητικά συναισθήματα: Η ανάμνηση της Αρκούδας και τα άλυτα προβλήματα (δυσκολίες με τη διπλωματική, ανεργία, αβεβαιότητα για το μέλλον και σεξουαλική ανικανότητα) συννεφιάζουν τη διάθεσή μου ακόμα και στις πιο ηλιόλουστες μέρες.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Γ) Η ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Στις 22/04/2014 ώρα 12:11 ξεκίνησα από το σπίτι για στουντιότσαρκα, κουβαλώντας κλασσικά τη γνωστή μπουρδελότσαντα (περιεχόμενο: 1 πακέτο πουτανομάντηλα).
Για τις μετακινήσεις μου (τσάρκα, βόλτες με φίλους) χρειαζόμουν εβδομαδιαίο εισιτήριο. Ωστόσο, το εκδοτήριο του ΟΑΣΑ στην Πλατεία Κυψέλης ήταν κλειστό. Έτσι λοιπόν, πήγα με τα πόδια μέχρι τη ΒΙΚΤΩΡΙΑ (σταθμός του ΗΣΑΠ). Δυστυχώς όμως, οι υπάλληλοι των εισιτηρίων απουσίαζαν λόγω Πασχαλινών διακοπών (τα αυτόματα μηχανήματα βγάζουν μόνο ημερήσια εισιτήρια).
Θυμωμένος με την ανυπαρξία του κρατικού μηχανισμού, πήρα ΤΑΧΙ και κατέβηκα στη στάση του μετρό "Πανεπιστήμιο" (κόστος διαδρομής: 3 ευρώ). Ευτυχώς εκεί, λειτουργούσαν όλα στην εντέλεια. Έτσι λοιπόν, έβγαλα το εισιτήριο (κόστος: 14 ευρώ) και πήρα το μετρό με προορισμό τον Κεραμεικό (ώρα άφιξης: 13:08).

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Αρνητικά συναισθήματα: Η ανάμνηση της Αρκούδας και τα άλυτα προβλήματα (δυσκολίες με τη διπλωματική, ανεργία, αβεβαιότητα για το μέλλον και σεξουαλική ανικανότητα) συννεφιάζουν τη διάθεσή μου ακόμα και στις πιο ηλιόλουστες μέρες.
Ρε Τάκη μπορεί  όσο αφορά τις γυναίκες να μην τα πας καλά , αλλά όσο αφορά τα σεντόνια είσαι ο μεγαλύτερος γαμιάς του κόσμου , όχι και ανίκανος!
Αν μπεις σε μαγαζί με σεντόνια θα βγάλουν τα σεντόνια πόδια και θα αρχίσουν να τρέχουν για να γλιτώσουν!

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Θελουμε να δουμε βιντεακι με τσατσα. Τουλαχιστον να ακουσουμε ηχογραφηση ρε συ Τακη.
Pleeeeeeeeease!!!!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Δ) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
1ος σταθμός: Κωσταντινουπόλεως 59 (Κλειστό).
2ος σταθμός: Κωσταντινουπόλεως 61.
Παρατηρήσεις: Η τσατσά ήταν μια μεσήλικη πο8σταρδέλλα Αλβανικής καταγωγής. Η στιχομυθία που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΣΑΤΣΟΣ: Γεια σας.
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα του επιβάτη του Blue Star Naxos): Γεια.
ΤΣΑΤΣΟΣ: Χρόνια πολλά.
ΤΑΚΜΑΝ: Επίσης.
ΤΣΑΤΣΟΣ: Έχετε ξανάρθει εδώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Αρκετές φορές.
ΤΣΑΤΣΟΣ: Σήμερα δουλεύει η Κλαούντια. Την ξέρετε;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι.
ΤΣΑΤΣΟΣ: Είναι πολύ καλή στο δωμάτιο, δε βιάζεται ...
ΤΑΚΜΑΝ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΣΑΤΣΟΣ: Τα ξέρετε τα προγράμματα;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι.
ΤΣΑΤΣΟΣ: Έχουμε 40 ευρώ το απλό πρόγραμμα, 50 ευρώ sex show, 60 ευρώ ποδολαγνεία ...
ΤΑΚΜΑΝ (προσπαθώντας να βρω ένα πάτημα, για να φύγω): Δεν το ήξερα. Στο site έλεγε 20 ευρώ το απλό.
ΤΣΑΤΣΟΣ: 40.
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα της Ουκρανέζας): Μάλιστα.
ΤΣΑΤΣΟΣ: Τώρα έρχεται η κοπέλα να τη δείτε.

Μετά την πασαρέλα της Κλαούντιας ...

ΤΣΑΤΣΟΣ: Τι λες; Θα περάσεις στο δωμάτιο;
ΤΑΚΜΑΝ: Πάω να δω και τα υπόλοιπα στούντιο της περιοχής και μετά την τσάρκα θα αποφασίσω.
ΤΣΑΤΣΟΣ: Στο καλό.
ΤΑΚΜΑΝ: See you later.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ρε Τάκη μπορεί  όσο αφορά τις γυναίκες να μην τα πας καλά , αλλά όσο αφορά τα σεντόνια είσαι ο μεγαλύτερος γαμιάς του κόσμου , όχι και ανίκανος!
Αν μπεις σε μαγαζί με σεντόνια θα βγάλουν τα σεντόνια πόδια και θα αρχίσουν να τρέχουν για να γλιτώσουν!
Thanks ρε. Μου έφτιαξες τη διάθεση. Γελάω σαν κορνούτος.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
3ος σταθμός: Σπύρου Πάτση 40 (κλειστό).
4ος σταθμός: Σπύρου Πάτση 27 (κλειστό).

5ος σταθμός: Σερβίων 26.
Παρατηρήσεις: Η τσατσά ήταν ηλικίας 60-65, τυπική στη συμπεριφορά και φορούσε ένα σέξι-διαθλαστικό φόρεμα. Δυστυχώς όμως, δε φορούσε καθόλου κοσμήματα. Η πουτάνα (Σύλβια) ήταν μια ξανθιά milf με πολύ miserable φάτσα.

6ος σταθμός: Κωσταντινουπόλεως 92.
Παρατηρήσεις: Η υπηρεσία ήταν ηλικίας γύρω στα 60 και αρκετά ευγενική. Δυστυχώς όμως, φορούσε παντελόνι και τα χέρια της ήταν γυμνά από τρικ-τρικ. Όσον αφορά την πουτάνα; Δε θυμάμαι τίποτα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
7ος σταθμός: Κωσταντινουπόλεως 94.
Παρατηρήσεις: Η τσατσά ήταν ηλικίας 65-70, τυπική και καλοντυμένη (φούστα και διχτυωτό καλτσόν). Έχανε όμως στη λεπτομέρεια. Δε φορούσε τρικ-τρικ. Η εργαζόμενη κοπέλα ήταν ένα πιπίνι ψιλό, μελαχρινό με ριγκάκια.

8ος σταθμός: Κωσταντινουπόλεως 128 (κλειστό).
9ος σταθμός: Κωσταντινουπόλεως 132.
Παρατηρήσεις: Δεν έκαναν την τιμή να μου ανοίξουν.

10ος σταθμός: Κωσταντινουπόλεως 130.
Παρατηρήσεις: Εκεί εργάζονταν μια Βραζιλιάνα και μια Κουβανέζα. Δυστυχώς όμως, δεν υπήρχε υπηρεσία.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
11ος σταθμός: Κωσταντινουπόλεως 92Α.
Παρατηρήσεις: Η υπηρεσία ήταν ηλικίας 60-65, πολύ επικοινωνιακή και προκλητικά ντυμένη (φορούσε ένα ξώβυζο μπεζ φόρεμα και 2 βραχιόλια - ένα μπρούτζινο και ένα ντεκαβλέ κοριτσίστικο). Δυστυχώς όμως, υστερούσε σε rings. Η πουτάνα ήταν ηλκίας 20-25 και φορούσε ένα ασημένιο βραχιόλι και 2 λεπτά ριγκάκια.

Η στιχομυθία που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Γεια σας.
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα του επιβάτη του Blue Star Ithaki): Γεια.
ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Έχετε ξανάρθει εδώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Έχω έρθει μια φορά.
ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Ωραία. Σε λίγο θα έρθει η κοπέλα. Περιμένετε.
ΥΠΗΡΕΣΙΑ: (επέστρεψε στην κουζίνα, τραγουδώντας κακόφωνα).

Εκείνη τη στιγμή, καθώς κοιτούσα το χώρο, θυμήθηκα την Αρκούδα και βούρκωσα.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ (απευθυνόμενη σε έναν Άραβα πελάτη): Η κοπέλα τα κάνει όλα. Θα περάσεις πολύ καλά στο δωμάτιο.
ΑΡΑΒΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ (βγάζοντας την αύρα της Τζίνας Βουρδουμπάκη): Μάλιστα.

Μετά από 2 λεπτά ...

ΥΠΗΡΕΣΙΑ (απευθυνόμενη προς εμένα): Συγνώμη που σε ξέχασα.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν πειράζει.
ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Η κοπέλα είναι πολύ καλή. Μπες και θα με θυμηθείς.
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα της διευθύντριας της Εθνικής Ασφαλιστικής): Μάλιστα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μόλις έριξα το 3ο πακέτο Ντελόρ από κουράδες (συγνώμη για την αναμονή).

