Και συνεχίζω με την ερωτική ατζέντα του Δεκεμβρίου.
01/12/2011: Ο Lion King μίλησε σε μια Αγγλίδα πελάτισσα για μένα (για τα γούστα μου) και αυτή μου είπε ότι έχει μια 48χρονη φίλη, η οποία είναι χωρισμένη με δυο παιδιά και θέλει απεγνωσμένα να βρει σύντροφο. Σύμφωνα με την περιγραφή της, η 48χρονη είναι κοκέτα και είναι τίγκα στα πολυφλεκτικά χρυσά τρικ-τρικ. Αν και για τα γούστα μου αυτή η γυναίκα είναι "αγέννητη", της είπα ότι είμαι ανοιχτός για γνωριμία (αν είχα την τύχη η 48χρονη να μοιάζει με 70 it's OK). Συμφωνήσαμε λοιπόν, να βρεθούμε στις 02/12/2011 στις 13:15 στο Ελληνικό εστιατόριο. Από ότι κατάλαβα θα καθόταν μέχρι τις 15:00.
02/12/2011: Το μάθημα διαρκεί μέχρι τις 14:00. Αρχικά είχα σκοπό να την κοπανήσω την τελευταία ώρα, αλλά τελευταία στιγμή υπαναχώρησα (δεν ήθελα να κάνω κοπάνα στο τελευταίο μάθημα). Φτάνοντας στις 14:05 στο Ελληνικό εστιατόριο, είδα τη φίλη και τη ρώτησα "Where is your 48-year-old friend?". Αυτή μου απάντησε ότι είχε έρθει από τις 13:15 και με περίμενε, αλλά στις 14:00 έπρεπε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο (και μετά δεν θα ξαναεπέστρεφε). Επιπλέον τα Χρυσά Μαλλιά μου είπαν ότι η 68χρονη φίλη της Κατερίνας (Κατερίνα είναι η 55χρονη Ελληνίδα) δεν ενδιαφέρεται να κάνει σχέση με έναν τόσο μικρότερό της. "Φάγαμε γκολ" σκέφτηκα (προφανώς έφταιγε ο ανάδρομος Ερμής). Αχ κυρία Νίκη μου. Αγαπούλα μου γλυκιά (δάκρυα). Υποφέρω. Μου λείπεις. Θέλω λίγη στοργίτσα, λίγα χαδάκια. Δεν αισθάνομαι καθόλου καλά εδώ.
04/12/2011: Στο λεωφορείο από Southampton για London Victoria Coach Station παίχτηκε φάση με μια α-καπέλο. Λεπτομέρειες στην ενότητα "Multiple Choice Test -> Funny".
05/12/2011: Στις 19:15 πήρα τηλέφωνο από το Skype (ήμουν στο ξενοδοχείο Ruskin στη Russel Square in London) την καρδουλίτσα μου, την κυρία Νίκη, για να κάνω ένα διάλειμμα από τις δυσκολίες της ζωής. Αυτή εκείνη τη στιγμή ήταν με μια γειτόνισσα και δεν μπορούσε να μου μιλήσει. Έτσι λοιπόν, την ξαναπήρα στις 20:02. Αν και την πέτυχα στον ύπνο, μιλήσαμε συνολικά 13 λεπτά. Ωστόσο, με κατηγόρησε ότι γυρνάω συνέχεια, ότι δεν διαβάζω και ότι ξοδεύω πολλά στο τηλέφωνο. Κλείνοντας το τηλέφωνο, πήρα την εικόνα της Παναγίας και έβαλα τα κλάματα. Αισθάνθηκα πολύ απογοητευμένος από τη συμπεριφορά της. Εγώ έχω πολύ αγάπη στην ψυχούλα μου. Δεν είναι αμαρτία να μου φέρεται έτσι;
06/12/2011 - 09/12/2011: Ερωτικά μηδέν. Εντατική προετοιμασία για τις εξετάσεις.
10/12/2011 - 12/12/2011: Την Παρασκευή το βράδυ ήρθε ο πατέρας μου, για να με βοηθήσει να κουβαλήσουμε τα πράγματα στην επιστροφή. Ως εκ τούτου, μέχρι την ώρα άφιξης στην Αθήνα (12/12/2011, 14:40) δεν έκανα κανένα τηλεφώνημα και δεν φλέρταρα καμία α-καπέλο.
Από τις 13/12/2011 και μετά θα ενημερωθείτε από τις κριτικές μου.