priksarxidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
καλισπερα μαγκες!!! σημερα οπως καθε εβδομαδα πηγα και εγω να γαμησω! μπηκα λοιπον με μια τυπισουλα ακρετα συμπαθητικη! σε 6-7 λεπτα της λεω θα χυσω μου λεει οχι μη. χυνω. σκουπιζομαστε και καθομαστε για λιγο και λεμε καμια βλακεια. αυτο το λιγο εγινε αγκαλιτσες φιλακια κ αλλες αγκαλιτσες κ αλλη συζητιση τι δουλεια κανεις εχεις αμαξι κλπ. πηγαινα να σηκωθω με αγκαλιαζε και με ξανατραβαγε κατω (Δε με χαλαγε). κ αλλες αγκαλιες κ αλλα φιλια. της λεω θα σε μαλωσουν απο μεσα μου λεει οταν με φωναξει θα βγω. τη φωναζει και μετα απο κανα 5-6-10 λεπτα βγηκε. μ αυτα κ μ αυτα εκατσα στο δωματιο 30-35 λεπτα. βεβαια για να ειμαι ειληκρινης πελατης αλλος δεν ηρθε οσο ειμασταν μεσα.
το θεμα μου τωρα ειναι: γιατι μου συμπεριφερθηκε τοσο ομορφα και μου εφτιαξε τη μερα? ηθελε να μου ξανασηκωθει να ξαναγαμησω και να βγαλει κ αλλα $, βαριοταν να αραξει με τη τσατσα και αραζε μαζι μου μια και δεν ειχε κ δουλεια η με ερωτευτηκε και εκανα μαλακια που δεν κρατησα καποιο στοιχειο επικοινωνιας??? και ποσο ασφαλες ειναι αν φενεται να υπαρχει χημια με μια πουτανα (ανθρωποι ειναι κ αυτοι) να παιρνεις κανενα τηλ?
το θεμα μου τωρα ειναι: γιατι μου συμπεριφερθηκε τοσο ομορφα και μου εφτιαξε τη μερα? ηθελε να μου ξανασηκωθει να ξαναγαμησω και να βγαλει κ αλλα $, βαριοταν να αραξει με τη τσατσα και αραζε μαζι μου μια και δεν ειχε κ δουλεια η με ερωτευτηκε και εκανα μαλακια που δεν κρατησα καποιο στοιχειο επικοινωνιας??? και ποσο ασφαλες ειναι αν φενεται να υπαρχει χημια με μια πουτανα (ανθρωποι ειναι κ αυτοι) να παιρνεις κανενα τηλ?