Ποιος μαλάκας είχε την ιδέα να φτιάξει σκηνή στα 2μ από το έδαφος;Εντάξει ρε μάγκες,δεν παίζουν και οι Judas Priest,3-4 πουτάνες θα φέρετε να χαϊδέψουν τα μουνιά τους live.Σιγά το πράγμα.Για να δεις αν είσαι κοντά πρέπει να έχεις ύψος 2,30μ.Αν είχα τέτοιο ύψος θα έπαιζα μπάσκετ!
Ένα χαζολεσβιακό στην κεντρική σκηνή,δεν ξέρω ποιες ήταν,έκανε όσους και όσες δεν είχαν δει τις πρώτες εκθέσεις,να εκστασιαστούν!Η Pussycat ωραίο γκομενάκι αλλά αυτά τα πλαστικά βυζιά στο μικροσκοπικό της κορμάκι είναι απαίσια.Την Caprice δεν την είδα.Αλλά σίγουρα τα Caprice του Παπαδόπουλου θα είναι πιο γλυκά!
Επίσης ρε διοργανωτές,φέρατε μερικές κοπέλες,όπως την Pussycat,μετά από το σόου βάλτε την κάπου να φωτογραφίζεται.Κατέβαιναν από τη σκηνή και εξαφανιζόλ.
Αν αποφασίσετε να κάνετε και την επόμενη χρονιά,κλείστε ξανά στο ΕΚΕΠ.Έλεος με τη βλακεία το Ταεκβοντό,το στάδιο όχι το άθλημα.Εκτός αν σας το δίνουν τσάμπα...Κι επιτέλους στα σκαλοπάτια βάλτε φοσφοριζέ ταινίες να μη σκοτωθεί κάποιος.Δύο άτομα πήγαν να τσακιστούν μπροστά μου.Περισσότερο περπατάς παρά βλέπεις στο χώρο αυτό.
Δυστυχώς δε βρήκα ένα σετ δίσκο πλατό για το αμάξι μιας φίλης μου.Περίμενα ότι θα βρω εκεί αλλά δεν είχαν....Χαλβάδες και άλλα γλυκά είχαν.Φυσικά δικαίωμα τους των επιχειρηματιών που πλήρωσαν για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους,και μπράβο τους που ασχολούνται.Αλλά αν είχε πιο συναφή πράγματα με το ύφος της έκθεσης θα ήταν καλύτερα.Θα πει κάποιος ο έρωτας από το στομάχι ξεκινά,και δε θα φέρω αντίρρηση.Αν είχαν και γουρνοπούλα Καλαμάτας θα ήταν τέλεια!
Τα στριπτιζάδικα πάντως πρέπει να βαράνε μύγες αν κρίνω από τη συμμετοχή στην έκθεση μόνο ενός...Παλιά είχε 3-4 με απανωτά σόου.Τέλος πάντων...
Άλλη μια "ερότικα" τελείωσε,για εμένα.Το εισιτήριο τελικά το έδωσα σε ένα φίλο που δεν έχει πάει ποτέ και θέλει να δει πώς είναι...
Ελπίζω την επόμενη χρονιά να μη γίνει...