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε η πουτάνα και με χαιρέτησε με διευθυντικό sandwich. Η στιχομυθία που ακολόυθησε, ήταν η εξής:

ΠΟΥΤΑΝΑ: Γεια σου μωρό μου.
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα του ηθοποιού που διαφημίζει τη μπύρα Amstel): Γεια.
ΠΟΥΤΑΝΑ: (με κοίταξε τσαχπίνικα).
ΤΑΚΜΑΝ: Γνωριζόμαστε;
ΠΟΥΤΑΝΑ: Η Ντέζη είμαι. Δε με θυμάσαι;
ΤΑΚΜΑΝ: Εργαζόσουν στη Βριλησσού με τη Σταυρούλα;
ΝΤΕΖΗ: Ναι μωρό μου.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Δυστυχώς έχει σταματήσει να δουλεύει. Την αγαπάω ακόμα. Δεν έχουμε χαθεί. Τελευταία φορά μιλήσαμε στο τηλέφωνο την Πέμπτη 10 Απριλίου. Την Παρασκευή 25 θα την ξαναπάρω. Εσύ έχεις κρατήσει επαφή μαζί της;
ΝΤΕΖΗ: Όχι.
ΤΑΚΜΑΝ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).
ΝΤΕΖΗ: Θα μπεις στο δωμάτιο;
ΤΑΚΜΑΝ: Θα δω το 80 και θα αποφασίσω. Ξέρεις έχουν αλλάξει οι εποχές τώρα.
ΝΤΕΖΗ: Γιατί μωρό μου;
ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Άστον. Πήγαινε και στον άλλο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΥΠΗΡΕΣΙΑ (απευθυνόμενη σε μένα): Πες μου σε παρακαλώ, τι θες. Δε θέλω να φύγεις έτσι.
ΤΑΚΜΑΝ (φοβόμενος μήπως μαθευτεί τίποτα στην Αρκούδα): Ντρέπομαι.
ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Εδώ θέλω να αισθάνεσαι άνετα. Δεν έχει ντροπές.
ΤΑΚΜΑΝ: Εμένα μου αρέσει να σκάω 90 ευρώ, να μπαίνει η υπηρεσία με την κοπέλα στο δωμάτιο και να της κρατάω τα χεράκια.

Εντωμεταξύ ο άλλος πελάτης κοιτούσε άφωνος το σκηνικό.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Δέχομαι. Πέρασε μέσα. Πού αλλού θα βρεις ομορφότερη υπηρεσία από μένα;
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλεια. Πάω πρώτα στο 80, για να έχω να γράφω στο site και μετά επιστρέφω.
ΝΤΕΖΗ (με νάζι): Μη φεύγεις μωρό μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Μην ανησυχείς. Θέλω απλά να μαζέψω υλικό για να κάνω τεστ πολλαπλής επιλογής στους φίλους μου.
ΝΤΕΖΗ: (έκλαψε Εγγλέζικα).
ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Άστο το παιδί. Θέλει να κάνει τεστάκια.
ΤΑΚΜΑΝ: Άντε θα τα πούμε.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
12ος σταθμός: Κωσταντινουπόλεως 80.
Παρατηρήσεις: Η τσατσά ήταν ηλικίας γύρω στα 60, τυπική και πρόχειρα ντυμένη (κοτλέ παντελόνι, απεριποίητα χέρια). Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω κυρία έβγαζε την αύρα της Μολδαβής αγρότισσας. Η πουτάνα ήταν ένα αδιάφορο πιπίνι.

Συγκρίνοντας τα παραπάνω στούντιο, κατέληξα στο 92Α.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
12ος σταθμός: Κωσταντινουπόλεως 80.
Παρατηρήσεις: Η τσατσά ήταν ηλικίας γύρω στα 60, τυπική και πρόχειρα ντυμένη (κοτλέ παντελόνι, απεριποίητα χέρια). Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω κυρία έβγαζε την αύρα της Μολδαβής αγρότισσας. Η πουτάνα ήταν ένα αδιάφορο πιπίνι.

Συγκρίνοντας τα παραπάνω στούντιο, κατέληξα στο 92Α.
Και εσυ που ξερεις πως ειναι η Μολδαβη αγροτισσα;;Εχεις κανει το αγροτικο σου εκει;; :headbang: :idiot:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
10ος σταθμός: Κωσταντινουπόλεως 130.
Παρατηρήσεις: Εκεί εργάζονταν μια Βραζιλιάνα και μια Κουβανέζα. Δυστυχώς όμως, δεν υπήρχε υπηρεσία.

Το επονομαζόμενο και Brasil House. ;)

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 14:28 χτύπησα για δεύτερη φορά το κουδούνι του 92Α. Η στιχομυθία που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Γύρισα για να τιμήσω το στούντιο του συνταξιούχου χημικού. Το 2010 είχα γνωρίσει εδώ έναν 68άχρονο συνταξιούχο χημικό, ο οποίος ερχόταν στα στούντιο, επειδή η γυναίκα του ήταν ανίκανη. Καλό ε;
ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Έχεις και χιούμορ βλέπω.

Πάω να φάω τα δημητριακά. Τα λέμε σε λίγο.

kjkino12

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
αντε ρε τακμαν .. ακομα να χεσεις τα δημητριακά;  :dancing:

Stories