Νέα

ερωτας στο μπουρδελο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα priksarxidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
καλισπερα μαγκες!!! σημερα οπως καθε εβδομαδα πηγα και εγω να γαμησω! μπηκα λοιπον με μια τυπισουλα ακρετα συμπαθητικη! σε 6-7 λεπτα της λεω θα χυσω μου λεει οχι μη. χυνω. σκουπιζομαστε και καθομαστε για λιγο και λεμε καμια βλακεια. αυτο το λιγο εγινε αγκαλιτσες φιλακια κ αλλες αγκαλιτσες κ αλλη συζητιση τι δουλεια κανεις εχεις αμαξι κλπ. πηγαινα να σηκωθω με αγκαλιαζε και με ξανατραβαγε κατω (Δε με χαλαγε). κ αλλες αγκαλιες κ αλλα φιλια. της λεω θα σε μαλωσουν απο μεσα μου λεει οταν με φωναξει θα βγω. τη φωναζει και μετα απο κανα 5-6-10 λεπτα βγηκε. μ αυτα κ μ αυτα εκατσα στο δωματιο 30-35 λεπτα. βεβαια για να ειμαι ειληκρινης πελατης αλλος δεν ηρθε οσο ειμασταν μεσα.

το θεμα μου τωρα ειναι: γιατι μου συμπεριφερθηκε τοσο ομορφα και μου εφτιαξε τη μερα? ηθελε να μου ξανασηκωθει να ξαναγαμησω και να βγαλει κ αλλα $, βαριοταν να αραξει με τη τσατσα και αραζε μαζι μου μια και δεν ειχε κ δουλεια η με ερωτευτηκε και εκανα μαλακια που δεν κρατησα καποιο στοιχειο επικοινωνιας??? και ποσο ασφαλες ειναι αν φενεται να υπαρχει χημια με μια πουτανα (ανθρωποι ειναι κ αυτοι) να παιρνεις κανενα τηλ?

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
και εγώ είχα μια παρόμια εμπειρία..
μια ρωσίδα με κράτησε κάνα 10πτο στο δωμάτιο μετά το  :zfuck: και ήταν ξαπλωμένη γυμνή πάνω μου και μου έλεγε για βασανιστήρια που διάβαζε ότι κάναν σε πολέμους  :2funny:

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
καλισπερα μαγκες!!! σημερα οπως καθε εβδομαδα πηγα και εγω να γαμησω! μπηκα λοιπον με μια τυπισουλα ακρετα συμπαθητικη! σε 6-7 λεπτα της λεω θα χυσω μου λεει οχι μη. χυνω. σκουπιζομαστε και καθομαστε για λιγο και λεμε καμια βλακεια. αυτο το λιγο εγινε αγκαλιτσες φιλακια κ αλλες αγκαλιτσες κ αλλη συζητιση τι δουλεια κανεις εχεις αμαξι κλπ. πηγαινα να σηκωθω με αγκαλιαζε και με ξανατραβαγε κατω (Δε με χαλαγε). κ αλλες αγκαλιες κ αλλα φιλια. της λεω θα σε μαλωσουν απο μεσα μου λεει οταν με φωναξει θα βγω. τη φωναζει και μετα απο κανα 5-6-10 λεπτα βγηκε. μ αυτα κ μ αυτα εκατσα στο δωματιο 30-35 λεπτα. βεβαια για να ειμαι ειληκρινης πελατης αλλος δεν ηρθε οσο ειμασταν μεσα.

το θεμα μου τωρα ειναι: γιατι μου συμπεριφερθηκε τοσο ομορφα και μου εφτιαξε τη μερα? ηθελε να μου ξανασηκωθει να ξαναγαμησω και να βγαλει κ αλλα $, βαριοταν να αραξει με τη τσατσα και αραζε μαζι μου μια και δεν ειχε κ δουλεια η με ερωτευτηκε και εκανα μαλακια που δεν κρατησα καποιο στοιχειο επικοινωνιας??? και ποσο ασφαλες ειναι αν φενεται να υπαρχει χημια με μια πουτανα (ανθρωποι ειναι κ αυτοι) να παιρνεις κανενα τηλ?

για ρομαντική σχέση ?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Τύπε Κολωνού 30 γάμησες ???  :2funny: :2funny: :2funny:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16

Αν αυτά που γράφεις είναι αλήθεια (γιατί είναι και Κυριακή σήμερα....)ξαναπάς, μπαίνεις στο παιγνίδι ΄της αλλά δεν ξεχνάς ποτέ ότι είναι πουτάνα. Αλλιώς χάθηκες....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
και εγώ είχα μια παρόμια εμπειρία..
μια ρωσίδα με κράτησε κάνα 10πτο στο δωμάτιο μετά το  :zfuck: και ήταν ξαπλωμένη γυμνή πάνω μου και μου έλεγε για βασανιστήρια που διάβαζε ότι κάναν σε πολέμους  :2funny:
ολα τα περιεργα και τα διαστροφικα σε σενα τυχαινουν ρε πακουλι

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Απλα η πουτανα επαιξε πολυ καλα τον ρολο της και πιθανον σε εκανε πελατη της αφου λογικα θα ξαναπας...

OP
OP
P

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
ανετα θα γινομουνα πελατης της τη ρωτησα κιολας ποτε δουλεβει αλλα μου ειπε οτι δε δουλεβει εκει απλα σημερα επειδη οι αλλες δε μπορουσαν κατι τετοιο. σε ολη την επιστροφη σκεφτομουν να ξαναγυρισω να παιξουμε δευτερο γυρο. ενταξει σχεση με πουτανα δε θα εκανα αλλα με πρωην πουτανα γιατι οχι? ηταν και εμφανισιακα τελεια για τα γουστα μου

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
ναι ρε, σε ερωτεύτηκε στάνταρ. μη μασάς, όρμα, κ όταν σε φαληρίσει γυρνάς να γελάσουμε με τα πόσα σου έφαγε

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Προσοχή. Οι πουτάνες δεν ερωτεύονται. Ψάχνουν κορόιδα με λεφτά.

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
ανετα θα γινομουνα πελατης της τη ρωτησα κιολας ποτε δουλεβει αλλα μου ειπε οτι δε δουλεβει εκει απλα σημερα επειδη οι αλλες δε μπορουσαν κατι τετοιο. σε ολη την επιστροφη σκεφτομουν να ξαναγυρισω να παιξουμε δευτερο γυρο. ενταξει σχεση με πουτανα δε θα εκανα αλλα με πρωην πουτανα γιατι οχι? ηταν και εμφανισιακα τελεια για τα γουστα μου

τοτε ΟΚ. part time ή αναπληρωματική μια χαρά.....

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Προχώρα και ζήστο δυνατά, απόλαυσε το.

Σχέση με πουτάνα, δυνατή εμπειρία αυτογνωσίας, απαραίτητη για κάθε άνδρα.

Όλοι οι "εξπέρ" που σε ειρωνεύονται για το πόσα θα σου φάει, έχουν πείρα. Τους τα έχουν φάει πολλές, πουτάνες και μη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom