Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mr.Brown

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Ρε  Τακη που χαθηκες?  Παλια εγραφες συχνα και μας εκανες παρέα, τώρα μας εχεις γραψει κανονικα.  Για την δε Αρκουδα ουτε κωδικοποιημενες αναφορες για μυημενους δεν δινεις.

Εχουμε χασει το νημα των ιστοριων  για  Αρκουδα, Αγγλια και ζωη εκει, Ρωσιδα γκομενα του μπαμπα, Πιτζαμα με σκουφο-Γιοντο κλπ  μονο για στουντιοτσαρκες και την αγελαδα μας αναφερεις.

:rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ανακοίνωση
Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου ώρα 11:30 θα πάω πορδελότσαρκα.
Areas: Πιπίνου - Αχαρνών - Παρασίου - Λιοσίων - Μεταξουργείο.

17:30 - Blue Star Naxos - Welcome on board - Have a nice trip
Departure to: Syros - Paros - Naxos - Irakleia - Sxoinousa - Koufonisi - Katapola (Amorgos).

Θα ακολουθήσει αστεία κριτική.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
On Wednesday 29th of October I come back to the UK in order to search for a job. Ένα είναι σίγουρο. Το μαξιλάρι (το οποίο αποκαλώ γουρούνι μου και θυμάμαι τη νεκρή γιαγιά) με αγαπάει.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
On Wednesday 29th of October I come back to the UK in order to search for a job. Ένα είναι σίγουρο. Το μαξιλάρι (το οποίο αποκαλώ γουρούνι μου και θυμάμαι τη νεκρή γιαγιά) με αγαπάει.
Αγγλικα μέσω αλληλογραφίας έμαθες;

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Που έχεις χαθεί Τακη?  Το κοινό σου αγωνιά

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Τι συμβαινει με τον Τακη ρε μαγκες? ειναι καλα? πως κ δε μπαινει καθολου στο σαητ ?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Dear friends,
All ok with my life. Έχω σοβαρή σχέση με ένα 25άχρονο πιπίνι και για αυτό αποφάσισα να διαγραφτώ από το site. Τα εν οίκω μη εν δήμω.
Best regards,
TAKMAN

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Dear friends,
All ok with my life. Έχω σοβαρή σχέση με ένα 25άχρονο πιπίνι και για αυτό αποφάσισα να διαγραφτώ από το site. Τα εν οίκω μη εν δήμω.
Best regards,
TAKMAN
αν είναι αληθεια μπραβο ρε τακμαν. καιρος ηταν να συνελθεις. οι συμβουλες μου επιασαν τοπο...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Dear friends,
Best regards,
TAKMAN
Ποιος είσαι και τι εκανες τον ΤΑΚΜΑΝ?

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Dear friends,
Best regards,
TAKMAN
Εχεις ακουσει για την πρακτικη εφαρμογης διπλης προσωπικοτητας στην ζωη σου. Μπορεις να εισαι πανω απο ενα ατομα και να ζεις πανω απο μια ζωες στο ιδιο σωμα. Απαιτει ισχυρο μυαλο και αρκετη εξυπναδα αλλα αν το μαθεις ειναι μαγικο

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Dear friends,
Best regards,
TAKMAN

Τακαρε πες αληθειες !!!!!!!!  εσυ και 25χρονο δεν παει ......!!!! 1) δεν εχει τρικι τρικι να τριβεις 2) του γυπα τα 9μερα δεν θα τα φοραει. 3) δεν θα χει την στοργη της αρκουδας δεν θα κανει μορφασμους ........   ΤΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ!!!!!!!!!  15 καπη των αθηνων ειναι υπο καταληψη , το γηροκομειο αθηνων εβγαλε ανακοινωση πως αν μεχρι τα x-mas δεν κανεις επισκεψη θα κλεισει. χτες ειχαμε 3 αυτοκτονιες ανω των 75 ετων ολοι νομιζαν οτι ηταν για τον ενφια  αλλα στην νεκροψια εδειξε γαι ερωτικους λογους !!!!!!

τακη μην μας στερεις τα γηρατεια της χωρας σε 6 μηνες δεν θα μεινει γρια για γρια !!!!!!!!!

Mr.Brown

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
ΤΑΚΜΑΝ κανε οτι γουστάρεις αρκεί να είσαι καλά, αλλά  όλη η παρέα εδω μέσα γουστάρει τις περιγραφές σου.  Κανε κωδικοποίηση και συνέχισε να γράφεις.  :rockon: :rockon: :rockon:

vassilismmm

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
83
Πόντοι
0
1. Εννοώ ότι για να καταφέρει ένας άντρας να κερδίσει την εμπιστοσύνη μιας α-καπέλο, να εισχωρήσει στον προσωπικό της χώρο και να της χουφτώνει τα βραχιόλια, θέλει έμπνευση. Ο τρόπος προσέγγισης (στο σημείο αυτό την έχω πατήσει πολλές φορές), το βλέμμα (αν κοιτάξεις α-καπέλο με μπήχτικο βλέμμα, την έβαψες) και το λεξιλόγιο (μη λέτε τη λέξη μαλάκας μπροστά σε α-καπέλο) παίζουν καθοριστικό ρόλο. Επιπλέον, πολλές φορές ο άντρας θα χρειαστεί να παίξει θέατρο (οι λέοντες υπερτερούν σε αυτό το σημείο, γιατί έχουν το δράμα μέσα τους). Το τελευταίο βέβαια ισχύει γενικότερα στις σχέσεις με το άλλο φύλο.
2. Αν ο κολπατζής χουφτώσει γριά χωρίς τρικ-τρικ, αυτό είναι ξεπεσμός.
3. Εγώ στις νέες γυναίκες δε βρίσκω καμία θυληκότητα. Δεν μπορώ να σας καταλάβω, πώς καυλώνετε με τα πιπίνια (είστε ήρωες).
Χάλασε ο κόσμος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom